FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 15 okt 2022, 11:27

Čala je gospodin, kad god ga je Sarajevo trebalo on zarmzne rad u općini i dođe na klupu pa se vrati iako je znao svaki put da ne može dugo ostati a plata je bila mala. Kad sam god bio u loži jedino su on i Hadžibegić uvijek tu bili od bivših igrača. Vahidin je dolazio na neke utakmice ali se onda teško razbolio pa mislim da je to razlog što ga poslije nije bilo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 15 okt 2022, 11:27

napoleon72 je napisao/la:
15 okt 2022, 11:23
E jbg sad jedini posten, Cali ne moze stopericu dodavat ni po cemu. Ako je posten sto nije dao ostavku kad ga je cijeli stadion prozivao? To je samo Cala uradio, svi drugi kontaju da mogu obrnut situaciju u svoju korist i nece da se skinu s plate. Pa i taj Sablic je u medijima rekao "necu da idem, hocu da probam nesta uradit", a mi sut svako dvije tekme uputimo. Okej, losa ekipa i sve, al nemoj mi o postenju. Posten si kad odstupis kad vidis da su svi protiv tebe.
Slažem se. S tim da 20-30 stručnjaka sa istoka ne možeš nazvati i smatrati pod "svi".
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 15 okt 2022, 11:28

I ne znam što igraju petkom pa da onda za vikend nismo nizašta. Igrajte po mogućnosti nedjeljom u 22 ko Sevilla Getafe. Pustite nas da smirom provedemo vikend sa svojim porodicama.
ISTINA ZA VEDRANA!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 15 okt 2022, 11:32

Doticni podnesi ostavku vise.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 15 okt 2022, 11:35

Lecler je napisao/la:
15 okt 2022, 07:55
Nasilje je zakon. Dok opet neko ne fasuje od igrača i stručnog štaba neće prestati da nas ponižavaju. Ja prvog kojeg sretnem pljunuću ga po sred face.
nemoj biti Mustafa Kodro

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 okt 2022, 11:39

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 okt 2022, 11:03
15 okt 2022, 10:39
Ne mozes istrpit trenera koji je izgubio svlacionicu a on doveo 70% igraca. Belmin ga blati po gradu, jos od Tuzle ima trzavica sa par igraca, ljudi prazne golove fulaju. Ne znam, ne ide na dobro nikako, i ovo golova sto zabijemo nekako na srecu sve, imam dojam da su 3-4 igraca u ekipi uz trenera i trude se (Sahinovic, Dal, Suljic, Mustafic), ostale boli qrac i pruzaju 15% mogucnosti, fulaju namjerno, zayebavaju se. Volio bih samo da Ikica u 4 oka upitam sta je juce htio da izvede s onim potezom.
Slazem se totalno
Ili ga bojkotuju ili nece ili je nesto trece.Sto se tice njega trener kao trener mislio sam da je bolji dosta od prosle dvojica ali izgleda da smo mi pogresnom covjeku dali nikad vecu moc pri financijama i sklapanju igrackog kadra.Sva pojacanja je on davao zeleno svijetlo i dovodio sta mu se svidja.Jucer procita na fb Hadzic imao spremnog stopera da dovede ali Dudic iz nekog razloga odbio

Sve sto je pozelio ima i dobio,a sta mi dobijemo?2 pobjede u 11 utakmica...Sta bi onda tek bilo da je on u Sablicevoj situaciji trenutno,borili bi se za opstanak.Hajd on stative se nekako mogu pravdati ali da Ikic onoliko nonšalantno jucer umjesto da ubaci loptu u gol hoce da se useta sa njom ne mogu da vjerujem.
Fedja je izgubio svlacionicu prebrzo,a vratit je sigurno nece.Sto prije ode bolje i za njega i za nas.
Hadzic je Musu doveo,nudio mu je 3 napadaca on je striktno zelio Nardina

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 okt 2022, 11:42

Dosao je u atmosferu opste podrske. I uprave i navijaca. Odrjesene ruke koga treba otjerati, investitor isplatio sve te raskide ugovora. Odrjesene ruke koga treba dovesti, investitor potpisao neke od njih koji su nimalo jeftini. Svu mogucu podrsku za treninge, pripreme, suplemente, trenazni proces kakav zeli. Redovne plate, igraci finansijski mirni.

Skautirao i doveo igrace VALJDA za taktiku i fudbalsku logiku koju misli provoditi. Znaci odrjesene ruke totalno

Podrsku od navijaca koju nije imao niko do sada. Aplauzi i podrska, tako su ispracani sa terena i nakon poraza. To nikada niko nije dozivio. I nakon niza kikseva, X ili poraza, opet pjesma i podrska. Ni Husref ni Janjos, kao zive legende ovog kluba, ili kao bilo ko drugi, imao je podrsku.

I? Sta cemo sada?

On mora otici. Imao je SVE dao je NISTA. On nije sposoban biti trener FK Sarajevo. I tacka.
- FKS -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 okt 2022, 11:44

MortemHz je napisao/la:
15 okt 2022, 11:27
Čala je gospodin, kad god ga je Sarajevo trebalo on zarmzne rad u općini i dođe na klupu pa se vrati iako je znao svaki put da ne može dugo ostati a plata je bila mala. Kad sam god bio u loži jedino su on i Hadžibegić uvijek tu bili od bivših igrača. Vahidin je dolazio na neke utakmice ali se onda teško razbolio pa mislim da je to razlog što ga poslije nije bilo.
Calu sretnem cesto, nema veceg navijaca i gospodina od njega. Uvijek spreman da se pozdravi da progovori koju o fudbalu. Iskreno njega bi volio vidjeti na klupi pa makar i do kraja ove sezone. Motivacije sigurno nebi falilo, a i kakav je nakon 2 poraza sam bi otisao bez marke..

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 okt 2022, 11:49

15 okt 2022, 11:23
E jbg sad jedini posten, Cali ne moze stopericu dodavat ni po cemu. Ako je posten sto nije dao ostavku kad ga je cijeli stadion prozivao? To je samo Cala uradio, svi drugi kontaju da mogu obrnut situaciju u svoju korist i nece da se skinu s plate. Pa i taj Sablic je u medijima rekao "necu da idem, hocu da probam nesta uradit", a mi sut svako dvije tekme uputimo. Okej, losa ekipa i sve, al nemoj mi o postenju. Posten si kad odstupis kad vidis da su svi protiv tebe.
Čala je legenda kluba. Prvenstveno sam mislio sa trenere koji su dolazili sa strane, ali i u tom redu domaćih Sablić ozbiiljno visoko kotira po tome. Sablić je 2 puta podnio ostavku u toku polusezone, i na presicama je govorio moj mandat je na raspolaganju, ako sam ja problem idem bez pogovora. Ali, niti je on bio problem niti je trebao ići. Davali su mu iz kluba podršku, uostalomn čovjek je napravio plan priprema i krenuo u rješavanje igračkog kadra, kad se vidjelo da će pojedini igrači otpasti, mahala reagovala i tek oko 25tog decembra dobije otkaz. Kad je bio dogovorio par odlazaka, par dolazaka. Sablić je trener koji je imao najmanju platu u posljednjih 10tak godina od svih trenera, tako da se nije imao sa čega skinut.

Evo protiv Dudića su svi, pa i igrači, što ne daje otkaz? A vidjeli smo i da loše radi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 15 okt 2022, 11:53

Hajde što nemamo trenera kakvog bi trebali imati, po uslovima koje dajemo i koji su obezbijeđeni ali da su se navijači Sarajeva, najveceg kluba u drzavi, sa najvecim ocekivanjima kada su u pitanju ciljevi, ovoliko opustili, promijenili, smanjili želje za dominacijom i pristali da ih klovnovi vuku za nos i ponižavaju grb...strašno.
Gadi mi se citati pojedine postove.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 15 okt 2022, 12:09

Treba nekome majki hebati pod hitno. Ne dirati malog Šahinovića, Musu i Đokanovića!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 okt 2022, 12:10

Al me sinoc stid Kodre i Dudića , Kodro seljačke fore donio sa juga , kad se sjetim na koševa Sarajevo : Sloboda 0:0 Hebib nesto napada sudiju i igrače slobode :urnebes:
Dudic u šali nece da kaze ako je do njega da odlazi :kuknjava: mislim da je Kodro bivši …

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 okt 2022, 12:17

Jos ne mogu da vjerujem da nisu otjerali Kodru
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 okt 2022, 12:22

Gospodin Jovic je svojevremeno nakon losih igara dao otkaz,tesko je biti gospodin u danasnje vrijeme.
Samo Sarajevo

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 okt 2022, 12:23

feniksptica je napisao/la:
15 okt 2022, 12:17
Jos ne mogu da vjerujem da nisu otjerali Kodru
To bi bio samo populisticki i kozmeticki potez.
Kodro mora ici, ali sa Dudicem.
Po meni i sa Hadzicem.

Imali su "pticije mlijeko", sta su pozelili, i kroz prelazni rok i pripreme, i trenutno kroz "logistiku". Oni gube od sviju redom.
Bilo koje parcijalni i kozmeticki potez je samo bjezanje od realnosti i odlaganje neminovnosti.
- FKS -

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 15 okt 2022, 12:27

Fumble je napisao/la:
14 okt 2022, 20:11
Ne znam šta bismo postigli eventualnim tjeranjem Dudića. Da smo imali sreće, trenutno bismo imali barem 9 bodova više.
J b m i tebe i Dudića, a on tebi sve

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 okt 2022, 12:27

FoSte95 je napisao/la:
15 okt 2022, 00:21
Brat bratu Goran ako nije i bolje rezultate imao sa onskvim rosterom nije gore od Dudića sigurno imao
Dudinjo bi sa Sablicevim rosterim ispao iz lige.
Nevjerovatno kako nam se lik prodao bas ono sto kazu ‘prodao nam se kao bubreg,a ono mudo obicno’

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 15 okt 2022, 12:35

slika

Fudbalski klub Sarajevo je nogometni klub iz bosanskohercegovačkog glavnog grada Sarajeva i jedan je od najuspješnijih klubova u državi. Ovo je krug u koji se taj klub vrti vječno.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 okt 2022, 12:41

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
15 okt 2022, 12:35
slika

Fudbalski klub Sarajevo je nogometni klub iz bosanskohercegovačkog glavnog grada Sarajeva i jedan je od najuspješnijih klubova u državi. Ovo je krug u koji se taj klub vrti vječno.
Povrsan pristup problemu. Ovom trenutnom.
Nije da nije bilo i takvih slucajeva. Na Fedju ovaj pokusaj "sarkazma" i prozivke navijaca, nije primjenjiv.
- FKS -

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 15 okt 2022, 12:42

Trebao bi Morto staviti anketu podrzavamo li Fedju ili ne?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, N3R3D, Pantelija i 58 gostiju.