Balorda dežurna plačipič.ka

Stvarno nemamo pojma, prošle godine 40 bodova ispred vas, ove godine možda 50. Sudije su vam krive što niste prešli centar.
100%Kugar430 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 20:36Ajmo realno tvrda utakmica kakva je bila za očekivati, mi umorni, brko došo da proba uzeti bod, jbg jesu komšije rivali, ali imam osjećaj da će ih brko povaliti. Jbg nebi PL imala tu draž bez njih, što se situacije po završetku utakmice tiče budala ima na obe strane, najviše opet tu klubovi ispaštaju
Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 20:41Usput hvala RA sto je zapalio one polomljene stolice ,sad cemo od Veleša dobit nove a ionako krecemo u rekonstrukciju stadiona kad bude pauza pa eto jedan trosak manje.
Uvijek smo pomagali sirotinji , kad ste se osnivali 94te niste imali gdje igrat i mi vam stadion . Kakva smo mi gospoda , a vi niste u stanju ovaj posudjeni stadion održavat . Kakva je ono bara i zemlja , dabogda livadu imali nekad u životu . Još živite u nadi da će vam neko vise poklonit i uradit za vas , eeee jadna majko . Prošla su vremena uzurpacije i otimačine . Halalosu za stolice svakako su naše , nećemo ih ni plaćat .Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 20:41Usput hvala RA sto je zapalio one polomljene stolice ,sad cemo od Veleša dobit nove a ionako krecemo u rekonstrukciju stadiona kad bude pauza pa eto jedan trosak manje.