Bravo. Pogotovo ona prodaja Mujakića od 500 hiljada, to potvrđuje. Odbijao si nekad takve ponude, pogotovo što je Nihad u onom momentu bio jedini spreman štoper, svi su bili ili načeti ili već povrijeđeni.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 16:27Nikad bolja financijska situacija i nikad gora transfer politika.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 okt 2022, 13:52"klub nije nikada bio u boljoj financijskoj poziciji."
Koliko smo puta čuli ovu rečenicu ?
Postaje ozbiljna floskula kao i ona "čeka nas teška utakmica."
Ne ide nekako zajedno, da ga yebes.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
95% nas ovde bi prodali Mujakica za 100.000 € i sada 500.000 € za njega nije dobro?
E zato su trebali uvesti popuste koji su prije bili za studente , penzionere itd ... Valjda će se opametit sljedeću sezonu .JavierBosnia je napisao/la: ↑13 okt 2022, 14:31Svakako, s tim što računaj da tu ima i starijih ljudi, penzionera, koji su odvojili tako jednu sumu da bi gledali utakmice jer je bilo isplatljivije, a koji nisu u mogucnosti putovati u Zenicu svaki vikend ili svako drugi. Ako nista volio bih da zbog takvih se ponudi neki popust na sljedecu godisnju da bi eto osjecali neku satisfakciju kao kompenzaciju na ovu polusezonu.bordobijeli je napisao/la: ↑13 okt 2022, 13:54Godišnje i clanske treba svaki navijač da kupi bez obzira ko vodi klub i koji smo na tabeli. 100 KM na godišnjoj bazi podrška klubu koji voliš je obaveza.
Za te neke cikluse, nešto, nezz Bgm. Kraljica!“Gospodin Dogan je poznat kao najveći stručnjak u BiH vezano za te neke cikluse” - direktorica Aylah

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ovo busenje s neke livade u LaktašimaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 okt 2022, 16:24
Mirviću raskidaj ugovor i daj da mi navijači ako treba skupimo pare za teren ti samo nađi kvalitetnu firmu da odradi

-
- Kontakt:
Sve ok,samo je dosta bitno kad ga prodajes,u koje vrijeme,top 3-4 igraca iz ekipe nikad ne smijes prodavati ni 1 mjesec do pocetka prvenstva a kamoli kad pocne prvenstvo,zato ima celavi da kaze haj nek ide,meni i bolje da se ugradim kod druga dva

-
- Kontakt:
Sta kazu Bosnje bolji Vico od svih bar ce nam terene napraviti,od ovih nasih nema nista
Usanovic i Begic zajedno su za ovog postenjacine
A i na Misketa se popisam usput.

Usanovic i Begic zajedno su za ovog postenjacine

A i na Misketa se popisam usput.
Ja terena Allahu dragiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 okt 2022, 16:24
Mirviću raskidaj ugovor i daj da mi navijači ako treba skupimo pare za teren ti samo nađi kvalitetnu firmu da odradi
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Opet po meni bolje na golubarniku ali hajde daj Bože i ovo da dočekamo i da potrajeizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 okt 2022, 17:28Ovo je dok jos nije bilo full postavljeno. Imaju novije fotke.
![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne brukajte se sa komentarima na tek postavljenu travu
Slike nista ne govore, nemojte da stavljamo slike Koseva gdje igleda ko Wembley
Slike nista ne govore, nemojte da stavljamo slike Koseva gdje igleda ko Wembley
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Isto kad ti 60togodisnji komsija sa 4 razreda osnovne prica da mu sin radi "nesta oko tih kompjutera" pa ti ne znas jel developer, dizajner, inzinjer il trgovac u IMTECu. Cuj "za te neke cikluse".

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako ce biti lijep novi stadion kod Osijeka. 13.000 kapacitet, natkriven sav, travnjak ce biti extra. Lopovcine nase od politicara, nisu mogli za sve godine nacionalni stadion napraviti bar.
-
- Kontakt:
Kako mislis da izgleda teren dan nakon razmotavanje onih koluta sa travom i nakon transporta iste? Imate makar google pa se informisite majka mi staraSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 okt 2022, 16:24
Nas jeste zrinjski dobio 4:1, al kod rezultata 0:1 sudija svirao ne postojeci penal, zrinjski igrao domacu utakmicu, mi u losem nizu u losoj atmosferi se nismo mogli vratit, zrinjski to iskoristio napunio nas do kraja.. protiv sb da je zrinjski imao igru kao mi i sanse kao mi dobio bi sb za 6:0..imaju bolju obranu i imaju ucinkoviti napad.. igra ekipe zrinjskog nije bila bolja od igre koju smo mi imali i to na neutralnom terenu..
Finansije su najbitni faktor u fudbalu i tacka u 97% slucajeva..
Dok je bilo love +13 kad je nestalo -17 kad smo titulu izgubili. Celzi city psg bili niko i nista kad je abramovic dosao ta 2 kluba sve poosvajace dok united ni comunity sheled.
Ja mislim da ovaj prelazni roki bio najakuplji od 1995 godine pa dosad, jer mi smo budzet veleza dali samo za raskide ugovora bez dovodjenja ijednog igraca..
Ovi igraci su ok i kao sto sam rekao uz dobrog spica i iskusnog stopera mi mozemo dobit zrinjski oba puta na proljece posebno ako se na kosevu budu igrale obje utakmice
Finansije su najbitni faktor u fudbalu i tacka u 97% slucajeva..
Dok je bilo love +13 kad je nestalo -17 kad smo titulu izgubili. Celzi city psg bili niko i nista kad je abramovic dosao ta 2 kluba sve poosvajace dok united ni comunity sheled.
Ja mislim da ovaj prelazni roki bio najakuplji od 1995 godine pa dosad, jer mi smo budzet veleza dali samo za raskide ugovora bez dovodjenja ijednog igraca..
Ovi igraci su ok i kao sto sam rekao uz dobrog spica i iskusnog stopera mi mozemo dobit zrinjski oba puta na proljece posebno ako se na kosevu budu igrale obje utakmice
-
- Kontakt:
Prve tri ekipe na tabeli igraju na svojim stadionima. I to nešto znači. Sjećam se da nam je dosta raje predviđalo katastrofu u Černobilu, nisam vjerovao, ali eto tako ispade.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Sutra po novu pobjedu, to je najvaznije u ovom trenutku.
Optika Oculto
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, boki86, budzak, Kockoglavi, miguelramos, N3R3D, NeSamSafetee, TETRAPAK, vedinjo98 i 77 gostiju.