NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Prvo Ilijaš apsolvirati pa onda mobilizacija i spektakl s Pitarima
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
U nedjelju u 15:00AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 okt 2022, 09:00Da li je Ilijaš u subotu u 15:00 kao što stoji na ss.ba?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Najbolji i jedini pravi uvod za utakmicu sa pitarima moze biti sigurna pobjeda u ilijasu. Dakle, najvise je do nas i do naseg tima. Idemo tamo da im damo podrsku i idemo po pobjedu. Na krilima te pobjede docekajmo Sarajevo.
Pravda za flash-a!!!
Kako sam cuo tekma sa Sarajevom srijeda 18.00...Trebao bi biti prenos na Areni
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ne očekujte sad neku preveliku posjetu. Što su veća očekivanja, veće je i razočarenje. Bit će vjerovatno posjeta veća od prosjeka, ali ne nadam se ni približno punom stadionu. Neko napisa 4000, Ako to dostignemo, bit ću prezadovoljan.
Ja sam pisao, vodim se nekom logikom utakmice kao protiv Bosne, s tim da bi trebalo biti vise. Protiv Bosne smo prodali 2021 ulaznicu. Neka moja procjena protiv Sarajeva ( pisem za ulaznice):limvolikce1945 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 10:40Ne očekujte sad neku preveliku posjetu. Što su veća očekivanja, veće je i razočarenje. Bit će vjerovatno posjeta veća od prosjeka, ali ne nadam se ni približno punom stadionu. Neko napisa 4000, Ako to dostignemo, bit ću prezadovoljan.
Jug 500+
Istok 1000
Zapad 2500
Sjever 300
Ocekujem neku brojku od 4000 ulaznica, oko 20k KM zarade. Sve preko je bonus.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Sve ispod 5.000 je malo, ali treba vec od sutra karte u prodaju
- jedandevetcetripet
- Kontakt:
Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945
Prvo obaveze u Seriji C i to neka nam bude prioritet. Sve sto dodje protiv Sarajeva je bonus, bice lijepo popunjene tribine, odlicno iskustvo za mlade igrace, a rezultat definitivno u drugom planu. Bilo je svakakvih iznenadjenja u proslosti, pa smo tako i mi ispadali od Omladinca, SASK Napretka itd..
Ipak nedjelja tekma protiv Ilijasa. Nadao sam se suboti, jer Sarajevo igra u petak, ovako imaju dva dana odmora vise od nas.
Tako je kako je sad, je.bat ga. Samo da ne bude zajebancije i "lako" cemo protivi Ilijasa. Najjaci sastav, rijesiti tekmu u prvom poluvremenu i onda raditi izmjene i odmoriti 3,4 igraca.
Tako je kako je sad, je.bat ga. Samo da ne bude zajebancije i "lako" cemo protivi Ilijasa. Najjaci sastav, rijesiti tekmu u prvom poluvremenu i onda raditi izmjene i odmoriti 3,4 igraca.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Slažem seTruhlo je napisao/la: ↑12 okt 2022, 14:24Ipak nedjelja tekma protiv Ilijasa. Nadao sam se suboti, jer Sarajevo igra u petak, ovako imaju dva dana odmora vise od nas.
Treba iskoristiti utakmicu sa Sarajevom maximalno.Posvetiti paznju marketingu i pozivati ljude na utakmicu.Mozete vi pricati sta hocete ali u nasim ligama na balkanu tribine pune derbiji i upravu ste da bi raja trebala dolaziti i na utakmice iz lige centar ali jednostavno ljudima nije osjecaj isti kao kada igras protiv Sarajeva Zeljeznicara.Rezultat ne treba biti u fokusu nikako ovo je samo super prilika da klub ostvari neki fin profit
Celik Zenica
-
- Kontakt:
6-7 hiljada protiv Sarajeva, s ovim terminom u 18:00 sve ispod je sramota. Protiv Bosne je bilo oko 4 hiljade, tako da.
Ali, prvo Ilijaš rješiti, gdje se mora upisati pobjeda.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Poslije posla na pivu ili kafu u Avanti ili Sibicu i na utakmicu sve ispod 5.000 sramotaRubikovaKocka je napisao/la: ↑12 okt 2022, 15:076-7 hiljada protiv Sarajeva, s ovim terminom u 18:00 sve ispod je sramota. Protiv Bosne je bilo oko 4 hiljade, tako da.
Ja vjerujem da ce biti 7-8 k ljudi,nije se odavno igrala utakmica sa Sarajevom tako da ce to biti razlog vise da se dode i pogleda malo kvalitetnija utakmica
Celik Zenica
-
- Kontakt:
Prvo Ilijas zavrsit, mi igramo u nedjelju, Sarajevo u petak protiv Sloge, hajd sto su kvalitetniji joa imaju i dva dana vise odmora
Hocemo li dobiti novca od prodaje prava na prenos TV Arena Sport..?
Samo keš bato
Samo keš bato
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.