Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav crni penal onaj krenuo padati sam od sebe bez ikakvog kontakta.Ofirno isao na penal
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Avanti1926
- Kontakt:
Penal je bio, ali kod prvog gola bih rekao da je Piščević bio u ofsajdu. Ako ima neko sliku u momentu dodavanja neka objavi.
Posušje se došlo braniti, i kao takvi, napravili nekoliko prilika, to pokazuje kakvi smo mi bili, u grču, kao na staklenim nogama, Posušje fizički duplo jače danas. Gol Kulašina je bio ofsajd, a mislim da ni Jovićev slobodnjak nije prešao crtu. Najgora odluka danas definitivno, ne suditi ofsajd Mrkaiću, nego dati žuti karton Horiću koji je za mene danas igrač utakmice. Toliko od mene.
Posušje se došlo braniti, i kao takvi, napravili nekoliko prilika, to pokazuje kakvi smo mi bili, u grču, kao na staklenim nogama, Posušje fizički duplo jače danas. Gol Kulašina je bio ofsajd, a mislim da ni Jovićev slobodnjak nije prešao crtu. Najgora odluka danas definitivno, ne suditi ofsajd Mrkaiću, nego dati žuti karton Horiću koji je za mene danas igrač utakmice. Toliko od mene.
Zadnja izmjena: Avanti1926, dana/u 14 okt 2022, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
protesti ne, paljevine i mrtve glave da. Medjutim, ovo je najgluplji narod na planeti tako daMortemHz je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:29Kad su protesti bilo šta promijenili?Jugjesamojedan je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:26Mjesecima plačemo po temi, radije napravite temu vezanu za protest i da izađemo...
To je jedini način da neke stvari promijenimo

NEMA NAZAD
Vise se forumasi bune nego igrac koji je napravio prekrsaj.
U onoj situaciji dovoljno je da ga malo saplete nogom i to je to. Pretrcao bi ga lagano ovako.
U onoj situaciji dovoljno je da ga malo saplete nogom i to je to. Pretrcao bi ga lagano ovako.
Pomoćni sudac smiješan, Kulašin počeo padati on je već sa zastavicom na šesnaest stigao. Penal je presmiješan.
Lik ce naci neki izgovor opet. Stvarno ne znam kako ih nije sramota vise

Jos debil svira kraj iste sekunde kad dadose gol. Fuj, ispali i ne vratili se vise nikad aBd
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Trener je lud ovog Posušja ahahahahahahah, oplakah
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Joj ovog trenera Posušja. 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sta se ko ima bunit ovo je bruka i sramota
Sta ce ga saplest nije ga dodirno. Kulašin pada na igrača Posusja i prije kontakta. Ovo je smijurija
Prvi gol..trebao bi var..mislim da je OK..ali penal,pa igrač Posušja samo trči kraj igrača Borca...i ovaj kao pada..zanimljivo je što i pomoćni jedva čeka da maše a i glavni..ono tačno se vidi suđenje po direktivi,baš ofirno...nema ovdje hajra ..Bojac realni domet je sredina tabele..sa sudijama i Vicom izlazak u Evropu.
-
- Kontakt:
Protiv Sarajeva u jednom momentu bilo 20:3 u faulovima igrat se nije moglo,sad im svirnu penal uz kriminal od sudjenja 20 puta vise faulova Posusiju,uz onoliki broj sudjenih faulova Real ih dobit ne moze. Raapravljate jel penal il nije,sudije jedva cekaju da igrac Borca padne al bukvalno.
Svjestan čovjek da nema koristi da se buni, kadija te tuži, kadija ti sudi...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Plakanje na temi ima isti efekat kao i protesti. Trivić-Dodik situaciju nikakvi protesti nisu promijenili nego odluka CIK-a radi 140 dokaza o izbornoj krađi koji su direktno njima poslani. Opozicija u RS-u je za ovih par godina imala preko 30 protesta, je li se nešto promijenilo?Jugjesamojedan je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:30Plakanje na temi sigurno nije, a osim toga Bogami jesu promijenili mnogo toga, evo ti prva situacija prije nekoliko dana vezana za izbore (Trivić-Dodik)MortemHz je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:29Kad su protesti bilo šta promijenili?Jugjesamojedan je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:26Mjesecima plačemo po temi, radije napravite temu vezanu za protest i da izađemo...
To je jedini način da neke stvari promijenimo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kako se Milos Gigovic smjeska na kraju utakmice sa pomocnikom dok ga kamera stavlja u krupni kadar, scena koja opisuje ligu nasu. Mogu sta hoce
borac i svinjski, ekipe koje najvise profitiraju od sudija zahvaljujuci politici HDZ+SNDS. Naravno Duric i durici iz Krajine s kolegama iz postenog glavnog grada klimaju glavicom, od Peljte, Musica i ostalih prodanih sudija.

borac i svinjski, ekipe koje najvise profitiraju od sudija zahvaljujuci politici HDZ+SNDS. Naravno Duric i durici iz Krajine s kolegama iz postenog glavnog grada klimaju glavicom, od Peljte, Musica i ostalih prodanih sudija.

#musvdg
Cestitke ravnogrskom klubu na jos jednoj fantasticnoj fudbalskoj sezoni u kojoj ih sudije guraju. Nije dovoljno ispadanje dvije godine zaredom od amatera u Evropi, idu i na treci put.
I ljudi prate direktno ligu, tj. namjestaljku
I ljudi prate direktno ligu, tj. namjestaljku

Kakva krađa, nerealno.
Jednostavno, borac mora igrati europu.
Jednostavno, borac mora igrati europu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Magija Gigovica u sudijskoj nadoknadi, potezi koji ce obici planetu 

Trenutno korisnika/ca: Balorda, CAZIN, Direktorcic, gh0stHZ, Hrammm1921, MaroonBjelave, pitar i 65 gostiju.