PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
nema mi ovog fahrenheit-a za ligu da odigramo, sta da radim 
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
-
jasko_juve
- Kontakt:
odvoj' ga od struje..DaRtAnJaN je napisao/la:nema mi ovog fahrenheit-a za ligu da odigramo, sta da radim
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
necim sto ne sprovodi strouju???jasko_juve je napisao/la:odvoj' ga od struje..DaRtAnJaN je napisao/la:nema mi ovog fahrenheit-a za ligu da odigramo, sta da radim![]()
we love United, we do!
S obzirom da prvo kolo nije bilo Sylara, nisam igrao prvo kolo, nek se javi @drH za 2. kolo da odigramo, kad ti odgovara?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- majestic24
- Kontakt:
Anderson,kad cemo igrati???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Toxicity je napisao/la:S obzirom da prvo kolo nije bilo Sylara, nisam igrao prvo kolo, nek se javi @drH za 2. kolo da odigramo, kad ti odgovara?
..drH je banovan,pa sad nezz do kad mu traje ban i da li ce moci odigrat
al mislim da je napravio drugi profil samo zbog pes6.muhovic je napisao/la:Toxicity je napisao/la:S obzirom da prvo kolo nije bilo Sylara, nisam igrao prvo kolo, nek se javi @drH za 2. kolo da odigramo, kad ti odgovara?
..drH je banovan,pa sad nezz do kad mu traje ban i da li ce moci odigrat![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Goalgetter
- Kontakt:
Napravio je on drugi profil zbog pes6 
..aha,e to nisam znao
..ok 
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Evo mene pa ako hoces sad nekadGoalgetter je napisao/la:Napravio je on drugi profil zbog pes6
I ti isto ako hoces da odmah odigramoToxicity je napisao/la:S obzirom da prvo kolo nije bilo Sylara, nisam igrao prvo kolo, nek se javi @drH za 2. kolo da odigramo, kad ti odgovara?
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
hoce li iko jednu prije spavanja???
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
haj pravi eto menekivi je napisao/la:hoce li iko jednu prije spavanja???
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
eu 2 soba ss.ba pw ss.bajuventus 0244 je napisao/la:haj pravi eto menekivi je napisao/la:hoce li iko jednu prije spavanja???
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Erola ne bi nigdje cekao sam ga na msnu 2 dana nema ga tako da nismo ni odigrali tekmu
Nisam na msn 5-6 dana, jer nisam kuci, a napisao sam dva posta prvo da necu biti kuci jedno 10tak dana i da moje utakmice sacekaju, da kad se vratim sve cu odigrat.... Niko nije ni odg od nadleznih...Samo F.K.S !! je napisao/la:Erola ne bi nigdje cekao sam ga na msnu 2 dana nema ga tako da nismo ni odigrali tekmu
Onda sam jucer i prekucer ti ovdje na chat napisao kad cemo igrat, pa nisi odg...
I sta cemo sad? Ja mogu sutra ako je stani pani, tj ako me ne mozete cekat, otici kod rodjaka, ponio sam PES na usb-u i odigrati tekmu sa tobom?
Ponavljam jos jednom da nisam kuci, ovdje je komp toliko sranje da msn nece nesto, ne mogu ga instal nikako.
Glory Glory Man United!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@ drH - kasno sam vidio por., hebiga, jel' možeš danas od 15 pa do 17 nekad? Javi mi na PP kad ti odgovara..
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma skontacemo nesto ne sekiraj seAnderson8 je napisao/la:Nisam na msn 5-6 dana, jer nisam kuci, a napisao sam dva posta prvo da necu biti kuci jedno 10tak dana i da moje utakmice sacekaju, da kad se vratim sve cu odigrat.... Niko nije ni odg od nadleznih...Samo F.K.S !! je napisao/la:Erola ne bi nigdje cekao sam ga na msnu 2 dana nema ga tako da nismo ni odigrali tekmu
Onda sam jucer i prekucer ti ovdje na chat napisao kad cemo igrat, pa nisi odg...
I sta cemo sad? Ja mogu sutra ako je stani pani, tj ako me ne mozete cekat, otici kod rodjaka, ponio sam PES na usb-u i odigrati tekmu sa tobom?
Ponavljam jos jednom da nisam kuci, ovdje je komp toliko sranje da msn nece nesto, ne mogu ga instal nikako.
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma skontacemo nesto ne sekiraj seAnderson8 je napisao/la:Nisam na msn 5-6 dana, jer nisam kuci, a napisao sam dva posta prvo da necu biti kuci jedno 10tak dana i da moje utakmice sacekaju, da kad se vratim sve cu odigrat.... Niko nije ni odg od nadleznih...Samo F.K.S !! je napisao/la:Erola ne bi nigdje cekao sam ga na msnu 2 dana nema ga tako da nismo ni odigrali tekmu
Dobro evo pakujem se danas iz Travnika za Sarajevo na par dana kod jarana koji isto igra ovaj pes, pa cu od njega odigrati i s tobom i sa Majesticom
Put putujeeee Latifagaaaaaaaa
Glory Glory Man United!
- fahrenheit
- Kontakt:
Nisam bio aktivan na temi od kad je taj novi patch izasao. Pokusao sam ga nastimati, al mi nije uspjelo. Onda sam reinstalirao PES, pa kopirao pes.exe od novog patcha i 0_text.afs u dat. Medjutim opet ne ide
.
Sad sam listao temu u rikverc al se izgubio skroz od toliko savjeta, a ni onaj pes6j forum mi nije pomogao
Ako moze neko da mi objasni sta moram napraviti, bio bi jako zahvalan.
Sad sam listao temu u rikverc al se izgubio skroz od toliko savjeta, a ni onaj pes6j forum mi nije pomogao
Ako moze neko da mi objasni sta moram napraviti, bio bi jako zahvalan.
"Like a krme in Teheran."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.