"NBA"
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: La Liga
Uzeo je Ronaldo u Unitedu, 2008
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Pa Premiership je ukupno najjači. U La Ligi imaš Real i Barcu kao dva najveća kluba na svijetu, ali ukupna kvaliteta je jača u Engleskoj.
Nisam siguran ni u to.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
U pravu si kolega, dakle svakih 10 godina ABA izbaci po jednog balona
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sljedeći je Haaland, taman prije prelaska u Rejal
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vrlo moguće, sumnjiva je ona klauzula u ugovoru.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:44Sljedeći je Haaland, taman prije prelaska u Rejal![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko se efikasan fudbal igra u Spaniji posljednjih godina bilo je samo pitanje vremena kad ce se pojaviti ovakav jedan slucaj

Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:34koliko se efikasan fudbal igra u Spaniji posljednjih godina bilo je samo pitanje vremena kad ce se pojaviti ovakav jedan slucaj
![]()
Pa i ostale ekipe niko nije ni blizu dva gola u prosjeku.Ove sezone u la ligi je bar malo efikasnija nego prethodne dvije koje su bile totalno neefikasne.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gledaj ih sadL-Train je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:37akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:34koliko se efikasan fudbal igra u Spaniji posljednjih godina bilo je samo pitanje vremena kad ce se pojaviti ovakav jedan slucaj
![]()
Pa i ostale ekipe niko nije ni blizu dva gola u prosjeku.Ove sezone u la ligi je bar malo efikasnija nego prethodne dvije koje su bile totalno neefikasne.

Don't believe the hype.
-
dachodachoni
- Kontakt:
Najludje od svega je sto su zadnju tekmu dobili 3-0akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 18:32Gledaj ih sadL-Train je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:37akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:34koliko se efikasan fudbal igra u Spaniji posljednjih godina bilo je samo pitanje vremena kad ce se pojaviti ovakav jedan slucaj
![]()
Pa i ostale ekipe niko nije ni blizu dva gola u prosjeku.Ove sezone u la ligi je bar malo efikasnija nego prethodne dvije koje su bile totalno neefikasne.![]()
![]()
![]()
Osilili se, treba to trener naruziti malo
Ko im igra u odbrani,Nesta i Maldini?akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 18:32Gledaj ih sadL-Train je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:37akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:34koliko se efikasan fudbal igra u Spaniji posljednjih godina bilo je samo pitanje vremena kad ce se pojaviti ovakav jedan slucaj
![]()
Pa i ostale ekipe niko nije ni blizu dva gola u prosjeku.Ove sezone u la ligi je bar malo efikasnija nego prethodne dvije koje su bile totalno neefikasne.![]()
![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ovo je za svaku pohvalu, osim ako nisu imali sreće ko Barcelona da protivnici promaše bar 7 teških zicera.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cak su i 4 prijateljske utakmice prije pocetka sezone odigrali tako (0:0 0:0 1:0 0:1), trenirali su bas ovo 
Don't believe the hype.
Ovo da je u EPLu ili Championshipu , pisali bi se romani i mitovi o super snaznim odbranama gdje sve puca od snage i brzine.
Nacho je triput bolji stoper od Erica Garcie.
- Shategabri
- Shategabri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.