A de mi reci gdje bi sad bio da se tako nastavilo, bez uplate?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A de mi reci gdje bi sad bio da se tako nastavilo, bez uplate?
-
- Kontakt:
Al kako su pokusali proturit pricu da Faco gura Dala,lik javno kaze da je mislio da ce Dudic nesto napraviti,medjut to sa igracima kao Dal i Suljic nije moguce jer igraju kod nas jer nemogu nigdje drugo,toliko o tome kakve se lazi ovdje pricajuAntikloc je napisao/la: ↑11 okt 2022, 20:29To je isto. Mi smo Mirvicevi,Mirvic je nas !!
Stojnic,Muminovic,Faco su prva raja. Prava gradska raja. Navijaci Sarajeva. Ostalo je nevazno.
Kriminalac,svetac,ubica,fratar,hodza,cetnik ,ljiljan ili pekar ,lekar,apotekar sve je nevazno. Ili si navijac Sarajeva ili nisi. Ili si brat ili nisi,nema trece.
Inace dobar potez Mirvica sa Stojnicem. Dobra reklama !!
Jedno je kad Mirvic sponzorisd iz svog djepa, sa svog racuna. A drugo je kad se Stojnicu isplacuje s racuma kluba.
Mislim da znas razliku.
Svakako ove pare koje Mirvic daje u klub, daje na pozajmicu. Mislim da si vise nego pametan da shvatis.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste do sad skontali da se te “pozajmice” otpisuju
?
To je tako jer nema zakona o sportu, ne budite djeca..
Pozajmica je ono sto je Mirvic nama dao još u februaru 2021, kad nam je čini mi se posudio 500.000€.

To je tako jer nema zakona o sportu, ne budite djeca..
Pozajmica je ono sto je Mirvic nama dao još u februaru 2021, kad nam je čini mi se posudio 500.000€.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Crni gavran
- Kontakt:
Sta cete vi Robovi ovdje ? Hajmo nazad u nasu bazu
Pitari dobro dosli i vidimo se nadam se brzo u prvenstvenim okrsajima

Pitari dobro dosli i vidimo se nadam se brzo u prvenstvenim okrsajima

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Kao sto su i ovi prije njega davali na "pozajmicu". De mani me se sa idiotarijama. Ulozi pare u klub pa sponzorisi Daru Bubamaru ako hoces, do tada ne dipr
-
- Kontakt:
Rijetko pišeš, ali kad pišeš potrudiš se da to bude teška nebuloza.nokee je napisao/la: ↑11 okt 2022, 22:05Kao sto su i ovi prije njega davali na "pozajmicu". De mani me se sa idiotarijama. Ulozi pare u klub pa sponzorisi Daru Bubamaru ako hoces, do tada ne dipr
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ko garantuje da ce biti otpisana, osim ljubavi prema klubu?
to je njegova dobra volja sto radi, tj da li ce uraditi to cemo tek da vidimo.
Zvanicno, pare FKS daje Stojnicu a ne Mirvic. Al ajd nebitno.
Slozit cemo se da se ne slazemo.

Zvanicno, pare FKS daje Stojnicu a ne Mirvic. Al ajd nebitno.
Slozit cemo se da se ne slazemo.
Kad se IME kluba koristi u ovakve svrhe znas da smo bez plana i vizije ! U qrcu smo mi teskom ako nam je ovo sa Stojnicem uredu.
Ali klocevi to brane sa "nas je navijac", "carsijsko dijete"... I nismo za boljeg, ko nas yebe !!!
Ali klocevi to brane sa "nas je navijac", "carsijsko dijete"... I nismo za boljeg, ko nas yebe !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovde svako iznosi svoje misljenje al vecu glupost nisam procitao od ove da je sponzoriranje STOJNICA, greska..
Samo da podsjetim UFC JE placen prije 20 tak godina 2 miliona americki dolara, prrodat je prije 4-5 godina za 4.2 milijarde dolara
Harley Davidson budligt reebok su samo neki od sponzora bili na spike espen fox sport itd…
Koliko je UFC ogroman na AMERICKOM TRZISTU NJIHOVA PRODAJA GOVORI.. procitao sam da je stojnic podpisao ugovor sa Bellatorom, organizacija koja nije jaka kao UFC al toliko jaka da bhtelecom i mtel moze kupit i popisat
Pidro MIRVIC STOJNIC (stojnic ima green kartu amerike)
Dovoljno govori da Mirvicev cilj nije primarni cilj evropa nego AMERIKA. Jer je prvo Americko trziste isto ili vise bogato od evropskog al isti tako Americanci netraze kvalitet(igraca) koji se trazi u evropi.
St louis je zadnji klub koji je dobio licencu za MLS. Licencanca ih je sama kostala 250 m $ a kompletan projekat od stadiona trening campa hotela i svih drugi potrebni stvari jos oko 300m$
Prodao si im PIDRA koji ni kod nas po kvalitetu nije mogao bit standardan
Druga stvar te pickice sto su osnovale fc st louis mogu kupit FK SARAJEVO za jedan rucak, ili sto dadnu za jedno seksualno zadovoljatvo crncu.. a takvi picoba po americi ima minimu 2-3 miliona
Ovo sto Arapi bin mensur emir ovaj princ iz new castel sto ulazu ogromnu lovu takvih arapa nema ni 10000 i u ovih 10000 oni aku budu da kupuju onice kupovat po engleskoj gigante a ako ikupe 3ligaske klubove kupice ih u engleskoj pod tudjim imenom jer oni i uzimaju klubove najace da bi reklamirali svoje avio kompanije..
Da zavrsim, sigurno je jedno a to je da MIRVIC/TAN pripremaju klub za kupce u AMERICI
E SAD kad ce nas prodat dalije to dobro lose za nas ne znam
Samo da podsjetim UFC JE placen prije 20 tak godina 2 miliona americki dolara, prrodat je prije 4-5 godina za 4.2 milijarde dolara
Harley Davidson budligt reebok su samo neki od sponzora bili na spike espen fox sport itd…
Koliko je UFC ogroman na AMERICKOM TRZISTU NJIHOVA PRODAJA GOVORI.. procitao sam da je stojnic podpisao ugovor sa Bellatorom, organizacija koja nije jaka kao UFC al toliko jaka da bhtelecom i mtel moze kupit i popisat
Pidro MIRVIC STOJNIC (stojnic ima green kartu amerike)
Dovoljno govori da Mirvicev cilj nije primarni cilj evropa nego AMERIKA. Jer je prvo Americko trziste isto ili vise bogato od evropskog al isti tako Americanci netraze kvalitet(igraca) koji se trazi u evropi.
St louis je zadnji klub koji je dobio licencu za MLS. Licencanca ih je sama kostala 250 m $ a kompletan projekat od stadiona trening campa hotela i svih drugi potrebni stvari jos oko 300m$
Prodao si im PIDRA koji ni kod nas po kvalitetu nije mogao bit standardan
Druga stvar te pickice sto su osnovale fc st louis mogu kupit FK SARAJEVO za jedan rucak, ili sto dadnu za jedno seksualno zadovoljatvo crncu.. a takvi picoba po americi ima minimu 2-3 miliona
Ovo sto Arapi bin mensur emir ovaj princ iz new castel sto ulazu ogromnu lovu takvih arapa nema ni 10000 i u ovih 10000 oni aku budu da kupuju onice kupovat po engleskoj gigante a ako ikupe 3ligaske klubove kupice ih u engleskoj pod tudjim imenom jer oni i uzimaju klubove najace da bi reklamirali svoje avio kompanije..
Da zavrsim, sigurno je jedno a to je da MIRVIC/TAN pripremaju klub za kupce u AMERICI
E SAD kad ce nas prodat dalije to dobro lose za nas ne znam
Najbolje je da Mirvić pojedincima prepusti svoje pare pa da oni troše na šta misle da treba.
Halo levati ima čovjek pravo da sponzoriše koga hoće.
To su njegove pare,nisu vaše.
Halo levati ima čovjek pravo da sponzoriše koga hoće.
To su njegove pare,nisu vaše.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Kao sto rekoh to kod nas ima samo,hoce da znaju sta jedes,da upravljaju tvojim novcem i slicno to samo kod nas ima.Covjek je davao za repku,pomagao u mnogim akcijama sta koga briga sta on jede ili kome pomaze
PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
Sutra kad SIPA bude uletila u klub, klub ce biti osumnjicen za pranje para i direktor. Ajd yebe mi se za direktora, al ime kluba ce se ukaljati, ako vec nije.
Jel to znaci, ako su njegove pare u klubu da je i njegov klub?
- napoleon72
- Kontakt:
Jos jednom smo se ugledali na svjetske klubove i uradili odlican marketinski potez. Opstepoznato je da je Chelsea sponzor Joshui, Celtic McGreggoru, Shakhtar bio braci Klicko, Tysonu bili Chicago Bullsi... Ipak su navedeni sportisi mnogo veca imena od tih klubova pa su klubovi sretni da im natpis bude negdje na njihovom donjem vesu...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ti znas sa kojeg se racuna isplacuje? Sta sve necu procitat hahaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
Sutra kad SIPA bude uletila u klub, klub ce biti osumnjicen za pranje para i direktor. Ajd yebe mi se za direktora, al ime kluba ce se ukaljati, ako vec nije.
Jel to znaci, ako su njegove pare u klubu da je i njegov klub?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Pa što Mirvić sam nije njega sponzorisao nego je uvukao klub u ovo? Slazem se da su njegove pare ali ga je mogao sam finansirat i niko ne bi rijeci rekao. Ovako se on povezuje sa Sarajevom, covjek koji ima 42 godine i zavrsio je ozbiljnu karijeru. Ovo je povezano sa svim samo ne sa legalnim.
Eh da nismo sponzorisali ovog lika sad bi igrali evropu, a catakovic bi bio pokretljiviji. Steta bas
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nikakva korist od toga nije ni tim klubovima, niti ce nama biti od Stojnica. Ali ne vidim problem, Mirviceve pare, radi sa njima sta hoce.napoleon72 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:41Jos jednom smo se ugledali na svjetske klubove i uradili odlican marketinski potez. Opstepoznato je da je Chelsea sponzor Joshui, Celtic McGreggoru, Shakhtar bio braci Klicko, Tysonu bili Chicago Bullsi... Ipak su navedeni sportisi mnogo veca imena od tih klubova pa su klubovi sretni da im natpis bude negdje na njihovom donjem vesu...
-
- Kontakt:
Celik srijeda u 18h.
zadnjih 10 stranica o Denisu Stojinicu. Izgleda da je ovo veci problem od stadiona,terena, Ayle Alimanovic, Poture i lezbejki. Bravo

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bhfanatic14, ErosViverosViv, jozinho i 75 gostiju.