Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
Ovaj Boixos i Justin sve sto su rekli bilo je suprotno..totalni neznalci o nogometu
Conte odlučio da se bori na sva 4 fronta

-
- Kontakt:
Nema lewa s kim igrati
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovako je i Seferović prošle godine promašio nemoguće protiv Barce. U idućem kolu ipak ovjerili prolaz dalje.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Boix i Justin, ko se kome saginje LGBT momci.
Dvije forumske ublehe rodjene u 21. vijeku.
Lewatu zelim puno sreće u Europa ligi do kraja karijere...
Dvije forumske ublehe rodjene u 21. vijeku.
Lewatu zelim puno sreće u Europa ligi do kraja karijere...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
City, Bayern, PSG i Real su jači. Ima li još netko tko bi bio favorit u ovom trenutku?Finn je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:12Conte odlučio da se bori na sva 4 fronta![]()

Bez zajebancije pitanje. Očekujem ispadanje u četvrtfinalu, ali vidjet ćemo, stil je igre točno stvoren za ovoga. Zato mi i nije jasan Conte-ov rekord u LP.
-
- Kontakt:
Pa napadacki stil prolazi znatno bolje zadnjih x godina zato i ispada ranije, isto ko AtleticoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:15City, Bayern, PSG i Real su jači. Ima li još netko tko bi bio favorit u ovom trenutku?![]()
Bez zajebancije pitanje. Očekujem ispadanje u četvrtfinalu, ali vidjet ćemo, stil je igre točno stvoren za ovoga. Zato mi i nije jasan Conte-ov rekord u LP.
Al ova Barsa ima 20-1 gol razliku u Španiji, pa šta rade te tamo ekipe, kako niko gola ne može dat?
Inače De Jong zakucan na klupu a uz Pedrija jedini veznjak u ekipi koji ku.rcu valja, ovo ostalo je MLS nivo. A odbrana posebna priča, pogubio se Čavi skroz, Alonso i Roberto ti bekovi u 2022. godini a Pike i Garsija štoperi
Inače De Jong zakucan na klupu a uz Pedrija jedini veznjak u ekipi koji ku.rcu valja, ovo ostalo je MLS nivo. A odbrana posebna priča, pogubio se Čavi skroz, Alonso i Roberto ti bekovi u 2022. godini a Pike i Garsija štoperi

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
niko i ne pokusava.Svi stanu u 16 i mole bogabodi123 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:20Al ova Barsa ima 20-1 gol razliku u Španiji, pa šta rade te tamo ekipe, kako niko gola ne može dat?
Inače De Jong zakucan na klupu a uz Pedrija jedini veznjak u ekipi koji ku.rcu valja, ovo ostalo je MLS nivo. A odbrana posebna priča, pogubio se Čavi skroz, Alonso i Roberto ti bekovi u 2022. godini a Pike i Garsija štoperi![]()

I veceras su sve golove zabili kad se inter skroz povukao
Njih treba napast jako i nema ih ne postoje
Dobro su igrali prije reprezentativne pauze, imali lagan raspored, a i srece da protivnici svasta fulaju. Poslije pauze su trebali primiti po 3 gola minimalno i protiv Mallorce i protiv Celte. Celta ih neki dan na CN sabila u 16 metara citavo poluvrijeme.
Inter pokraden za čist crveni karton, i imali su igranje rukom Piquea nakon kornera koje nije gledano uopšte iako je režiser 3x puštao snimak pa Piquea nakon toga. Nema veze, ide Barca napast Ludogoretsa 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
-
- Kontakt:
Liverpool zna lopte za divno čudo. Inter zasluženo, katalonske neznalice treba istjerati u EL doživotno. Bravo i za Porto, laganica.
Vece su sanse da Viktoria pobijedi Inter u Milanu, nego da Barcelona pobijedi Bayern, pa cak i sa rezervama
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma 1/4 bi bilo veliki iskorak, a sad bi se mogla osvojiti grupa. Vidjet ćemo, neka se što više ostane na svim fronotvima.dachodachoni je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:17Pa napadacki stil prolazi znatno bolje zadnjih x godina zato i ispada ranije, isto ko Atletico
Njima je svakako mjesto u EL, to ja govorim od pocetka. Arsenal, Monaco i ostali klubovi iz 3. evropske kategorije su im protivnici po mjeri.Szoboszlai je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:25Liverpool zna lopte za divno čudo. Inter zasluženo, katalonske neznalice treba istjerati u EL doživotno. Bravo i za Porto, laganica.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta fali gledati fudbal i cetvrtkom, i to je za ljude
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Ma izvest će bavarci neku laganu postavu sa Moutingom, Telom, Sabitzerom i ostalima čisto da se uigravaju. Dovoljno za remi. Ali Inter će natrpati Plzena to je sigurno.
Lagan raspored, od jačih ekipa igrali samo sa Sociedadom gdje su se oni logično ispromašivali.MElloo je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:22niko i ne pokusava.Svi stanu u 16 i mole bogabodi123 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:20Al ova Barsa ima 20-1 gol razliku u Španiji, pa šta rade te tamo ekipe, kako niko gola ne može dat?
Inače De Jong zakucan na klupu a uz Pedrija jedini veznjak u ekipi koji ku.rcu valja, ovo ostalo je MLS nivo. A odbrana posebna priča, pogubio se Čavi skroz, Alonso i Roberto ti bekovi u 2022. godini a Pike i Garsija štoperi![]()
![]()
I veceras su sve golove zabili kad se inter skroz povukao
Njih treba napast jako i nema ih ne postoje
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Samo za placipicku Boixa i pujdu Justina
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.