Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Poetry in motion.
Poetry:
Poetry:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jel jos nekog iznenadilo koliko je Fabinho propao? Uvijek sam ga vidio kad kljucnog igraca, ali ove sezone kako igra ovo je užas.
Igramo ko pod dodgersom zadnjih par utakmica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Kako smo bezopasni u napadu
Elliott vcrs ko Lallana iz najgorih dana ispeglam ti majku majcinu daj loptu nekom konju

Elliott vcrs ko Lallana iz najgorih dana ispeglam ti majku majcinu daj loptu nekom konju
Od povrede protiv Ville nije isti igrač.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bice bolje kad dodje Mbope.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Onoliki prostor izmedju stopera/gomeza pa onda fabinha nije realan

Nije dzaba Aurelian bio prva meta u transfer roku.
Na zimu dovesti Joao Gomesa ako imaju imalo pameti. Nikad mi edwardsa necemo nadoknadit

Nije dzaba Aurelian bio prva meta u transfer roku.
Na zimu dovesti Joao Gomesa ako imaju imalo pameti. Nikad mi edwardsa necemo nadoknadit
-
- Kontakt:
Ovaj Tsimikas je dobar za jednu utakmicu da odigra mjesecno. Inteligencijom baca na Morena
Fabinho I Hendo, sta je ovo braco moja, hahahahhaha
-
- Kontakt:
Jest Nunez loš u kontroli lopte jebote
Bobby
Bobby

Bobby ce na svjetsko nadam se, zasluzio je
Majstoreeeeeeeeeee

-
- Kontakt:
NUNEEEZ AAAAAAA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.