FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pretanko, igrali prvih 20 minuta i onda se ugasili bukvalno. Ljudi nam zadnjih pola sata dali loptu u noge i mi opet ništa nismo uradili.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Cocalic i Bender jedini dobri danas ovo ostalo sramota.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Najgora nasa utakmica od povetka sezone,apsolutno nista uradili nismo,ama nista,nula cista
Beganovic i Kosoric ne smiju na kuo utakmicma vise da budu strateri,ovo je katszrofa sta nam radi vlastiti trener
Beganovic i Kosoric ne smiju na kuo utakmicma vise da budu strateri,ovo je katszrofa sta nam radi vlastiti trener
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ivica Barbaric: Ubio bih se da nismo pobjedili veceras.
E moj sablja
E moj sablja
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kad smo posljednji put zabili gol iz igre?
Koliko smo puta ušli u kazeni prostor nakon primljenog gola u 60.toj?
Jedan jedini problem iovako limitirane ekipe je šef stručnog štaba.
On znanja nema 0%.
Pa i najgora ekipa lige napravi dvije smislene akcije u toku utakmice.
Što se tiče pozitivnih stvari..to su Manijaci, Bender i Cocalić.
Svi ostali, pitam se šta vi trenirate svaki dan? Pitam se kako je šef dobio licencu trenersku uopšte?
Nećemo mi boda osvojit ako ga ne zabijemo iz prekida pazite šta vam kažem..
Nećemo igrom ni Budućnost dobiti.
Edise hvataj se Crne Gore molim te..
Koliko smo puta ušli u kazeni prostor nakon primljenog gola u 60.toj?
Jedan jedini problem iovako limitirane ekipe je šef stručnog štaba.
On znanja nema 0%.
Pa i najgora ekipa lige napravi dvije smislene akcije u toku utakmice.
Što se tiče pozitivnih stvari..to su Manijaci, Bender i Cocalić.
Svi ostali, pitam se šta vi trenirate svaki dan? Pitam se kako je šef dobio licencu trenersku uopšte?
Nećemo mi boda osvojit ako ga ne zabijemo iz prekida pazite šta vam kažem..
Nećemo igrom ni Budućnost dobiti.
Edise hvataj se Crne Gore molim te..
Kosoric out Beca out Malic out DZENIS out !!!!!!!!!!!!!!!! Sve dok ovi budu krojili sudbinu mi sigurno nismo u opticaju za evropu
- Mrcina1921
ovo je edisov poraz, rotiranje santosa i amohe, pa nepostojanje sredine, neznanje, kasnjenje sa izmjenama, sa bekricem najbolje da se oproste na kraju sezone i aco i stilic
- NerminFatic
- Kontakt:
Samo navijaci mogu potjerati Kosorica iz kluba!! Niko drugi!
Valjda dozivimo to.
Junior ne moze losije odigrati! Ne moze!!
Valjda dozivimo to.
Junior ne moze losije odigrati! Ne moze!!
Ne pauzi se zahvaliti Aci, Dzenisu.
Beca brate nije ti kasno upisati fakultet, neces se hljeba najesti od fudbala.
Uzas utakmica
Beca brate nije ti kasno upisati fakultet, neces se hljeba najesti od fudbala.
Uzas utakmica

-
- Kontakt:
Nemamo klupe, fale nam kartonirani igraci - Edis Mulalic
Fun fact - zato Siroki ima klupu i 5 ( PET ) U21 igraca u prvih 11 koji nas sataru.
Nesto ne stima u cijeloj prici....
Fun fact - zato Siroki ima klupu i 5 ( PET ) U21 igraca u prvih 11 koji nas sataru.
Nesto ne stima u cijeloj prici....
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Barem zaslužen poraz.
Bitno je da radimo, treniramo i et.
Bitno je da radimo, treniramo i et.
-
- Kontakt:
Zasluzen poraz. Nismo bili na terenu uopste, pogotovo u drugom poluvremenu kada sam ocekivao da cemo biti agresivniji.
Mlako odigrano, taktika zakazala totalno. Ali hajde sto je zakazala nego se u 90 minuta nije pokusalo popraviti stanje nego se ostavi sve dok ne primimo gol pa onda izmjene opet nelogicne. Beca je zasluzio svojim nezalaganjem i amaterskom.igrom u ovoj utakmici da bude izmijenjen u 45.min, a mekic ulazi umjesto hajdara, beganovic opet od prve nije nista uradio, ruku na srce nije ni haracic kasnije.
Drina se totalno ne snalazi na beku, ne znam jel toliko tesko pokusati neku drugu formaciju, valjda je bas ovo prilika da se radi druga formacija kad nemas igraca. Meni se cini da bi sablja i napadaca.stavio u odbranu kad ne bi imao koga da popuni ta 4 igraca nazad i svoju 4 2 3 1 postavu.
Haj sve i ta taktika, nemas hodzica i galica pa kosoric opet kiksa, ali mi stvarno nije jasno zasto su igraci ovako slabo odigrali. Ne mogu biti umorni, nisu u psiholoskoj krizi, stvarno mi je neshvatljivo da tim ovako slabo odigra mada to opet mozda znaci da smo takticki zatvoreni totalno bili.
Nemamo boljeg od sablje trenutno, ali i on mora napredovati. Bar pokusati drugu formaciju ako hebenih 70 minuta vidis da te nema na terenu nikako.
Mlako odigrano, taktika zakazala totalno. Ali hajde sto je zakazala nego se u 90 minuta nije pokusalo popraviti stanje nego se ostavi sve dok ne primimo gol pa onda izmjene opet nelogicne. Beca je zasluzio svojim nezalaganjem i amaterskom.igrom u ovoj utakmici da bude izmijenjen u 45.min, a mekic ulazi umjesto hajdara, beganovic opet od prve nije nista uradio, ruku na srce nije ni haracic kasnije.
Drina se totalno ne snalazi na beku, ne znam jel toliko tesko pokusati neku drugu formaciju, valjda je bas ovo prilika da se radi druga formacija kad nemas igraca. Meni se cini da bi sablja i napadaca.stavio u odbranu kad ne bi imao koga da popuni ta 4 igraca nazad i svoju 4 2 3 1 postavu.
Haj sve i ta taktika, nemas hodzica i galica pa kosoric opet kiksa, ali mi stvarno nije jasno zasto su igraci ovako slabo odigrali. Ne mogu biti umorni, nisu u psiholoskoj krizi, stvarno mi je neshvatljivo da tim ovako slabo odigra mada to opet mozda znaci da smo takticki zatvoreni totalno bili.
Nemamo boljeg od sablje trenutno, ali i on mora napredovati. Bar pokusati drugu formaciju ako hebenih 70 minuta vidis da te nema na terenu nikako.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovo je jedinstvena prilika da guramo juniore u prvih 11 , da se ne lažemo nemogu gori biti od Kosorica na beku i od oba napadaca .
Ubjedljivo najslabija utakmica ove sezone. Šteta jer je i Široki bio prosječan, da ne kažem loš.
Evo šta nam se desi kad nam fali par igrača, sve se poremeti, ni sjena one ekipe protiv Zrinjskog.
Beća ne može biti dio ove ekipe i pod hitno trebamo naći drugog mladog igrača.
Evo šta nam se desi kad nam fali par igrača, sve se poremeti, ni sjena one ekipe protiv Zrinjskog.
Beća ne može biti dio ove ekipe i pod hitno trebamo naći drugog mladog igrača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Posljednji gol iz igre smo dali 5. septembra protiv Igmana. Stilic ubacio za Amoaha na drugu stativu i 1:0.
Više nego zaslužen poraz.
Bender spasilac
Kosirić gluho bilDrina zavaljen na beku
Coca jedini koji je igrao
Malić bezveze
Beća katastrofalan, ali bolji nego inače
Hsjdarević očaj ni naprijed ni nazad
Štilić najlošija utakmica ove sezone
Santos bez ikakvog učinka
Amoah preloš
Beganović kasni 3 sekunde na sve preloš
Mekić solidno
Bekrić više pokazao od svih veznih zajedno
Subašić bez komentara
Haračić nigdje veze.
Edis očajan
Bez ikakve taktike, najveći manevar trenera je da krila zamijene mjesta. Niti jedna lopta u prostor za Santosa, koji jedini može prema naorijed uraditi nešto.
Ko god kaženešto protiv Galića nema veze sa fudbalom. Hodžić nas nosi čitavo vrijeme, i njegov izostanak je nenadoknadiv.
Ušli smo u probleme sa kartonima, i vratili se na fabričke postavke. Nedostaje nam jedan mladi igrač U21 koji može biti konkurentan Beća, Subašić to nisu.
Nadam se još kojem bodu do pauze.
Bender spasilac
Kosirić gluho bilDrina zavaljen na beku
Coca jedini koji je igrao
Malić bezveze
Beća katastrofalan, ali bolji nego inače
Hsjdarević očaj ni naprijed ni nazad
Štilić najlošija utakmica ove sezone
Santos bez ikakvog učinka
Amoah preloš
Beganović kasni 3 sekunde na sve preloš
Mekić solidno
Bekrić više pokazao od svih veznih zajedno
Subašić bez komentara
Haračić nigdje veze.
Edis očajan
Bez ikakve taktike, najveći manevar trenera je da krila zamijene mjesta. Niti jedna lopta u prostor za Santosa, koji jedini može prema naorijed uraditi nešto.
Ko god kaženešto protiv Galića nema veze sa fudbalom. Hodžić nas nosi čitavo vrijeme, i njegov izostanak je nenadoknadiv.
Ušli smo u probleme sa kartonima, i vratili se na fabričke postavke. Nedostaje nam jedan mladi igrač U21 koji može biti konkurentan Beća, Subašić to nisu.
Nadam se još kojem bodu do pauze.
-
- Kontakt:
Pa sigurno, uvjeren sam da bi neko nladji mogao odigrati beka. Pa na kraju krajeva i vego i malica kombinovati na bekovima jednu tekmu nije strasno kao staviti drinu na beka.TMmanija2012 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:05Ovo je jedinstvena prilika da guramo juniore u prvih 11 , da se ne lažemo nemogu gori biti od Kosorica na beku i od oba napadaca .
Za napadaca ne znam koliko imamo potencijala u juniorima i tu bi ipak moglo doci do toga da mladi igrax izgori. Ali slazem se da uz ova dva napadaxa nemamo nista, ne bi bilo lose pokusati nekad juniora ubaciti bar 10ak zadnjih minuta. Zimska pauza nam treba za napadaca, ali ovaj put neki ciljani napadac koji bi odgovarao na ova 2 brza krila. A ne opet da uzimamo napadaca jer mu u CV pise da je napadac.
-
- Kontakt:
Edise dosta je, ovo veceras je tvoj poraz.
Izbio si klubu 50 000 KM zbog raje koja nece doci na sljedecu utakmicu.
Dosta je vise Kosorica i Beganovica.
Odlazi
Izbio si klubu 50 000 KM zbog raje koja nece doci na sljedecu utakmicu.
Dosta je vise Kosorica i Beganovica.
Odlazi
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Na guzove dobiješ najlošije ekipe uz ubjedljivo najbolju podršku u državi, među 3. u regionu čitavom..bukvalno na guzove. Na prekide.
Posljednji golovi iz igre su Dženin u Posušju i Amoin na Grbavici.
Edise šta radite na treninzima? Za šta pare dobijate? Pa i tih "800. KM".. da izdžite trčati 90.minuta je 800. KM?
Fudbala nema ovde. Ama nijednog segmenta.
Ti si u rangu Kostića sa znanjem.
Volim i ja Želju..ali nisam trener. Ne bih dao da se klubu naškodi ni za jedan bod, ako znam da je moja krivica. Napusti klub sam!
Grehota je šta gledaju ovi navijači.. godinama sam Boga mi žalio Torcidu na šta su prisiljeni da gledaju, a sad žalim nas.. svako selo sa 2. ozbiljna igrača neće pognute glave izaći sa terena.
Posljednji golovi iz igre su Dženin u Posušju i Amoin na Grbavici.
Edise šta radite na treninzima? Za šta pare dobijate? Pa i tih "800. KM".. da izdžite trčati 90.minuta je 800. KM?
Fudbala nema ovde. Ama nijednog segmenta.
Ti si u rangu Kostića sa znanjem.
Volim i ja Želju..ali nisam trener. Ne bih dao da se klubu naškodi ni za jedan bod, ako znam da je moja krivica. Napusti klub sam!
Grehota je šta gledaju ovi navijači.. godinama sam Boga mi žalio Torcidu na šta su prisiljeni da gledaju, a sad žalim nas.. svako selo sa 2. ozbiljna igrača neće pognute glave izaći sa terena.
Kurcina od ekipe nema tu sta:(