Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zasluženo Zrinjski, ali koji je **** ovaj kepec.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Da covjek ne zna ko igra pomislio bi da igraju Leotar i Sloga
ovo nije ni d od derbija, nikakvog naboja medju igracima, trenerima, atmosfera presmijesna bez ijednog zvizduka, ultrasi pjevuse nesto, red army bukvalno se nisu culi ni jednom na tv..Zeljo Sarajevo je Boca-River za ovo.
Zrinja preumoran, ali i dalje sampionski gazi bez golova primljenih, uzimaju glat..Velez preocajan, da se igralo jos 10 dana ne bi prisli golu..

Zrinja preumoran, ali i dalje sampionski gazi bez golova primljenih, uzimaju glat..Velez preocajan, da se igralo jos 10 dana ne bi prisli golu..
Izgledalo je kao da Zrinjski igra sa 50% snage, uzasna utakmica i mislim da se igralo jos 90 minuta Velež ne bi pogledao na gol, puno jaci igraci Zrinjskog na lopti, duelu , skoku ...
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 12 okt 2022, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Velez u caritasu uzima opremu?
Kad se sjetim ovoga
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pet-k ... /210718036
Vico, Beus i ostali kriminalci se i dalje smiju na ovu ublehašku inicijativu. Oni će ko fol obavjestiti UEFU šta se radi u bh fudbalu
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pet-k ... /210718036

Vico, Beus i ostali kriminalci se i dalje smiju na ovu ublehašku inicijativu. Oni će ko fol obavjestiti UEFU šta se radi u bh fudbalu

Svaka čast Zrinjskom na pobjedi i na preuzimanju prvog mjesta, ali je zaista poražavajuće za PL Bosne i Hercegovine da jedna ovako prosječna ekipa dominira i šeta se ligom.
Vjerovatno je do toga da je prosjek lige jako loš.
Vjerovatno je do toga da je prosjek lige jako loš.
Gledo sam preko tv-a realno oba kluba nista posebno zrinjski na iskustvo dobio teren boze sacuvaj... igra nula bodova
Realno bi bilo ništa-ništa, jer ni jedni ni drugi nisu bili ni za šta, ali yebiga, oni doveli svog sudiju, navuk'o im gol i dosta. Kriminalci bili, kriminalci ostali.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Velež ni slabijim ekipama nije mogao šansu napraviti. Zato ne čudi da ne mogu Zrinjskom.
Ali Zrinjski loš. Pišu bodove, nema tu šta, ali tanka predstava u zadnje dvije tekme.
Ali Zrinjski loš. Pišu bodove, nema tu šta, ali tanka predstava u zadnje dvije tekme.
-
- Kontakt:
Gledao sam uzbudljivije prijateljske utakmice , užasna igra bez šansi i prilika . Bez udara u okvir gola , bez akcija , bez poteza . Jedan gol koji je navučen i to je to , čist faul i hrvački zahvat i obaranje Jakovljevica nad Bajricem nakon čega je uslijedio gol . Pošteno je 0-0 ili sto bi rekli niko ništa . Sudija standardno domaćinski , a kad ova ekipa igra u gostima standardno gostinski . Loše , loše .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
I danasnja utakmica je pokazala da je Zrinjski najveci klub tkzv.jedne jedine.
-
- Kontakt:
Po čemu je najveći ? Po time sto ima najviše svojih sudija ? Po tome sto su oteli i uzurpirali stadion ? Po tome sto navijači kao ti , ne priznavaju vlastitu državu ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hajd vidimo se livadići …
Next please !
Next please !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Odlika ozbiljnih i kvalitetnih ekipa je da pobjeduju i kad nisu u formi i kad ne igraju dobro..Dinamo prosle sezone klasican primjer patili se, sve jedva, Hajduk u naletu, Osijek, Rijeka..i na kraju opet Dinamo..tako ce biti i sa Zrinjom jbg nazalost..
-
- Kontakt:
Zapalite Musicu auto, to vam je u krvi.
Falls flag
Falls flag

Zadnja izmjena: halobing94, dana/u 12 okt 2022, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Moram se osvrnuti i na livadu od terena, strašno šta su uradili od travnjaka. Valjda ga prilagodili onome na šta su navikli na obroncima Kočerina i Bogodola.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cega su se dosjetili, zapaliti stolice 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.