FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
17
28%
Darko Milanič
14
23%
Miodrag Božović
0
Nema glasova.
Fedja Dudić
10
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
7
12%
Samo stranac
12
20%

Ukupno glasova: 60

dinodino2019
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dinodino2019 » 12 okt 2022, 13:29

Fumble je napisao/la:
12 okt 2022, 11:08
Za prijenos se još ne zna sigurno ali bi trebalo ići na Areni. Ako ne bude tako, valjda Čelik uradi svoj stream.
Utakmica srijeda 18:00 Arena sport prenos
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 okt 2022, 13:51

E cuj Mirviceve pare nek radi sta hoce 🤣 Stojnicu je sponzor KLUB, i ime kluba je dobrano ukaljano ! Sve ostalo su izgovori jer ste od lika naoravili svetu kravu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 okt 2022, 13:56

Svako ko kaže da je Stojnić pošten insan, glup je. Lik kriminalac i klošarčić od kojeg su noge obrisali veliki igrači i političari. Past će i on vrlo brzo, kao što je i šmrk.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 okt 2022, 14:09

GalileoGalilei je napisao/la:
12 okt 2022, 13:56
Svako ko kaže da je Stojnić pošten insan, glup je. Lik kriminalac i klošarčić od kojeg su noge obrisali veliki igrači i političari. Past će i on vrlo brzo, kao što je i šmrk.
O njemu i Faći kao ok likovima mogu pričati ljudima u Umoljanima i Lukomiru, meni te šuplje prosipati ne mogu. Pa nek su sto puta navijači Sarajeva.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 12 okt 2022, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 okt 2022, 14:10

Kimun je napisao/la:
12 okt 2022, 13:16
Pomocni na Grbavici. Ljudi za 20 dana komplet uradili tampon i dosli do zavrsne faze. K'o pista. Ebem li ti Vico nanu nanulicu i tebi i ovim nasim u klubu koji su dozvolili da vi radite teren
slika
U Mostaru katastrofa odradjen teren moguce da ce skidati travu i novu stavljati. U BL isto problemi 6 mjeseci rade teren i nece biti gotov do iduce polusezone. Očito je da terene rade neki levati i da je na ovom projektu savez - Vico zavrnuo dobru lovu.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 okt 2022, 14:18

MaroonBjelave je napisao/la:
12 okt 2022, 14:09
O njemu i Faći kao ok likovima mogu pričati ljudima u Umoljanima i Lukomiru, meni te šuplje prosipati ne mogu. Pa nek su sto puta navijači Sarajeva.
+1000
Kad bi klub stajao iza svakog svog velikog navijaca, gdje bi nam kraj bio? Sto neko kaze, imas malog Pehlivanovica ako hoces da se ubacis u druge sportove.
I Mirvic NIJE vlasnik kluba. Bez zakona o sportu ovaj klub nikaf nece imat vlasnika. A kad vidim poteze zadnje trojice investitora, mozda je tako i najbolje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 okt 2022, 14:25

napoleon72 je napisao/la:
12 okt 2022, 14:18
+1000
Kad bi klub stajao iza svakog svog velikog navijaca, gdje bi nam kraj bio? Sto neko kaze, imas malog Pehlivanovica ako hoces da se ubacis u druge sportove.
I Mirvic NIJE vlasnik kluba. Bez zakona o sportu ovaj klub nikaf nece imat vlasnika. A kad vidim poteze zadnje trojice investitora, mozda je tako i najbolje.
Juče neko napisa ovdje kako mogu porediti Denisa i Sulju domca, jer je zaboga, Denis UFC. Pa i Suljo je reper, čak ima i spot snimljen. Ha ja.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 12 okt 2022, 14:34

bordobijeli je napisao/la:
12 okt 2022, 14:10
Kimun je napisao/la:
12 okt 2022, 13:16
Pomocni na Grbavici. Ljudi za 20 dana komplet uradili tampon i dosli do zavrsne faze. K'o pista. Ebem li ti Vico nanu nanulicu i tebi i ovim nasim u klubu koji su dozvolili da vi radite teren
slika
U Mostaru katastrofa odradjen teren moguce da ce skidati travu i novu stavljati. U BL isto problemi 6 mjeseci rade teren i nece biti gotov do iduce polusezone. Očito je da terene rade neki levati i da je na ovom projektu savez - Vico zavrnuo dobru lovu.
Pa odmah se pocelo pricati kako da firma iz Grcke uopste nije dobra i da su odbili puno bolje firme. Ovo je cisti tal chetnika Dodika i njegovih mafijasa iz Grcke. Kako smo mi jadan narod kad ne smijemo pisnut u svom gradu. Ima li iko iz idruzenja HZ, neka mi se javi, zajedno da dignemo sve na noge. Sve navija ke grupe da dodji pred savez za sledecu sjednicu, pa da vidimo hoce li igrati protiv Rusije i hoce li se ista rjesiti. Pa onom debilu Colpi usi zavrnuti za sva vremena ebo sve prodano...

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 12 okt 2022, 14:36

100%

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 okt 2022, 14:47

Senner je napisao/la:
12 okt 2022, 13:22
Antikloc je napisao/la:
12 okt 2022, 13:04
Rashid je napisao/la:
12 okt 2022, 08:05

PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.

Sutra kad SIPA bude uletila u klub, klub ce biti osumnjicen za pranje para i direktor. Ajd yebe mi se za direktora, al ime kluba ce se ukaljati, ako vec nije.

Jel to znaci, ako su njegove pare u klubu da je i njegov klub?
To se ukratko kaze vlasnik. Da ,njegov je klub. Neko od nas ima kucu,neko stan,vecina u vlasnistvu ima auto,dok Mirvic osim ostalog u vlasnistvu ima i klub !!
A za danasnju press konferenciju sam cuo da ce pojacati ulaganje u stadion sa 100 miliona ,na 200 miliona. A bacice neku sicu i na prvi tim,nekih 40-50 miliona !! :mrgreen:
Ne znam detalje al u globalu će još više ulagati u infrastrukturu, akademiju i prvi tim.

Grijači, drenaža i navodnjavanje bi uskoro (vrlo, vrlo brzo) trebali biti postavljeni na stadionu, Mirvić ubrzava sve izgleda o svom trošku 😉

Da je nama pobjediti naredne tri tekme rodili bi se u pm 😎
Nije valjda lud da o svom trosku to radi,savez i UEFA,opstina su vec platili kompletnu rekonstrukciju,koja je logika da on sad ubrza i plati? Vidim njega ovdje fanatici krive za teren sto ga on nije napravio,nasi forumski bogatasi ti kazu Mirvicu istresi 2.5 mil nema veze sto na stolu imas ponudu da ti to dzaba urade hahah

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 okt 2022, 14:56

NazorUso je napisao/la:
12 okt 2022, 13:51
E cuj Mirviceve pare nek radi sta hoce 🤣 Stojnicu je sponzor KLUB, i ime kluba je dobrano ukaljano ! Sve ostalo su izgovori jer ste od lika naoravili svetu kravu !!!
Ma ja sam govorio kad bisu igraci primali plate da vas zovnu,da pogurano tih par miliona.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 okt 2022, 14:58

Na sjeveru nikad nije bilo takv8h likova? Izgleda da sam ja pratio neki drugi klub,uglavnom Facu i Stojnica se nije moglo stavit u isti kos,nadovezao sam se samo na lazi da Dal mora igrati zbog Face :lolno: slazu ovdje pa onda okrenu na nekakvu desetu temu.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 okt 2022, 15:16

mosarajvosa83 je napisao/la:
12 okt 2022, 14:58
Na sjeveru nikad nije bilo takv8h likova? Izgleda da sam ja pratio neki drugi klub,uglavnom Facu i Stojnica se nije moglo stavit u isti kos,nadovezao sam se samo na lazi da Dal mora igrati zbog Face :lolno: slazu ovdje pa onda okrenu na nekakvu desetu temu.
Buraz, Mirza živi na Bjelavama i znam dobro kako se odigralo sve oko otmice i ko se uključio da se malac pronađe. I znamo da nije lik bez veza na svim frontovima. A to da Dal mora igrati fakat ne znam, niti se uplićem u stvari koje ne znam.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 12 okt 2022, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 okt 2022, 15:17

Ne lazi, nikad niko nije rekao "zbog Face", nego "zbog mahale". Napravila se analogija, ako Faco sjedi s trenerom i ima uticaj na njega, moguce je i da ima jos neko ko gura Dala ili bilo kojeg igraca. Nije ni Faco sigurno prebio Dragovica zbog Alaima, al neki mahalac jest.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 12 okt 2022, 15:32

12 okt 2022, 15:16

Buraz, Mirza živi na Bjelavama i znam dobro kako se odigralo sve oko otmice i ko se uključio da se malac pronađe. I znamo da nije lik bez veza na svim frontovima. A to da Dal mora igrati fakat ne znam, niti se uplićem u stvari koje ne znam.
Kad su oteli malog Maka Varešanovića, Ćelo Bajramović je prvi došao u Mirzin stan i ponudio pare za otkup.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 12 okt 2022, 15:45

Lucas je napisao/la:
12 okt 2022, 15:32
12 okt 2022, 15:16

Kad su oteli malog Maka Varešanovića, Ćelo Bajramović je prvi došao u Mirzin stan i ponudio pare za otkup.
Jel moguce da se ovo pise Boze sacuvaj , tema je Fk Sarajevo ima li neko da brise ove gluposti.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 12 okt 2022, 15:59

FCUM je napisao/la:
12 okt 2022, 10:35
zadnjih 10 stranica o Denisu Stojinicu. Izgleda da je ovo veci problem od stadiona,terena, Ayle Alimanovic, Poture i lezbejki. Bravo :clap: :clap:
Jok... Znaš kako je kod nas, svaka afera traje dva dana. Pa se tako i zaboravio teren, loše partija i igra, loši rezultati, stadion i sve ostalo redom. Evo sad će biti akutualna ova sutrašnja pressica, pa ako se u petak kiksne ili loše odigra zaboravit će se pressica, a igrat će biti problem ili drugi scenariji ako pobjede sa 2 gola razlike, e tad, tad ćemo biti najbolja ekipa i prvi contenderi za titulu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 okt 2022, 16:16

U17

slika

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 12 okt 2022, 16:25

Zeko87 je napisao/la:
11 okt 2022, 11:03
Klub (sektor marketinga) mora na neki način otvoriti prostor za prijedloge, sugestije i kritike. Sagledati iste pa makar i ne bile dobronamjerne.

Ja kao navijač bi volio da vidim nekad intervju sa nekim igračem, njegovu životnu priču, neke pikanterije iz svlačionice isl.
Da povremeno vidim neki isječak sa treninga, neki Challenge, skills, trick shot, da se napravi opet ona emisija što je Vedo vodio pa da se u goste legende kluba, da se otvori prostora i za navijače da se i oni intervjuišu, iznesu svoje priče sa gostovanja...kad je bilo najteže, najbolje..da se prave sadržaji za djecu , animacije.

Ne može rad u klubu pratiti samo tabela seniora, klub mora biti institucija , pa kad krenu rezultati sve ove aktivnosti će ponovo vrlo lahko animirati Bordo naciju.

Btw imam iskustva u radu sa društvenim mrežama, znam na nekom nižem nivou šta ljudi (sportska publika ) vole čitati i pratiti na DM.
Odmah sam se sjetio tvog posta kada sam vidio komentare na ovu posljednju objavu od FKS. :D

slika

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 okt 2022, 16:25

Hocemo neku zezanciju sa treninga, igrice i sl

- Dobiju, izadje video

Komentari: Aa kakav je ovo trening, aa igraju se ko da su prvi na tabeli

:rol:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”