Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
James je najgora povreda tu ali valjda ce Azpi nastaviti dobro igrati.
Steta stvarno James uvijek igra u formi lik nikada nije los ali nema srece sa povredaMa.
Steta stvarno James uvijek igra u formi lik nikada nije los ali nema srece sa povredaMa.
Ma kakav aspi ima da nam kida zivce, volim ga ucinio je mnogo za klub ali ne moze vise,isto kao i bane ivanovic,ovaj je odma otisao kada je shvatio da ne moze da prati tempo.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dosta srece ali Mount napokon do gola.
Kepi svaka cast, haverca na klupu sljedecu i neka se malo zamisli, ne znam sta im se desava u glavama
Ponosni smogovac!
Mora da menja odma,odbrana je ocajna,kepa neverovatan sta vadi.
Koliko je Kepa kvalitetniji vratar od crnca. Zamotati garavog u 5funti i baciti niz Temzu 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Kepa
Da je kiksara Mendi na golu,gubili bi do sad dva razlike..

Da je kiksara Mendi na golu,gubili bi do sad dva razlike..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Da ne bi Kepe bruka.
Lose poluvrijeme bas.
Lose poluvrijeme bas.
Jel ima Pottera danas pored aut linije? Ili je miran na ovo sto vidi?
Ponosni smogovac!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ocekivao sam pad u igri ali ovo je uzas bilo u prvom. Nalozeni su trce haos vidjet cemo koliko ce izdrzati.
Kepa definitivno trenutno bolji od Mendya I to daleko…
Kepa definitivno trenutno bolji od Mendya I to daleko…
Najlošije poluvrijeme pod Potterom, zbog Kepe još vodimo, ali igra je očajna.
- wadethegreat
- Kontakt:
Mount Se vratio u formu kakav gol.
Golčina.

Mislim da je Broja trebao ranije ući u igru umjesto Sterlinga, ostalo je bez zamjerke za vođenje utakmice Pottera danas. Čestitke Kepi na maestralnoj partiji u prvom poluvremenu i Mountu zbog dva zabijena gola.
- wadethegreat
- Kontakt:
Puno bolje drugo poluvrijeme. Potter na vrijeme reagovao sa izmjenama vise kontrole u igri.
Auba los Danas bas. Gallagher mora pocinjati uskoro.
Bice ovakvih oscilacija jos dok Potter svoje ne ustali.
5 pobjeda za redom Mount u formi
Auba los Danas bas. Gallagher mora pocinjati uskoro.
Bice ovakvih oscilacija jos dok Potter svoje ne ustali.
5 pobjeda za redom Mount u formi

Ne treba pluvati mendija,tako isto je kepa kiksirao pa evo kako sad brani,ima da se zlopatimo po desnom boku nemamo pravu zamenu,kukurelja nije za stopera ja odavno pogubljenijeg igraca nisam gledao kao muva bez glave je izgledao,maunt super da je nasao formu,pulisic treba poceti umesto haverza.
desna strana nam je skroz tanka sad. Beka smo eto makar imali, na krilu se realno niko ne snalazi na ton strani. Evo i Sterling je danas izgledao bas lose tamo,a i Pulisic je blago receno katastrofa kad igra na toj strani.ZOGLI je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:08Ne treba pluvati mendija,tako isto je kepa kiksirao pa evo kako sad brani,ima da se zlopatimo po desnom boku nemamo pravu zamenu,kukurelja nije za stopera ja odavno pogubljenijeg igraca nisam gledao kao muva bez glave je izgledao,maunt super da je nasao formu,pulisic treba poceti umesto haverza.
Kepa puca od samopouzdanja.

- wadethegreat
- Kontakt:
Stvarno je bio strpljiv nije Se zalio trenirao cekao priliku.
Ja sam odmah rekao kad je Potter dosao da mu mozda Kepa vise odgovara jer mu je pas igra level Modric u poredjenju sa Mendijem.
Sa druge strane nisam ocekivao ovakve bravure ali brat stvarno dobro izgleda. 4 clean sheeta za redom ako se ne varam.
Najvise mi je drago sto Se nismo raspali nakon povrede Jamesa nastavljamo pobijedjivati. Idemo dalje Brentford srijeda.
Ja sam odmah rekao kad je Potter dosao da mu mozda Kepa vise odgovara jer mu je pas igra level Modric u poredjenju sa Mendijem.
Sa druge strane nisam ocekivao ovakve bravure ali brat stvarno dobro izgleda. 4 clean sheeta za redom ako se ne varam.
Najvise mi je drago sto Se nismo raspali nakon povrede Jamesa nastavljamo pobijedjivati. Idemo dalje Brentford srijeda.
Kepa strasan kako je pitzku novu nasao.
Ziva i zdrava mlada nam bila.
Mendy nek truhne na klupi yebo sve svoje. Sijede mi izbijaju kad mu loptu vrate u njegove noge.
Potter isto pokazao muda, na poluvremenu odmah invalise izbacio koji su bili katastrofa u prvom dijelu
Ziva i zdrava mlada nam bila.
Mendy nek truhne na klupi yebo sve svoje. Sijede mi izbijaju kad mu loptu vrate u njegove noge.
Potter isto pokazao muda, na poluvremenu odmah invalise izbacio koji su bili katastrofa u prvom dijelu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.