Ljepota zivota
Daj od Balorde jednu s ManćesteraMostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 12:41Poslije toliko godina, utakmica, gostovanja itd.. oni opet isto![]()
![]()
Hasic zadnji put vidjen u vinogradu
Uzmi si Hapaurinopalaopala je napisao/la: ↑14 okt 2022, 13:00Na šta je spao ovaj forum da ekipa lobotomije spam.a sve redom . Do kad će ovi preletaci spam.at i ubjedjivat čitav forum u laz , pitanje je .
Najveća prevara je da hoće da broje titule , poraze i pobjede od kad oni postoje tj, od 94te . A sve do tad nikom ništa , igralo se kofol . To sto ste vi do tad navijali za Dinamo , Hajduk i naravno Velež to je vaša stvar nemojte prekrajat historiju vašeg postojanja mali skutorcici .
Nek se zna da je to rvatska pepeljara
Jesu prijeratni kad je bio izbor vhelez ili hrvatski klubovi, al danas ti to nije ni upitno. Svak navija za Zrinjski i samo Zrinjski.
Čovjek bi kosio travnjak na areni, ali mane travnjaka
Jesi vidio furde, hoće oni kao giganti koji su Aek a izbacili da imaju prvu umjetnu podlogu u drzavi
Ne čudi me od ove starije generacije tj. od ćaće mu jer jbg čovjek se rodio i živio u nekom drugom sistemu pa prelaz na ovo novo...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 11:48Evo ti primjer jednog od mojih par kolega, caca mu (a i on) za Hajduk navijaju i idu na utakmice u Split, a vamo glume navijace zrinskogHajdeee je napisao/la: ↑14 okt 2022, 11:12Caca mu navijao za Velez, on za 'Ajduka, pa se pojavi klub za kojeg po dekretu moraju navijati svi "pravi Hrvati", e od tog momenta se pocinje mjeriti istorija/historija/povjest.
3...2...1 e od danas cemo.
Razumljivo jbg, familija mu, i on sam (vrlo moguce) navijali za skroz drugi(e) klub(ove). Normalno da je zbrka i konfuzija u glavi.![]()
ista situacija je i sa ovima sto navijaju za Dinamo
![]()
![]()
Dobro bi im bilo i da ostanu na ovom terenu, tu se snalaze, zamisli sutra na hibrid, pa to neće znati hodati.
navikla krmad na blato i to ti jeShategabri je napisao/la: ↑14 okt 2022, 15:04Dobro bi im bilo i da ostanu na ovom terenu, tu se snalaze, zamisli sutra na hibrid, pa to neće znati hodati.
Koliko si ti ustvari napaćen! Suđenje čista desetka.BiHSportman je napisao/la: ↑14 okt 2022, 15:05Boban ubi kontru Posušja. Posušje solidno za sada, Gigović sve živo Borcu sudi.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Bing [Bot], Google [Bot], robertkosar i 35 gostiju.