Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Iako navijam za United želim vam sutra što bolji rezultat i što više golova u Barcinoj mreži
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Realno bolje i za vas da ispadnete jer u ligi imate relativno lagan raspored, ispadanjem se mozete fokusirati samo na ligu a i igraci ce biti svjeziji 
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Bice njima win/win situacija ,sutra po guzovima
a onda ih svi kolektivno tješite kako je i bolje za njih da ispadnu

Pa njima nikad nije bio prioritet osvojit LP, nego najjace takmicenje na svijetu, Premiership bez kojeg su 6 godinaMandrak je napisao/la:Bice njima win/win situacija ,sutra po guzovima![]()
a onda ih svi kolektivno tješite kako je i bolje za njih da ispadnu
![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- _karabaja_
- Kontakt:
Bit cu iskren i reci cu da sutra navijam za Barcu da vas pobijedi, ali bit cu i realan i reci da to nece biti ni malo lako kao sto neki najavljuju.
Ja vjerujem da je Arsenal dosta naucio iz zadnje utakmice sa Barcelonom i da ce sada igrati pametnije tj. bez prevelikog srljanja. Ocekuje prolaz Barcelone, ali ne i neko demoliranje (volio bi da se desi zbog pojedinih navijaca) kao sto su neki ubjedjeni.
Ja vjerujem da je Arsenal dosta naucio iz zadnje utakmice sa Barcelonom i da ce sada igrati pametnije tj. bez prevelikog srljanja. Ocekuje prolaz Barcelone, ali ne i neko demoliranje (volio bi da se desi zbog pojedinih navijaca) kao sto su neki ubjedjeni.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Njima je cilj osvojit' Carling Cup al' nikako im to ne polazi za rukom ... nisu nista osvojili ima 7 godina ... 7 dugih godina ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Vidis sto je mandrle navikao da gleda kako Barca dobija po guzovima, nego mandrle reci nam gdje je barca bila prije 2006, ili bolje nam reci gdje su super igraci poput xavia, pujola, pa cak i guardiole, prije dobro igrali???

nije bitan rezultat bitna je dusa ekipe, ono sto barca nema... najlakse je sve kupiti, od stila pa do navijaca i igraca, ali jedan je duh
, barca nikad nece imati ono sto ima jedan liverpool, a to je svoj stil i svoje igrace, pa sta ces morali kopirati stil holandjana da bi licili na nesto, a sada se hvale da je to njihovo...

nije bitan rezultat bitna je dusa ekipe, ono sto barca nema... najlakse je sve kupiti, od stila pa do navijaca i igraca, ali jedan je duh
YNWA !
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
2005/2006Bosco je napisao/la:Maj 2005 je bio prije 7 godina. Eto te ko Mandrle.Genghis je napisao/la:Njima je cilj osvojit' Carling Cup al' nikako im to ne polazi za rukom ... nisu nista osvojili ima 7 godina ... 7 dugih godina ...
2006/2007
2007/2008
2008/2009
2009/2010
2010/2011
eto 6 sezona bez trofeja, ikakvog. Mozda ugrabite carling cup nekad u narednih 2-3 sezone, uz malo sreće doduše...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ocekujem sutra od Topnika da malo nagaze zadnju liniju protivnika.Da sam ja Wenger,ja bih napao odmah u prvih 20 minuta pa sta bude. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- BluesForever
- Kontakt:
Iskreno nebi se ni sa kim prepucavao i provocirao samo mogu reci neka bolji pobijedi mada ni to nemora znaciti da je sto posto bolji vidim mnogi Arsenal vec otpisuju mislim da trebaju svi sacekati sutrašnju tekmu pa poslije govoriti jeli zasluzeno ili nije nikada ne treba podcijenjivati protivnika mada i svi znamo ko je Barca i šta je ali ni oni nisu nepobijedivi.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ovoliko bijesa od topnika prema Barceloni nisam odavno vidio...neka pobjedi bolji mir s vama
..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- _karabaja_
- Kontakt:
Bas suprotno. Prvih 20 minuta trebaju odigrati pametno jer ako tada pocnu srljati sa napadima i prime gol iz neke kontre sve pada u vodu. Naravno da se ne trebaju ni braniti, nego odigrat pametno sa laganim napadima i vodjenjem racuna o svom golu. U ostalom sta ja ili bilo ko pricamo o tome kad Wenger zna bolje od nas svih zajedno na forumuJohnyx95 je napisao/la:Ocekujem sutra od Topnika da malo nagaze zadnju liniju protivnika.Da sam ja Wenger,ja bih napao odmah u prvih 20 minuta pa sta bude.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
The Reds je napisao/la:nije bitan rezultat bitna je dusa ekipe, ono sto barca nema... najlakse je sve kupiti, od stila pa do navijaca i igraca, ali jedan je duh, barca nikad nece imati ono sto ima jedan liverpool, a to je svoj stil i svoje igrace, pa sta ces morali kopirati stil holandjana da bi licili na nesto, a sada se hvale da je to njihovo...
barca nema dusu
barca sve kupila
barca kupila navijace
barca kupila igrace
barca nema svoj stil
jel moguce napisati sve ovo u jednom postu
ser del barça es el millor que hi ha !
Barca nema dusu, neka mi neko objasni nacrta ili kako god hoce vec, kako to da klub sa dusom hoce na ''placenicki nacin'' uzeti tudje igrace???
Barca sve kupila- Ibra i meni dosta
Barca kupila navijace- sta mislite sto se zvizdi barci kad gube??? a desavalo se
Barca nema svoj stil igre- Kako je barca igrala prije Krojfa???
i Neeskensa da ne zaboravim...
Arsenal je od 30-ih gajio svoj stil, ko ne vjeruje wikipedija je cudo, liverpool ne trebam ni spominjati pa ne bi djabe osvojili 18 titula, i imali najbolje igraca u povjesti ili ti ga historiji engleske lige...
Barca sve kupila- Ibra i meni dosta
Barca kupila navijace- sta mislite sto se zvizdi barci kad gube??? a desavalo se
Barca nema svoj stil igre- Kako je barca igrala prije Krojfa???
Arsenal je od 30-ih gajio svoj stil, ko ne vjeruje wikipedija je cudo, liverpool ne trebam ni spominjati pa ne bi djabe osvojili 18 titula, i imali najbolje igraca u povjesti ili ti ga historiji engleske lige...
YNWA !
Ne mozes ti to odigrati s laganim napadima i vodjenjem racuna o svom golu.To mi,sto kazes,omzemo pricati ovdje._karabaja_ je napisao/la:Bas suprotno. Prvih 20 minuta trebaju odigrati pametno jer ako tada pocnu srljati sa napadima i prime gol iz neke kontre sve pada u vodu. Naravno da se ne trebaju ni braniti, nego odigrat pametno sa laganim napadima i vodjenjem racuna o svom golu. U ostalom sta ja ili bilo ko pricamo o tome kad Wenger zna bolje od nas svih zajedno na forumuJohnyx95 je napisao/la:Ocekujem sutra od Topnika da malo nagaze zadnju liniju protivnika.Da sam ja Wenger,ja bih napao odmah u prvih 20 minuta pa sta bude.
Arsenal je u odlicnoj situaciji jer se od njih skoro ne ocekuje nista,a mogu dobiti puno.Nema teorije da se protiv Barcelone branis 90 minuta i da se odbranis.I Mou je izgubio 1:0 u takvoj tekmi.Wenger nit ima ekipu za to,nit zna igrati tako.Ako bude ovako kako se ja nadam,onda vjerujte da moze biti svasta.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
A ti blage veze nemas sta pises...The Reds je napisao/la:Barca nema dusu, neka mi neko objasni nacrta ili kako god hoce vec, kako to da klub sa dusom hoce na ''placenicki nacin'' uzeti tudje igrace???
Barca sve kupila- Ibra i meni dosta![]()
![]()
Barca kupila navijace- sta mislite sto se zvizdi barci kad gube??? a desavalo se![]()
![]()
Barca nema svoj stil igre- Kako je barca igrala prije Krojfa???![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
hajd mi reci da je bio totalni fudbal prije krojfa, da ne trose pare i to velike na igrace, da ne svakakve nacine ne poksuavaju dovesti tudje igrace, da se ne furaj na stil vise od kluba, iako i mnostvo drugih klubova pomaze zajednici, da su im navijaci ''strpljivi'', da ne zvizde kad se gubi...
YNWA !
eh decko cinjenica je jedna... mi u svom zivotu gledamo barcu i radujemo seThe Reds je napisao/la:Barca nema dusu, neka mi neko objasni nacrta ili kako god hoce vec, kako to da klub sa dusom hoce na ''placenicki nacin'' uzeti tudje igrace???
Barca sve kupila- Ibra i meni dosta![]()
![]()
Barca kupila navijace- sta mislite sto se zvizdi barci kad gube??? a desavalo se![]()
![]()
Barca nema svoj stil igre- Kako je barca igrala prije Krojfa???![]()
@bosco ti si fkt jedan od rijetkih normalni forumasa, ali brate i ti ga mozes izvaliti... znaci arsenal nije nista osvojio pet godina i ti to stavljas kao svoju prednost kao navijac jer si odan i tako to.. a opet ima dosta ljudi koji su navijali za barcu i kad nisu nista osvojili od 99-04, ali ne, ti ces njih sve staviti u grupu "idiota" koja navija od ronaldinha, messija, etc...
ser del barça es el millor que hi ha !
lol gledamo barcu i radujemo se??? ja bas i ne, ovo je realno bez nekakvih natezanja meni se ona igra uopste ne svidaj, svi dave loptu dok se ne otvori neka pukotina, i onda daju messiju koji sve predribla ili da gol ili asistira, meni je bolja igra arsenala jer svi igraju, od songa, do jacka pa cesca pa nasria i na kraju rvp, theo svi... naravno da arsenal zna i katastrfalno odigrati nekad, ali meni je ta igra ljepsa, naravno o ukusima se ne raspravlja.. p.s. mislim da sam stariji od naviajca farce..
YNWA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.