FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Poserite nam se u nadolazeci vikend!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- napoleon72
- Kontakt:
hajde dvije u nizu mangupe, vakat je!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zamisli uvezati 3 pobjede, kako uopste reagovati na to ako se desi? Jos 3 sata do rapsodije! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde rajvo, yebo ga lopta pobjedite da prestignemo Bojac( najvjerovatnije ) i eventualno bodovno stignemo kone ako oni izgube.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Borac izjednači iz ofsajda, pa dodje do pobjede iz nepostojeceg penala. Gigović se smješka lagano, sve u 90 min. Iducu ce sudije vratiti Posušju protiv nas
Sramota... fujbordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:24Borac izjednači iz ofsajda, pa dodje do pobjede iz nepostojeceg penala. Gigović se smješka lagano, sve u 90 min. Iducu ce sudije vratiti Posušju protiv nas
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Tako ti je kad bosnje šute i saginju se Vici
Suti nek ne puca,dobili smo i terene

Suti nek ne puca,dobili smo i terene

-
- Kontakt:
Još 3 puta ofsajd pušta Borcu al nisu zabili,Posušje 30 faula borac 8. Borac 2 kartona, Posušje 8. I ovo ide iz utakmice u utakmicu.sonpenn je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:27Sramota... fujbordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:24Borac izjednači iz ofsajda, pa dodje do pobjede iz nepostojeceg penala. Gigović se smješka lagano, sve u 90 min. Iducu ce sudije vratiti Posušju protiv nas
- napoleon72
- Kontakt:
Iz ove lige treba istupit. Yebo ovo, za sta se borimo i igramo iz kola u kolo? Sad svakako nemamo sta izgubit, u qrcu smo, ne igramo na Kosevu? Pokazat muda i izac iz lige, valjda se neko negdje zapita sto najtrofejniji klub napusta ligu usred sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
A jesi li vidio gigovicu face na kraju hahahha bas se vidi zadovoljstvo uradjenimbordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:29Još 3 puta ofsajd pušta Borcu al nisu zabili,Posušje 30 faula borac 8. Borac 2 kartona, Posušje 8. I ovo ide iz utakmice u utakmicu.sonpenn je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:27Sramota... fujbordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:24Borac izjednači iz ofsajda, pa dodje do pobjede iz nepostojeceg penala. Gigović se smješka lagano, sve u 90 min. Iducu ce sudije vratiti Posušju protiv nas
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Treba citava klupa uletiti i razapeti sudiju danas ako jedan pogresan faul namjerno svirne
Pa onda nek dijeli 20 crveni,pun mi je qurac vise ovoga a nasi sute.Ja kidam zivce ovdje oni mu trce u zagrljaj i naguzuju se zbog pisljivog terena
Pa onda nek dijeli 20 crveni,pun mi je qurac vise ovoga a nasi sute.Ja kidam zivce ovdje oni mu trce u zagrljaj i naguzuju se zbog pisljivog terena
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2 i po minute smo imali naduGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:16Hajde rajvo, yebo ga lopta pobjedite da prestignemo Bojac( najvjerovatnije ) i eventualno bodovno stignemo kone ako oni izgube.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Neka nek se sve ovo desava, kad bošnjo samo suti i ulizuje se onom kriminalcu vici.
Ni jedan klub u Bih da se oglasi , mediji nigdje nista..
Osim ss.ba ali trebaju se svi dici ovo nigdje nema.
Valjda mi danas dobijemo bit ce zestoka borba za evropu.
-
- Kontakt:
Evo ima slika na ssba onog slobodnog udarca presla liniju, znaci posusju nije priznati cist gol.sonpenn je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:35A jesi li vidio gigovicu face na kraju hahahha bas se vidi zadovoljstvo uradjenimbordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:29Još 3 puta ofsajd pušta Borcu al nisu zabili,Posušje 30 faula borac 8. Borac 2 kartona, Posušje 8. I ovo ide iz utakmice u utakmicu.
Kako ce nas zaklati iducu u Posušju da im malo vrate za danasnje otimanje

A evo vidim, nemam rijeci.bordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:43Evo ima slika na ssba onog slobodnog udarca presla liniju, znaci posusju nije priznati cist gol.sonpenn je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:35A jesi li vidio gigovicu face na kraju hahahha bas se vidi zadovoljstvo uradjenimbordobijeli je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:29
Još 3 puta ofsajd pušta Borcu al nisu zabili,Posušje 30 faula borac 8. Borac 2 kartona, Posušje 8. I ovo ide iz utakmice u utakmicu.
Kako ce nas zaklati iducu u Posušju da im malo vrate za danasnje otimanje![]()
Sarajevo ljubavi moja.
- napoleon72
- Kontakt:
Oglasavao se Velez prije dvije sezone, mi sutili ko.pichke tad jer smo suvereno drzali prvo mjesto. Sad sviraj qrcu, i ono 4R se raspalo ili kako se vec zove, mi vazda jedni drugim nogu podmecemo i ismijavamo. I svi godinama unazad jedni drugim govorimo "kad su vas gurali sutili ste". Evo nam sad.f0rest1946 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:43Neka nek se sve ovo desava, kad bošnjo samo suti i ulizuje se onom kriminalcu vici.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 15 gostiju.