Čelik jeste pomogao Veležu nekoliko puta i svaka im čast,ali to ne znači da možete doći po našeg najboljeg igrača iz prošle polusezone i pokupit ga tek tako,iako je pod ugovorom sa nama.Pa čime vi nas smatrate!?Ljudi iz Veleža su rekli svoju odštetu za Okića ,a to što Čelik nije spreman platiti je vaša stvar.Osim toga Čolića ste nam dali jer ni vama nije trebao,dobro znaš kako se "pokazao" u Čeliku.Robovlasnik je napisao/la:Koja ste vi stoka .... Nije stvar u Okicu jer igrac i nije nesto ... nego vise je to do manira ( posto 90 % vas ne poznaje tu rijec imas on-line rijecnik pa potrazi ) kojih vi nemate !!!SRETO je napisao/la:Okicu ne pomisljaj na povratak!!!! Eto ti Zenice!!!
Kad ste plakali za opstanak ... ko vam je dao BODove ? Čelik .... ove sezone svi vas tukli u vrapcicima pogotovo vasi sportski prijatelji Zeljo i Sarajevo .... al' ko vam je dao Bodove ? Čelik ....
Kad je ona plačipička Čolić plakao da se vrati u Mostar ... ko ga je pustio bez obestecenja ? Čelik .... ko mu nije pravio probleme Čelik ?
Ko je bio na sve i jednom sastanku sto je odrzan - kada ste lobirali za to da se vratite pod Bijeli Brijeg ? Čelik ....
Ko je bio na "dogovorima" za koje vas pola ublehcina i nisu svjesni da postoje - da se spasi Velez od ispadanja iz lige ? Čelik
Gadite mi se .... koliko ste jadni .... da Bog da ispali ove godine !!!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Gančev, dobili ste igracinu sto se tice terena i zadnje linije ,a izvan njega je PJANO kao i Rovcanin ...
A navikli smo na takve,nazalost...nime_tm87 je napisao/la:Gančev, dobili ste igracinu sto se tice terena i zadnje linije ,a izvan njega je PJANO kao i Rovcanin ...
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Cuj dobili smo igracinu??? Pa kad je igracina,sto nije u Zelji igrao? Ne moze mi niko govorit da je igrao kad nije i ne znam koliko ce nam biti od pomoci ali vidit cemo sta ce trener odlucit. Samo se nadam da necemo postat filijale Celika,Sarajeva,Zelje i sl.jer ne zasluzujemo to
brate necemo postati nicija filijala!Klub pozajmljuje igrace samo zato sto u ovom prijelaznom roku nema kvalitetnih igraca,uglavnom je sve pod ugovorom a za otkup trebaju fine pare koje Velez naravno i nazalost nema!! Ja vjerujem da ce se na ljeto napraviti respektabilna ekipa spremna za borbu za sami vrh!!cunami je napisao/la:Cuj dobili smo igracinu??? Pa kad je igracina,sto nije u Zelji igrao? Ne moze mi niko govorit da je igrao kad nije i ne znam koliko ce nam biti od pomoci ali vidit cemo sta ce trener odlucit. Samo se nadam da necemo postat filijale Celika,Sarajeva,Zelje i sl.jer ne zasluzujemo to
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Onda ce se fino uklopit u ekipu. Samo nam fali pjano broj jedan Colic.nime_tm87 je napisao/la:Gančev, dobili ste igracinu sto se tice terena i zadnje linije ,a izvan njega je PJANO kao i Rovcanin ...
Ne znam kako će Velež proći, ima težak zadatak protiv Zrinjskog, ali sve osim pobjede Drine u prvom meču ravno je katastrofi i naravno ispadanju!hrk je napisao/la:vi ako izgubite prvu utakmicu ispadate tako isto i drina ako izgubi prvu utakmicu ispada jedino neko cudo da se poslije desi pa da izborite opstanak........a ja bi naj vise volio da ispadne zrinski i drina
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
B o X je napisao/la:Ne znam kako će Velež proći, ima težak zadatak protiv Zrinjskog, ali sve osim pobjede Drine u prvom meču ravno je katastrofi i naravno ispadanju!hrk je napisao/la:vi ako izgubite prvu utakmicu ispadate tako isto i drina ako izgubi prvu utakmicu ispada jedino neko cudo da se poslije desi pa da izborite opstanak........a ja bi naj vise volio da ispadne zrinski i drina
aj bola , sta pricas

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
prvo počistite svoje dvorište pa se onda bavite našim, kad god ste igrali sa nama izgubili ste ne znam onda ko bi trebao ići u niži rang, mi bar imamo "debelog" da nas čupa parama koga vi imateoldbridge je napisao/la:B o X je napisao/la:Ne znam kako će Velež proći, ima težak zadatak protiv Zrinjskog, ali sve osim pobjede Drine u prvom meču ravno je katastrofi i naravno ispadanju!hrk je napisao/la:vi ako izgubite prvu utakmicu ispadate tako isto i drina ako izgubi prvu utakmicu ispada jedino neko cudo da se poslije desi pa da izborite opstanak........a ja bi naj vise volio da ispadne zrinski i drina
aj bola , sta pricasvi ste ionako samo u posjeti PL
dzaba vam se navikavat na PL , jer iduce godine vas ceka isto sto i prethodnih godina ..
Oni imaju nesto sto vi nemate a to je tradicija i historija i sigurno da niko nece dozvolit da Velez ispadne a da recimo Drina ili Buducnost ostanu stoga se skulirajte navijaci Drine...B o X je napisao/la:prvo počistite svoje dvorište pa se onda bavite našim, kad god ste igrali sa nama izgubili ste ne znam onda ko bi trebao ići u niži rang, mi bar imamo "debelog" da nas čupa parama koga vi imateoldbridge je napisao/la:B o X je napisao/la:
Ne znam kako će Velež proći, ima težak zadatak protiv Zrinjskog, ali sve osim pobjede Drine u prvom meču ravno je katastrofi i naravno ispadanju!
aj bola , sta pricasvi ste ionako samo u posjeti PL
dzaba vam se navikavat na PL , jer iduce godine vas ceka isto sto i prethodnih godina ..
Gancev je vrlo dobar igrac samo neznam sto nije igro kod Osima...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ma pustite priču pjano,dobar igrač 100%.Znam da je igrao cijelu tekmu protiv Zrinjskog u Mostaru i da je bila priča po forumu da je bio najbolji na terenu.Na toj poziciji Željo je imao jednog Kerlu,Bogičeviće,Mešića i Vasilića.Rovčanin će vam bar na jednoj tekmi sa strane donijeti bodove,frajer je rođen za kontre.
TM87
to nije isključeno i tako nešto očekujem od savezaArogantni je napisao/la:Oni imaju nesto sto vi nemate a to je tradicija i historija i sigurno da niko nece dozvolit da Velez ispadne a da recimo Drina ili Buducnost ostanu stoga se skulirajte navijaci Drine...B o X je napisao/la: prvo počistite svoje dvorište pa se onda bavite našim, kad god ste igrali sa nama izgubili ste ne znam onda ko bi trebao ići u niži rang, mi bar imamo "debelog" da nas čupa parama koga vi imate
-
- Kontakt:
Nama savez može biti samo neprijatelj, nikako prijatelj.Nemamo svoje ljude gore tako da takvo nešto možeš otpisati.Velež je već ispadao iz ove kozije lige i nevidim razlog zašto nebi i ove godine.Čak su nam radili raznorazna podmetanja kad smo se trebali vratiti u ovu "Premier ligu".Jednom nas je Huso Golać zajebao radi Budućnosti, drugi put zbog Jedinstva.A isto tako nama i netreba nikakva pomoć od saveza, nebi ni volio da na taj način bude riješena odluka o tome ko će ostati u ligi.Isti nam **** ili igrali sa Drinom u ovoj ligi ili sa nekim drugim levatima u prvoj.cccccccB o X je napisao/la:to nije isključeno i tako nešto očekujem od savezaArogantni je napisao/la:Oni imaju nesto sto vi nemate a to je tradicija i historija i sigurno da niko nece dozvolit da Velez ispadne a da recimo Drina ili Buducnost ostanu stoga se skulirajte navijaci Drine...B o X je napisao/la: prvo počistite svoje dvorište pa se onda bavite našim, kad god ste igrali sa nama izgubili ste ne znam onda ko bi trebao ići u niži rang, mi bar imamo "debelog" da nas čupa parama koga vi imate

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Sve je super i sve je za pet, kad je danas utakmica, hajmo brzo, ko zna
Hajde zezam se, nemojte da bude 500 stranica za sat vremena

Nadam se protiv Zeljetm-ovac iz mase je napisao/la:Rovčanin će vam bar na jednoj tekmi sa strane donijeti bodove,frajer je rođen za kontre.

Hajde zezam se, nemojte da bude 500 stranica za sat vremena

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
I još nešto!Treba ustati pa reći Velež!Kad su neki igrali hrkljuša po raznim livadama Velež je razvaljivao Zvezdu i Partizana usred Beograda.Jedna Zvezda je od Veleža usred Beograda primala 6 komada.Dinamu smo nanijeli najveći poraz u historiji sa 9:2.Hajduku smo u 70-tim kad su bili na vrhuncu slave uvaljivali po pet golova.U godinama kad smo bili viceprvaci samo radi gol razlike sa Hajdukom, dobili smo ga i u Mostaru i u Splitu.Nikad nas režim ni savez nije stajao i nikad nismo bili njihovi miljenici, netrebaju ni sad!Sad smo spali na to da se sekiramo hoćemo li igrati prvu ligu sa Drinom ili drugu sa Jedinstvom iz Bihaća.Koja je tu razlika???? 

e to treba da pitaš onog ko je htio nezavisnost ove lige i razbijanje one jugoslovenske. Nešto sinoć gledam slike neke stare i naiđem na 1983. godinu, septembar mjesec kad smo igrali sa vama šesnaestinu finala Jugoslavije i tu smo vas izbacili sa 1:0, evo postaviću pa pogledajte kako je bilo i želim vam sreću u nastavkumujoisuljo je napisao/la:I još nešto!Treba ustati pa reći Velež!Kad su neki igrali hrkljuša po raznim livadama Velež je razvaljivao Zvezdu i Partizana usred Beograda.Jedna Zvezda je od Veleža usred Beograda primala 6 komada.Dinamu smo nanijeli najveći poraz u historiji sa 9:2.Hajduku smo u 70-tim kad su bili na vrhuncu slave uvaljivali po pet golova.U godinama kad smo bili viceprvaci samo radi gol razlike sa Hajdukom, dobili smo ga i u Mostaru i u Splitu.Nikad nas režim ni savez nije stajao i nikad nismo bili njihovi miljenici, netrebaju ni sad!Sad smo spali na to da se sekiramo hoćemo li igrati prvu ligu sa Drinom ili drugu sa Jedinstvom iz Bihaća.Koja je tu razlika????

-
- Kontakt:
B o X je napisao/la:e to treba da pitaš onog ko je htio nezavisnost ove lige i razbijanje one jugoslovenske. Nešto sinoć gledam slike neke stare i naiđem na 1983. godinu, septembar mjesec kad smo igrali sa vama šesnaestinu finala Jugoslavije i tu smo vas izbacili sa 1:0, evo postaviću pa pogledajte kako je bilo i želim vam sreću u nastavkumujoisuljo je napisao/la:I još nešto!Treba ustati pa reći Velež!Kad su neki igrali hrkljuša po raznim livadama Velež je razvaljivao Zvezdu i Partizana usred Beograda.Jedna Zvezda je od Veleža usred Beograda primala 6 komada.Dinamu smo nanijeli najveći poraz u historiji sa 9:2.Hajduku smo u 70-tim kad su bili na vrhuncu slave uvaljivali po pet golova.U godinama kad smo bili viceprvaci samo radi gol razlike sa Hajdukom, dobili smo ga i u Mostaru i u Splitu.Nikad nas režim ni savez nije stajao i nikad nismo bili njihovi miljenici, netrebaju ni sad!Sad smo spali na to da se sekiramo hoćemo li igrati prvu ligu sa Drinom ili drugu sa Jedinstvom iz Bihaća.Koja je tu razlika????
Bila su ovo neka fina vremena, koja se nažalost više nikada neće ponoviti.Nadam se da će borba za opstanak biti fer i korektna i neka ostane bolji.Mi smo već igrali tu drugu ligu, u njoj smo tada doživjeli jednu reinkarnaciju i samo smo jači izašli iz nje.Nažalost nakon toga vratili su se neki grobari u klub i gurnuli ga ponovo u provaliju.
Od srca Velezu zelim da ostane u ligi , pozdrav
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Prijateljska utakmica protiv Olimpica se igra danas u 15:00.E sad, ako nebude kiše igrat će se u Vrapčićima a ako bude igra se na stadionu Bjelopoljac, jer se teren čuva za utakmicu sa komšinicama.
haris beslija bi trebao u velez takodjer,nije dogovorio saradnju sa borcom iz cacka i vec juce je ponudjen velezu.momak ima slobodne papire i bio bi veliko pojacanje u svakom slucaju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.