A zar ima neko da je plačen da radi taj posao. Osim Misimovića naravno, kojem treba posao biti regrutacija tih novih igrača. A mislim da je njemu ipak ispod časti da sjedne ispred laptopa, TVa i odgleda koju utakmica u kojoj igra neki potencijali reprezentativac.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Znaci cura mu vozila auto.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Pa ja msm da oni i ne skautiraju, vec samo forum ovaj i prate, sve je ovdje pokriveno, daleko najkvalitetnija tema na forumu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Huseinbasic i Smajic na klupi. Sanicanin takodzer.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Keln je propast obicna, ima tu mjesta i za Smajica, odbrana je uzasna.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Elmin Rastoder što igra za Vaduz, 2002. god, jel naš?
evo dade gol
evo dade gol

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
On je Bošnajk iz Makedonije i rodzak od Adisa Jahovica koji je igrao u Velez, Zeljo i Sarajevo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 21:23Elmin Rastoder što igra za Vaduz, 2002. god, jel naš?
evo dade gol![]()
Nisu im stoperi bas nesto. Ovaj Soldo je svakako rezerva. Mogao bi on dobiti minutazu. On i menadzer su vjerovatno na to isli da ce u Kelnu prije dobiti sansu za igru. Prije nego sto ce potpisati za Keln, je bila ponuda Benfice da ide tamo.
A ne bi lose ni posudba bila u drugu Bundesligu. Recimo kod Selimbegovica. Da tu skupi finu minutazu i vrati se opet nazad. Jos on pravo ima igrati U19 Bundesligu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Evo Hamulic kazao da je predao za nas pasos, ali ga jos niko iz saveza nikad nije kontaktirao.

Cijeli intervju
https://weszlo.com/2022/10/12/said-hamulic-wywiad/

Cijeli intervju
https://weszlo.com/2022/10/12/said-hamulic-wywiad/
-
- Kontakt:
Ovaj Hamulic pravo nabrijan lik, djeluje da ima petlju, direktan je ne djeluje ulizica neki da se dodvorava....takav nam treba
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Bitno je da je na terenu takav. Ima petlju da krene u dribling, prodor, da potrci, potuce se, skoči itd.Imajednabrigada je napisao/la: ↑14 okt 2022, 15:36Ovaj Hamulic pravo nabrijan lik, djeluje da ima petlju, direktan je (ne djeluje ulizica neki da se dodvorava)....takav nam treba![]()
Iz malo viđenog zaista mnogo obećava. Nadati se da ce put razvoja ići prema očekivanjima jer je poprilično kompletan za razliku od drugih naših napadača (jednom fali tehnike, drugom brzine, trecem discipline, snage i sl.).
Šteta za Huskovica. Samo nek bude dobro i čim prije se vrati.
I meni je odmah zapalo za oko kada sam pročitao da je djevojka vozila, ma kako to možda čudno zvučalo ali...
I danas ga mozemo gledati na hrvatskoj areni 2, igraju u 6 protiv Korone. 

-
- Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:01Bitno je da je na terenu takav. Ima petlju da krene u dribling, prodor, da potrci, potuce se, skoči itd.Imajednabrigada je napisao/la: ↑14 okt 2022, 15:36Ovaj Hamulic pravo nabrijan lik, djeluje da ima petlju, direktan je (ne djeluje ulizica neki da se dodvorava)....takav nam treba![]()
Iz malo viđenog zaista mnogo obećava. Nadati se da ce put razvoja ići prema očekivanjima jer je poprilično kompletan za razliku od drugih naših napadača (jednom fali tehnike, drugom brzine, trecem discipline, snage i sl.).
Šteta za Huskovica. Samo nek bude dobro i čim prije se vrati.
I meni je odmah zapalo za oko kada sam pročitao da je djevojka vozila, ma kako to možda čudno zvučalo ali...

A sto se tice Mukija bas bas velika steta i peh i to taman kad uhvati pravu formu dese se povrede. Bio sam se nalozio sinoc da ga gledam protiv Viljareala i njega kao napadaca bas gotivim i ocekujem puno i kad sam vidio sta se dogodilo bas mi bilo zao jer cujem da su i on i familija extra fini ljudi a i on je najveci talenat od svih pominjanih.
Naravno da ce ovo ostavit neke posljedice po njegovu karijeru jer skoro cijelu godinu vuce povrede i evo opet saobracajka...ako imalo pravde treba mu se to sve vratiti u karijeri.
Auto im poguzvano skroz dobro je ostao ziv al mislim da ce se tesko oporavit brzo jer ako ima povrede donjih ekstremiteta to traje fizikalne terapije operacija ? itd..Cudno da klub nema informacija o povredama
Izlazi danas iz bolnice. Godinu dana pauza najmanje."Er bedankt sich für die Unterstützung. Es geht ihm den Umständen entsprechend gut", erzählte Schmid bei einem Pressetermin am Freitag. Sein Schützling war gemeinsam mit seiner Freundin bei einem Auffahrunfall verunglückt. Lebensbedrohliche Verletzungen gab es keine, der Nachwuchs-Teamspieler erlitt laut ersten Angaben einen Riss des hinteren Kreuzbandes, eine Gehirnerschütterung sowie eine Milzruptur.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Puno stvarno, mozda i nenadoknadivo vrijemee. Jedina pozitivna stvar u svemu ovome je sto je mlad i imat ce vremena.Maestro je napisao/la: ↑14 okt 2022, 18:15Izlazi danas iz bolnice. Godinu dana pauza najmanje."Er bedankt sich für die Unterstützung. Es geht ihm den Umständen entsprechend gut", erzählte Schmid bei einem Pressetermin am Freitag. Sein Schützling war gemeinsam mit seiner Freundin bei einem Auffahrunfall verunglückt. Lebensbedrohliche Verletzungen gab es keine, der Nachwuchs-Teamspieler erlitt laut ersten Angaben einen Riss des hinteren Kreuzbandes, eine Gehirnerschütterung sowie eine Milzruptur.
Ovo moze biti i kraj karijere. Tesko za prognozirati.Imajednabrigada je napisao/la: ↑14 okt 2022, 18:22Puno stvarno, mozda i nenadoknadivo vrijemee. Jedina pozitivna stvar u svemu ovome je sto je mlad i imat ce vremena.Maestro je napisao/la: ↑14 okt 2022, 18:15Izlazi danas iz bolnice. Godinu dana pauza najmanje."Er bedankt sich für die Unterstützung. Es geht ihm den Umständen entsprechend gut", erzählte Schmid bei einem Pressetermin am Freitag. Sein Schützling war gemeinsam mit seiner Freundin bei einem Auffahrunfall verunglückt. Lebensbedrohliche Verletzungen gab es keine, der Nachwuchs-Teamspieler erlitt laut ersten Angaben einen Riss des hinteren Kreuzbandes, eine Gehirnerschütterung sowie eine Milzruptur.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.