FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
51
25%
Grupnu fazu
65
31%

Ukupno glasova: 207

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 14 okt 2022, 23:07

holyman je napisao/la:
14 okt 2022, 22:56
Prava uvertira za kup.

Protiv celika molim uscuplica za 541, duboko se uvuci, napraviti dvojni blok i onda probati na kontre zabiti nekako.
Prepustiti im posjed

Jel celik u punom sastavu?
Iskreno, strah me. Ako njihov ubojiti trio Žuna - Međuseljac - Duriš bude raspolažen pred 4000 Robijaša, moglo bi biti neugodno.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 okt 2022, 23:12

Lucas je napisao/la:
14 okt 2022, 23:07
holyman je napisao/la:
Prava uvertira za kup.

Protiv celika molim uscuplica za 541, duboko se uvuci, napraviti dvojni blok i onda probati na kontre zabiti nekako.
Prepustiti im posjed

Iskreno, strah me. Ako njihov ubojiti trio Žuna - Međuseljac - Duriš bude raspolažen pred 4000 Robijaša, moglo bi biti neugodno.
I treba da nas je strah, nije zajebancija. Pa prije svega imaju bolji strucni stab (ne znam ko je ali su bolji sigurno), u boljoj su formi, napadaci vidim robusni, raspolozeni, a mogu ih samo zamisliti kakav ce motiv imati protiv nas.
NEMA NAZAD

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 okt 2022, 23:15

Igramo napadacki, moramo puno primat dole nema sta.

I dalje stalno gledam promasaj, sto vise gledam sve manje sam sigurand a je slucajno. Nisam ljubitelj teorija zavjere i toga, al brale...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 okt 2022, 23:18

holyman je napisao/la:
14 okt 2022, 23:12
Lucas je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Prava uvertira za kup.

Prepustiti im posjed

I treba da nas je strah, nije zajebancija. Pa prije svega imaju bolji strucni stab (ne znam ko je ali su bolji sigurno), u boljoj su formi, napadaci vidim robusni, raspolozeni, a mogu ih samo zamisliti kakav ce motiv imati protiv nas.
U slucaju crnog scenarija u srijedu, Dudica otjerati, svu skupocjenu gamad raspustiti i dati akademcima da završe sezonu, ispast necemo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 okt 2022, 23:20

Dudic rekao kad su doveli Musu da ce mu rezerva biti Mulalic.Povrijedi se Musa oni dovedu jos jednog desnog beka.Povrijedi se i on i umjesto da stave Mulalica oni ga ostave na tribinama a na beka stave krilo...Toliko koliko mu vjeruju

Jovasevic i Bijelonja isto ne bi nista slabije odigrali od Tomasevica i Mulahusejnovica,razlika je sto bi ti prva dvojica igrali za 1000 KM,a druga dvojica imaju po 4-5000 €
Za Tomasevica se vidjelo na prvoj prijateljskoj protiv Iskre da je skroz tanak,Nardin nije napadac za nas(profil)

Nisu htjeli dovoditi stranca stopera ili napadaca ali su doveli nekog Abubakara kojem je jedini video na youtubeu gdje liku lomi nogu i to je to sto se tice highlightsa.Gdje su ga oni toliko pratili,Boga pitaj

Catakovicu se zahvaliti u januaru.Nemamo te mi jarane vise sta cekati,imao si 2 pripreme.Vidjeli smo dovoljno
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 okt 2022, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 okt 2022, 23:21

Lucas je napisao/la:
14 okt 2022, 23:18
holyman je napisao/la:
14 okt 2022, 23:12
Lucas je napisao/la:

U slucaju crnog scenarija u srijedu, Dudica otjerati, svu skupocjenu gamad raspustiti i dati akademcima da završe sezonu, ispast necemo.
Zasto cekati srijedu kad je on morao da leti jos prije par sati, steta pa smo sprdacina od kluba.
A za to ispadanje, koliko si siguran? Po cemu smo mi bolji od jedne sloge od koje si izgubio ili od jedne slobode koju nisi kuci mogao uzeti
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 okt 2022, 23:22

joker90 je napisao/la:
14 okt 2022, 10:10
Kakva je kvota na kec? :kafa:
Rekoh vam ja danas. Zategnes keca, nasi prazne golove fulaju, Mocart laganica. Zuti se dobijaju za mlataranje rukama svaku tekmu.. :kafa: Vakat je Mirva!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 okt 2022, 23:26

Proces stabilizacije, izmjene igrackogg kadra zahtjeva puno vise od jedne sezone. Ovdje bi tek trebali dobit neke naznake kako bi to trebalo izgledati. Nit su oni rekli da ce to trajati vise od sezone nit se vide ikakve naznake
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 okt 2022, 23:31

feniksptica je napisao/la:
14 okt 2022, 23:26
Proces stabilizacije, izmjene igrackogg kadra zahtjeva puno vise od jedne sezone. Ovdje bi tek trebali dobit neke naznake kako bi to trebalo izgledati. Nit su oni rekli da ce to trajati vise od sezone nit se vide ikakve naznake
Zato je proces stabilizacije Sloge i Igmana, prosao puno brze, i ljudi nas dobili opusteno.
A da ne pricam recimo o procesu stabilizacije TC koja nas je pregazila. Pustimo se tih izvlakusa. Niko ne ocekuje da izboris grupnu fazu nekog euro takmicenja, ali da mozes imati bolji skor od 2 pobjede u 11 utakmica, e to se ocekuje. Uvjeren sam da bi sa nasim omladinskim pogonom, uz 0 KM ulaganja, imali barem takav skor.
- FKS -

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 okt 2022, 23:35

Prva 3 kola razbili, onda dođe Mocart i kvote i noge se svezase. Ili prodajemo ili bojkotuju panja na klupi. Ili kombinovano. Uglavnom nista vise ne ocekujem od debila Mirvica i njegovog lezbistana. Nek idu u picku materinu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 14 okt 2022, 23:37

Znači hvala vam što ste učinili da se osjećam jadno! Ne ljuto ni razočarano, nego jadno...

Kupi dres(ove), kupio. Produži člansku, produžio. Uzmi sezonsku (iako u Zenicu od posla nećeš nikad stići), kupio. Kupuj kojekakve budalaštine...Pa de ne uništavajte nas više, dosta je!!!
SARAJEVO SIAMO NOI

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 okt 2022, 23:42

Njegovo velicanstvo, gospodin Vasoski, oprosti nam sefe, mi smo pogan narod.

slika

slika

slika
NEMA NAZAD

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 14 okt 2022, 23:46

Pidro fališ :urnebes:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 okt 2022, 23:50

Dupovac ko Nesta u poredjenje sa aktuelnim stoperima.
- FKS -

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 okt 2022, 23:51

Bilo bi posteno da FEDJA PODNESE OSTAVKU,mislim da bi ga velez angazovao preko noci (takodje onom zeljinom smradu dali otkaz expresno)

Tako nebi bio na ulici

Fedja FK SARAJEVO nije nk vrapcici .. u prevodu FK SARAJEVO TI je BAYERN MUNCHEN velez je bohum dinamo drezden itd

Nije to isto

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 okt 2022, 23:54

Da sam trener, sportski direktor ili predsjednik Sarajeva, bilo bi me stid i sramota reci da nam treba par godina ili prelaznih rokova da napravimo tim za titulu, to je van svake pameti. Pogotovo jer si najveci klub u državi i igraš ovu žabokrečinu od lige.
Jakirović je ljeta prošle godine, nakon što Zrinjski nije izborio Evropu, isto otpisao više igrača, doveo one koji mu odgovaraju, latio se posla, postepeno uigra(va)o formaciju 4-2-3-1 bez ikakvih eksperimenata i akrobacija sa igračima.Nije lupao nebuloze da mu treba par prelaznih rokova i godina, radio u miru, bez previše nepotrebne filozofije i izmišljanja tople vode.I zato im se sve višestruko vratilo, i finansijski i rezultatski i kroz koeficijent.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 okt 2022, 23:55

Da hoće i ovaj Mirvić sjahat s kurca... barem se neću nervirati, ljepše bilo u doba viršli jbem ti fudbal i ko ga izmisli.

Neke milione nešto kofrčiš se da imaš a nisi sposoban dovesti napadača koji će u ovoj šaban ligi biti sposoban da dadne 20 komada, moj Mirviću. Ako imaš te pare i mrvicu fudbalskog razumijevanja skontat ćeš da se kvalitet mora platiti, a ne dovoditi ove jeftine polovnjake i onda kukati kako neće, kako ne ide. Puna Evropa vrhunskih napadača, zavuci ruku u taj džep i dovedi koga il nas pusti kraju da se sami patimo, jbo li te Nardin Mulahusejnović i Ahmetović od 38 godina u šupak američki.

A Feđa i Hadžija, pa ima li većih fudbalskih analfabeta u ligi?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 14 okt 2022, 23:55

Ova dva promasaja veze nemaju sa Dudicem, samo to mogu reci, i da je bar jedan od ova dva pokusaja bio pogodak, bilo bi drugacije ali ovo jednostavno postaje nasa svakodnevnica. Svaka utakmica mi napadamo, al jalovo i na kraju kiks..

Svaka utakmica isto, ako ne pocne nesto mijenjati Dudic onda fakat nema sta raditi vise. Bio sam za da ostane jer mi je smijesno da svako 2-3 mjeseca imamo drugog trenera.

A ludost je raditi istu stvar iznova x puta i ocekivati drugacije rezultate.
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 14 okt 2022, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 okt 2022, 23:55

A fino nakon proslog kola nekoliko nas pisalo da nas je Šahinović izvukao u par navrata i da je ta utakmica sa Borcem mogla otici na obje strane, jok odmah paljba sta ste vi gledali, sta je uradio Borac bla bla, eh evo ta tekma slicna kao i danas ova, svoje sanse nismo iskoristili dok Sloga svoju jeste i to je to. E sad daj nam konferencija, bordova i lordova i kako smo mi navijaci krivi, toksicni sta li. Pricajte sta hocete ali mi se lagano i ovaj Mirvic poceo penjati na qrac, on ili je totalna budala pa ga levate, ili on nesta petlja sa nama. Cinjenica je da je za njegovog mandata kao investitora klub rezultatski najneuspjesniji.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 15 okt 2022, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 15 okt 2022, 00:01

cookiech je napisao/la:
14 okt 2022, 23:55
Ova dva promasaja veze nemaju sa Dudicem, samo to mogu reci, i da je bar jedan od ova dva pokusaja bio pogodak, bilo bi drugacije ali ovo jednostavno postaje nasa svakodnevnica. Svaka utakmica mi napadamo, al jalovo i na kraju kiks..

Svaka utakmica isto, ako ne pocne nesto mijenjati Dudic onda fakat nema sta raditi vise. Bio sam za da ostane jer mi je smijesno da svako 2-3 mjeseca imamo drugog trenera.

A ludost je raditi istu stvar iznova x puta i ocekivati drugacije rezultate.
A ima li nikakva igra, uigrana akcija i slicno veze sa Dudicem?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.