Nemoj tako, bice teorije zavjere... Voli Miiiirva klub, samo je malo naivan pa baca milione u vjetar a qrve i uhljebi se gotive...ado-hz je napisao/la: ↑14 okt 2022, 20:55Ja nigdje na svijetu nisam cuo da neki bogatas kupi neki klub u ovom slucaju evo Mirvic vecinski vlasnik nekih čudesa i prava i da kaze oslanjamo se na mlade, Akademiju. Ljepoto jesi ti dosao ovdje da pravis djecu, igras se, peres pare,qaras zene po klubu.
Da zeli Akademiju i Tan i Mirvic za ovih 9godina napravili bi taj yebeni KAMP. A mi imamo 3-4 terena i 2 kontejnera. Sve vise vjerujem da su i jedan i drugi obicni ublehaši koji se igraju sa nama.
Dodje milioner,kupi Osijek i napravi ljudima stadion. Kod nas se 9godina od kluba pravi šprdnja a fol imas neke milionere. Gade mi se
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vakat je bilo poslije katasstrofe od TCija u Zenici. Poslije je sve kasno. No,svaki sekund u tjeranju je dragocjen. Sto prije to bolje !!Hajdeee je napisao/la: ↑14 okt 2022, 20:52Ogromna je lutrija to "ciljati kup".muhamedhulk je napisao/la: ↑14 okt 2022, 20:48Ako ne ide borba za Evropu, ciljati Kup, tesko je da ce ispasti iz lige..pogotovo nakon sto se na zimu dovedu igraci i popune praznine.
Sta to znaci?
Sa ovakvom ekipom i strucnim stabom, ti ni jednu ekipu, ovu imalo ozbiljniju, ne mozes izbaciti u dvije utakmice.
Neizlazak drugu godinu za redom u Evropu je ogroman trosak i karastrofa za klub.
Mijenjati dok je jos vakat. Previse je kredita ispucao Dudic. Kao ni jedan trener do sada.
Nije Debeli doveden da 'ne ispadne iz lige' ,nego da uzme Evropu i mozda napadne titulu a ako ne uzme titulu,da stvori preduslove -tim za uzimanje titule iduce godine,kao i za dobar nastup u Evropi . Nije to postigao i hvala,dovidjenja !!
Sta sad mu treba dovesti pola PSG-a pa kad osvoji trece mjesto u BHPL ,onda reci ; Vidis,ipak je dobar trener. Nigdje veze.
U GOSTIMA 7 UTAKMICA: 4 PORAZA I 2 REMIJA!!! OMAKLA SE POBJEDA PROTIV BORCA NA POCETKU. STA JE U GLAVAMA NASE STRUKE I IGRACA???
- NisamInSajder
- Kontakt:
Shvatite da je nogomet jedna od prostijih igara. Nema trebali smo voditi 2:0, da smo trebali vodili bi. Da smo zaslužili pobjediti pobjedili bi. To se može reći za jednu ili dvije utakmice u sezone od 40+ utakmica. A ne za 9 utakmica u kojima nisi pobjedio. Nisi pobjedio jer si bio loš, nisi bio za pobjede.
Kad je Osim posljednji put preuzimao Želju imao je onu čuvenu press na kojoj je objasnio tadašnju situaciju Želje. Sada je ista situacija kod nas...citiram ga: "ne možeš 5 utakmica izgubit ako nisi slab". I još hejbet stvari koje možeš prikačit i ovom Dudićevom Sarajevu. Slabi smo i zbog toga smo izgubili 5 utakmica, 4 remizirali. Ništa nas sudija nije oštetio, ništa. A vađenje na sudije ili nešto je potpuno neznanje.
Imamo odličan roster, nekoliko odličnih igrača, možda 2-3 pozicije zakrpiti na zimu i imaš roster u rangu sa Zrinjskim. Nama je igra u rangu sa Igmanom i Slogom Doboj. To je realnost. 95% utakmice igra je nepovezana, nema ideje, igrači se sudaraju jer nije razmišljano da ne možeš na teren poslati igrače sličnih karakteristika na teren. Nakon 10 kola je Dudić skontao da ne može na teren slati polušpica Varešanovića i lažnu devetku Mulahusejnovića, nije kompatabilno, ali je zato krenuo izmišljat pozicije Čatakoviću i Ikić. Niti jedan niti drugi nemaju ni trun kvaliteta za pozicije koje su igrali večeras, a na svojim priordnim pozicijama su najbolji igrači u rosteru. Kunuo se Dudić da će akademci dobit priliku, a redom zavaljiva sve i jednog. Šahinović je jedino profitirao zbog Belmina i te situacije, da nije tog, Šahinović bi grijao klupu, a na zimu bi nam stigao novi golman, kao što se u ljetnom tražio golman na sve strane.
Kola su u 4.tom kolu krenula nizbrdo, Dudić ih može samo pogurat dalje i da dođemo do tog da se za dvije sezone ne izvadimo iz provalije.
Kad je Osim posljednji put preuzimao Želju imao je onu čuvenu press na kojoj je objasnio tadašnju situaciju Želje. Sada je ista situacija kod nas...citiram ga: "ne možeš 5 utakmica izgubit ako nisi slab". I još hejbet stvari koje možeš prikačit i ovom Dudićevom Sarajevu. Slabi smo i zbog toga smo izgubili 5 utakmica, 4 remizirali. Ništa nas sudija nije oštetio, ništa. A vađenje na sudije ili nešto je potpuno neznanje.
Imamo odličan roster, nekoliko odličnih igrača, možda 2-3 pozicije zakrpiti na zimu i imaš roster u rangu sa Zrinjskim. Nama je igra u rangu sa Igmanom i Slogom Doboj. To je realnost. 95% utakmice igra je nepovezana, nema ideje, igrači se sudaraju jer nije razmišljano da ne možeš na teren poslati igrače sličnih karakteristika na teren. Nakon 10 kola je Dudić skontao da ne može na teren slati polušpica Varešanovića i lažnu devetku Mulahusejnovića, nije kompatabilno, ali je zato krenuo izmišljat pozicije Čatakoviću i Ikić. Niti jedan niti drugi nemaju ni trun kvaliteta za pozicije koje su igrali večeras, a na svojim priordnim pozicijama su najbolji igrači u rosteru. Kunuo se Dudić da će akademci dobit priliku, a redom zavaljiva sve i jednog. Šahinović je jedino profitirao zbog Belmina i te situacije, da nije tog, Šahinović bi grijao klupu, a na zimu bi nam stigao novi golman, kao što se u ljetnom tražio golman na sve strane.
Kola su u 4.tom kolu krenula nizbrdo, Dudić ih može samo pogurat dalje i da dođemo do tog da se za dvije sezone ne izvadimo iz provalije.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ovdje isključivo Bog dragi zna šta je razlog ovakve igre, nezamislivo mi je šta je uradio Ikić šta je želio sa onim potezom postići?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
Igra Sloga ****. Gore je bilo ono od igmana. Da ne bude opravdam ovo al po prikazanom nije da negdje u glavi nije bilo ocekivano
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma rezultat je bitan....nema rezultata i zdravo. Nismo mi stavljali ko ce igrati... npr. Meni nikad ni merso ni nurdin sto onaj brat rece ne bi igrali prije hamze....zavaljuje ga na krilo i onda hamza los....bio bi los i u odbrani...ubjedjen sam da bi pola ove raje sa foruma bolje sastavilo ekipu
Vala i Ahmetović sta je fulio. Da ga je zabio sve bi drugacije bilo. Sad bi pricali koliko nam Zrinjski bjezi i mozemo li ga stici. Malo je falilo. Ali opet ako ti je ahmo prvi napadač onda i nismo za boljeg mjesta na tabeli
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da li covjeku mora da se **** mater da bi ponudio ostavku. Pa jos nakon igmana je rekao da cim vidi da je on problem otici ce sam. Jel mora cekati narednu domacu da mu **** majku dok daje izjave da bi se odreko para koje ga sljedujufeniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:09Igra Sloga ****. Gore je bilo ono od igmana. Da ne bude opravdam ovo al po prikazanom nije da negdje u glavi nije bilo ocekivano
Vasoski

Zadnja izmjena: holyman, dana/u 14 okt 2022, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
U glavama im je samo lova, libo ih tuki za rezultate, i hoceli pzobjedili ili ne, to su picke na ih nema veceg, mamu im **** lijepo svima odreda ili pocni igrati dok si u fks, ili mrs u tri lijepe materine, dosta ba vise , pisanja po klubu, ne znaju dva pasa sastaviti, pogube se na terenu , smijesno sta mi pratimo !!!
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
U autobusu je vjerovatno sad tema
"Momci subota sutra,imate li kakvi planova?Mogli smo ujutru na Trebevic,navecer neka nargilica/pivca i laganini"
Jel vi ozbiljno mislite da su se oni nasikirali(cast pojedincima).Pa Kapic fuli penal u 95.min ja kutiju brufena zavrsim do ujutru,ne prodje ni 24h on sliku sa cigarom u mamurnom stanju okaci
To je sve plod onoga "Treba podrska",treba poslije 1-2 kiksa ali ljudi moji 11 utakmica 2 pobjede.Pa mi smo najgora ekipa u ligi po ovome
Zato njima treba pronaci nekog ulicara od trenera kao Husref da im se za svaki pogresan pas yebe najmiliji.Ikic da je ovo danas kod Husrefa promasio ja znam da sljedecu ne bi bio u kombinaciji
Istok primaci na 2m od aut linije i skloniti ogradu,da im se nad uhom drekne onaj brat sa megafonom u grlu.Eh kako bi onda letili.Jok ovako neka smo mi njih razmazili,podrska kulturica ovo ono
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 okt 2022, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
sključenja: FK SARAJEVO: Kodro Mustafa (After the match - Neprimjereno ponašanje; Vrijeđanje,psovanje i pljuvanje prema glavnom sudcu.
FK SARAJEVO: 11
Mulahusejnović Nardin (62 - Nesportsko ponašanje; Prigovor glavnom sudcu.); 99 Suljić Asmir (74 - Nesportsko ponašanje; Prigovor glavnom sudcu.); 10 Varešanović Dal (79 -
Nesportsko ponašanje; Prema protivničkom igraču.); 4 Trako Muharem (82 - Nesportsko ponašanje; Prigovor glavnom sudcu.
FK SARAJEVO: 11
Mulahusejnović Nardin (62 - Nesportsko ponašanje; Prigovor glavnom sudcu.); 99 Suljić Asmir (74 - Nesportsko ponašanje; Prigovor glavnom sudcu.); 10 Varešanović Dal (79 -
Nesportsko ponašanje; Prema protivničkom igraču.); 4 Trako Muharem (82 - Nesportsko ponašanje; Prigovor glavnom sudcu.
- napoleon72
- Kontakt:
Dudic mora otic jer je on sam prekrizio 10ak igraca i doveo 10ak novih. Realno, svi koje je otjerao su i morali otic, vakat je bio, 80% ovih koji su dosli bi svaki navijac potpisao, al ne ide. Izgubio je svlacionicu ocito, golman mahala o njemu po gradu, discipline nikakve nema i sve to. Al i dalje tvrdim da ovdje ima jos nekih problema. ONO STO JE IKIC URADIO RADI IGRAC KOJI NE ZELI DA POSTIGNE GOL!! Da je makar pucao pa nabio preko gola kao Hebib na derbiju, pa da kazemo da mu je ruzno odskocila il nesta. Al krenut driblat dva igraca koji su iza tebe...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Dudic na pressici: nemam nikog, da imam ikog ja bih stavio da igra al nemam beka, Avdija i Musa nisu spremni.
Mulalic:

Mulalic:

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da je se ovo pogodilo bilo bi Dudić kralj, fino je rekao čovjek da mu treba vremena...napoleon72 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:23
Ove dvije sanse smo mi prokockali. To ti je 0:2 i miran zavrsetak utakmice.
Mala je granica između uspjeha i neuspjeha.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo je najgore Sarajevo u zadnjih barem 10 godina.
Brukanje ove sezone. Ne izglrdamo kao tim uopste.
Protiv Celika u kupu isto ide mucenje
Brukanje ove sezone. Ne izglrdamo kao tim uopste.
Protiv Celika u kupu isto ide mucenje
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da su namjerno fulali, ko zna mozda hoce da se tjera Dudicnapoleon72 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:23
Ove dvije sanse smo mi prokockali. To ti je 0:2 i miran zavrsetak utakmice.