Ma znam druže, zayebajem se

Ma znam druže, zayebajem se
pretpostavke su da ce plin usljed neinteresovanja i sankcija EU mozda po nas jos jeftiniji ispasti, nece plink kao energent niko tko je u meduvrmenu obezbijedio rezerve, odnosno ide sa ka neovisnosti o ruskom plinu sto ce cak i ove zime biti vidljivo
Shategabri je napisao/la: ↑14 okt 2022, 13:47Sasvim očekivano, utakmica sa Rusijom se otkazuje![]()
Cijela priča je poslužila svrsi. Vuk sit i ovce na broju. Idemo dalje.
Lik bukvalno ima 150 izgovora. Jbt znas i sam da ovo nije Njemacka nit Francuska. Svugdje na Balkanu se mijesaju u posao selektora svakakvi ljudi. Se.re bezvezeElCartel11 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:11Joj Vahe i spike. Da ima zelju, da bude selektor repke ne bi ga nista moglo sprijeciti.
Necu biti selektor ako ne igramo u BL ili Mostaru. Necu biti selektor ako mi se budu mjesali u posao. Necu ovo. Necu ono.
Ne prodaji maglu bezveze.
Lakse nekako podnesem kad vidim Vicu nek ovog kmeta i lazova.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:11Joj Vahe i spike. Da ima zelju, da bude selektor repke ne bi ga nista moglo sprijeciti.
Necu biti selektor ako ne igramo u BL ili Mostaru. Necu biti selektor ako mi se budu mjesali u posao. Necu ovo. Necu ono.
Fakat.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 okt 2022, 17:45Lakse nekako podnesem kad vidim Vicu nek ovog kmeta i lazova.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:11Joj Vahe i spike. Da ima zelju, da bude selektor repke ne bi ga nista moglo sprijeciti.
Koliko ga ne podnosim i to sto svojom pricom vrijedja nasu intetligenciju to nije normalno. Sserator i egoista umisljeni ..ne daj Boze da je ljepsi ili uspjesniji.
Pa nema seljacina matora vise izgovora sve ih je potrosio pa sad mora ovakve nekakve nebuloze.Sveti je napisao/la: ↑15 okt 2022, 19:32Fakat.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 okt 2022, 17:45Lakse nekako podnesem kad vidim Vicu nek ovog kmeta i lazova.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:11Joj Vahe i spike. Da ima zelju, da bude selektor repke ne bi ga nista moglo sprijeciti.
Koliko ga ne podnosim i to sto svojom pricom vrijedja nasu intetligenciju to nije normalno. Sserator i egoista umisljeni ..ne daj Boze da je ljepsi ili uspjesniji.
I sta mu uopste znaci ova izjava? Zar stvarno misli da ljudi koji istinski vole ovu reprezentaciju ne bi voljeli da repka igra i na sjeveru i na jugu? Ne razumijem. Ogavan lik jednostavno
pizda , nek mu je uredjena situacija u tunisu i maroku i ostalim africkim vukojebinama koje je trenirao i koje su ga otjerale kao keraImajednabrigada je napisao/la: ↑15 okt 2022, 22:19Pa nema seljacina matora vise izgovora sve ih je potrosio pa sad mora ovakve nekakve nebuloze.Sveti je napisao/la: ↑15 okt 2022, 19:32Fakat.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 okt 2022, 17:45
Lakse nekako podnesem kad vidim Vicu nek ovog kmeta i lazova.
I sta mu uopste znaci ova izjava? Zar stvarno misli da ljudi koji istinski vole ovu reprezentaciju ne bi voljeli da repka igra i na sjeveru i na jugu? Ne razumijem. Ogavan lik jednostavno
Jos nije mi jasno lik kazw da su mu bombardirali kucu da se krioo u podrumu dok nije pobjego kukavica i sad meni nije jasno koliki olos i ljihavac mozes biti da ti se ne javi zwlja da pomogne svojoj drzavi onako kako najbolje moze u inat tim fasistima sto su ga bombardirali.
Neko je rekao i u pravu je ima bosnji gorih nek cetnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.