FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kodro papcino
Pa frajer je odlučio vodit ekipu po forumski nakon tri kola. Odlučio je da pusti glavnog i najboljeg igrača u odbrani (ta ce on ja bi bolje igro) i sad na tu poziciju zavaljuje jedinog našeg igrača koji nešto zna o fudbalu. Evo provjeriimo šta je jedina promjena nakon tri kola i skontaćemo da je to to.feniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2022, 20:05Ne mogu igraci poslije 3 kola zaboravit igrat
Ne mozes igraca kondiciono pripremit za 3 utamice.
Nije Kosevo toliko magicno da nam ono fali.
Nije Fedja odlucio igrat 3 utakmice onako kako je igro pa poslije izgubio svaki dodir s tom igrom.
Nedje je nesto zapelo.
PS meni baš žao Šahinovića u ovom svemu.
PPS dobra pitanja postavljas pa te dvaput zaredom kvotam
Slogi je kladionica merdian generalni sponzoregocentrik je napisao/la: ↑14 okt 2022, 20:09Trebamo tražiti prekid ugovora s kladionicama, ako na to ne pristanu nek se kupe svi zajedno.

-
- Kontakt:
Dobro je da Dudic nije kriv.
Ja bi sada doveo Varesanovic samo nek ode Dudic. toliko me ovaj lik vise ide na kurc...
Ja bi sada doveo Varesanovic samo nek ode Dudic. toliko me ovaj lik vise ide na kurc...
Stvarno sramota. Emire i Fedja vrijeme je!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja mislim da nam ga je svima pun qrac. Pa ovako loši rezultati i neka podrška, čemu? Hoće li to preko noći popraviti stvari? Daj ba goni se u pm više dok tvoja ekipa proigra mi ćemo pogubit ovo malo živaca što imamo gledajući vas.
Hoće li papak dati sam otkaz ili cekati mirvica da ga isplati?
Kodru ljigavca odmah otjerati
Kodru ljigavca odmah otjerati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kakav smo seljacki klub postali fuj, vid ovog indijanca sto pljuje gadi mi se sve ovo, za mjesec dana ce vas pratit 50 ljudi sta ste napravili
1946-1987
Bravo.
Može se covjek jednom zajebati i staviti ga. Pa eto i drugi put ali konstantno ga forsirati nije to to. Covjek nije trener niti ce ikad biti
-
- Kontakt:
Sad kaze nema koga da mu igra,lik forsira Catakovica na krilo,Djokanovica u odbrani,pred pocetak sezone hvalio se da je roster popunjen,da imami odlicne igrace na svakoj poziciji a sad place,koga ba ti budalama pravis uhljupe,podnesi ostavku. Sto neko rece bolje Varesanovica geldat nego ovog smrada
- napoleon72
- Kontakt:
Sve manje vjerujem u price da je Mirvic naivni, dobri samaricanin kojeg, eto, zle bosnje levate. Mora on imat nesta od ovog svega, ko bi to pustio tek tako da ga svi "levate" i pumpao pare bezveze? Nikom vise ne vjerujem, ni yebenom Mozzartu koji sponzorise "jaku" dvojku na nas pa nam igraci fulaju prazne golove i Merso se u 1 na 1 situaciji ponasa ko seljak u pozoristu, ni yebenim igracima koji su protutnjali kroz prva tri kola a onda misteriozno stali, glupim penalima, glupim pasovima koji dovode do golova protivnika... Nemoguce je bit ovako retardiran. Pa i kartoni su nam debilni, 80% kartona dobijemo na prigovore, ocito se to ne sankcionise. Za ciju korist se sve ovo radi??
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Ferrante071
- Kontakt:
Evo i da ide tokmak,jadni mi pa nam ostaje Tomašević,catakovica i slicni.
Pa ovaj Tomašević nije mogao proci probu kod malih . Pa nikad goreg beka nismo imali
Pa ovaj Tomašević nije mogao proci probu kod malih . Pa nikad goreg beka nismo imali
CIA,snajka,CIA !!napoleon72 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 20:21Sve manje vjerujem u price da je Mirvic naivni, dobri samaricanin kojeg, eto, zle bosnje levate. Mora on imat nesta od ovog svega, ko bi to pustio tek tako da ga svi "levate" i pumpao pare bezveze? Nikom vise ne vjerujem, ni yebenom Mozzartu koji sponzorise "jaku" dvojku na nas pa nam igraci fulaju prazne golove i Merso se u 1 na 1 situaciji ponasa ko seljak u pozoristu, ni yebenim igracima koji su protutnjali kroz prva tri kola a onda misteriozno stali, glupim penalima, glupim pasovima koji dovode do golova protivnika... Nemoguce je bit ovako retardiran. Pa i kartoni su nam debilni, 80% kartona dobijemo na prigovore, ocito se to ne sankcionise. Za ciju korist se sve ovo radi??

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bosnas_, brojjedan, budzak, enzo1, ErosViverosViv, johntravolta123, NazorUso, Posejdon, propoklopac, riki46, Rule_hz, SilaMoc1946, skoJaa, stokastoka23, Tatamata1946, Vanja8 i 197 gostiju.