Meni su najjače moje kolege koji su pričali ijekavicu kao i mi, a kad pišem sa njima na društvenim mrežama pišu ekavicu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
srBiHja jooj srBiHstan
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Prijatelji od mojih roditelja preselili u Banja Luku poslije rata i sad kad pricaju mjesaju.Trude se da ekavicu pricaju pa onda pola pola
Citam komentare na ovu vijest iz bihaca, muz udavio zenu. Jel realno da ima ljudi koji pisu ne treba osudjivati, ne znamo sta se desavalo u njihova 4 zida, pa dan te **** sta god se desilo rastani se i svako svojim putem. Majke mi zacudim se kakvih sve budala ima ovdje, na kraju ce ispasti da je zena kriva sto ju je monstrum udavio.
Brat bratu, makar 50% studenata to radi.. I to ne nakon 2 mjeseca, nego nakon 2 sedmice.
I onda se vrate na odmor nazad kuci i ponovo propricaju ijekavicu.
Ma i on se ubio izgledaenobarca je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:19Citam komentare na ovu vijest iz bihaca, muz udavio zenu. Jel realno da ima ljudi koji pisu ne treba osudjivati, ne znamo sta se desavalo u njihova 4 zida, pa dan te **** sta god se desilo rastani se i svako svojim putem. Majke mi zacudim se kakvih sve budala ima ovdje, na kraju ce ispasti da je zena kriva sto ju je monstrum udavio.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Da je najgora na svijetu šutni je nogom i razlaz. Šta ima od ubijanja, sad dijete nema ni oca ni mater.enobarca je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:19Citam komentare na ovu vijest iz bihaca, muz udavio zenu. Jel realno da ima ljudi koji pisu ne treba osudjivati, ne znamo sta se desavalo u njihova 4 zida, pa dan te **** sta god se desilo rastani se i svako svojim putem. Majke mi zacudim se kakvih sve budala ima ovdje, na kraju ce ispasti da je zena kriva sto ju je monstrum udavio.
Kod mene opet obrnuto, rođena Srpkinja iz Kraljeva se udala za mog rođaka i žive ovdje tj on je umro ali je ona ostala. Ona pokušava ijekavicu ali nikako ne ide.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Neću da kažem da je to. Ali obično u ovakvim situacijama je ubica mentalno skrenuo da ne zna šta radi.enobarca je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:19Citam komentare na ovu vijest iz bihaca, muz udavio zenu. Jel realno da ima ljudi koji pisu ne treba osudjivati, ne znamo sta se desavalo u njihova 4 zida, pa dan te **** sta god se desilo rastani se i svako svojim putem. Majke mi zacudim se kakvih sve budala ima ovdje, na kraju ce ispasti da je zena kriva sto ju je monstrum udavio.
Ma lik je izgleda puko ko kokica
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Treba kao Sandžaklije , 40+ godina u Sarajevu živjeti a i dalje pričati kao da je u sred Tutina ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ima li ovdje advokata krivičnog prava ?
Osoba ima uslovno kaznu zbog nekog udesa u trajanju od dvije godine. Ostala je još godina, medjutim treba da dobije potvrdu o nekažnjavanju zbog vize, ali normalno ne može je dobiti zbog toga. Da li se može nešto uraditi, neka žalba bilo šta ?
Osoba ima uslovno kaznu zbog nekog udesa u trajanju od dvije godine. Ostala je još godina, medjutim treba da dobije potvrdu o nekažnjavanju zbog vize, ali normalno ne može je dobiti zbog toga. Da li se može nešto uraditi, neka žalba bilo šta ?
mrš
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Marsal
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 17:08Ima li ovdje advokata krivičnog prava ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne može ništa, čak i poslije isteka te dvije godine uvjetne kazne mu ostaje još jedna godina provjeravanja, pa se tek onda može izbrisati iz krivične evidencije.jasmin10 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 17:08Ima li ovdje advokata krivičnog prava ?
Jedino u nekom ludom scenariju ako ima bilo kakve osnove da ishodi ponavljanje postupka, npr. kada bi imao neke nove dokaze u svoju korist.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
I morao bi opet čekati kraj sudjenja ? Ili u toku novog postupka može u medjuvremenu izvaditi to bez obzira na ishod sudjenja ?LjumanM95 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 19:27Ne može ništa, čak i poslije isteka te dvije godine uvjetne kazne mu ostaje još jedna godina provjeravanja, pa se tek onda može izbrisati iz krivične evidencije.jasmin10 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 17:08Ima li ovdje advokata krivičnog prava ?
Jedino u nekom ludom scenariju ako ima bilo kakve osnove da ishodi ponavljanje postupka, npr. kada bi imao neke nove dokaze u svoju korist.
Morao bi opet sačekati kraj postupka, pa ako se dopusti ponavljanje postupka i presuda bude oslobađajuća ili tužitelj odustane od optužnice tada se tek može izbrisati prvobitna pravosnažna presuda.jasmin10 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 19:48I morao bi opet čekati kraj sudjenja ? Ili u toku novog postupka može u medjuvremenu izvaditi to bez obzira na ishod sudjenja ?LjumanM95 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 19:27Ne može ništa, čak i poslije isteka te dvije godine uvjetne kazne mu ostaje još jedna godina provjeravanja, pa se tek onda može izbrisati iz krivične evidencije.jasmin10 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 17:08Ima li ovdje advokata krivičnog prava ?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- feniksptica
- Kontakt:
Je bem ti vaser. Ionako 1001 tratkor po magistrali jos cekaj pola sata zbog vasera..
Ne znam kako to nije izumrlo, ko jos ide po tome
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Fakat. Vjeruj da sam razmišljao da odem samo da vidim koliko ima ljudi tamo.feniksptica je napisao/la: ↑13 okt 2022, 20:31Je bem ti vaser. Ionako 1001 tratkor po magistrali jos cekaj pola sata zbog vasera..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.