Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta rade sudije u Trebinju, zanima me hoće li se "gospodin" Jakirović buniti na ovo kasapljenje Leotara
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vico lopove odlicni su ti tereni ,ovaj u Trebinju najljepsi za nogu slomit.
Idemo dalje
Idemo dalje
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- RollingPaper
- Kontakt:
Kaze spiker na radiju da je sudija sudio dosta na štetu Leotara i na kraju dodao "Sudija treba dati crveni sam sebi" 

Fali taj sitan vezAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:31Vico lopove odlicni su ti tereni ,ovaj u Trebinju najljepsi za nogu slomit.
Idemo dalje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:37Fali taj sitan vezAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:31Vico lopove odlicni su ti tereni ,ovaj u Trebinju najljepsi za nogu slomit.
Idemo dalje
Jesi vidio kako lopta odskace?
Ono je najbolje betonirati i igrati u tenama utakmice

Skidam kapu svima na bodu

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ma oranicaAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:40Rigoletto je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:37Fali taj sitan vezAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:31Vico lopove odlicni su ti tereni ,ovaj u Trebinju najljepsi za nogu slomit.
Idemo dalje
Jesi vidio kako lopta odskace?
Ono je najbolje betonirati i igrati u tenama utakmice![]()
![]()
![]()
Skidam kapu svima na bodu![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jesi gledao utakmicu?FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:17Šta rade sudije u Trebinju, zanima me hoće li se "gospodin" Jakirović buniti na ovo kasapljenje Leotara
Pogodak koji je Leotar postigao iz sumnjivog igranja rukom ,pa da je htio odstetit domacina nebi u zoni udarca svirao diskutabilne odluke

Sudija los i milijun malih prekrsaja ,kasapio utakmicu na najgorem mogucem terenu u ligi.
Lopta da je mjeriti vrijeme vise bila u zraku nego na zemlji i Bogu hvala nitko se nije ozlijedio za bitnih iducih 5 utakmica.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
FK VELEŽ - FK SLOBODA TUZLA (0 : 0) 1 : 0
Gledalaca: 800

Gledalaca: 800

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- robertkosar
- Kontakt:
Ujko idi ocnom ljekaru obaveznoAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:46Jesi gledao utakmicu?FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:17Šta rade sudije u Trebinju, zanima me hoće li se "gospodin" Jakirović buniti na ovo kasapljenje Leotara
Pogodak koji je Leotar postigao iz sumnjivog igranja rukom ,pa da je htio odstetit domacina nebi u zoni udarca svirao diskutabilne odluke![]()
Sudija los i milijun malih prekrsaja ,kasapio utakmicu na najgorem mogucem terenu u ligi.
Lopta da je mjeriti vrijeme vise bila u zraku nego na zemlji i Bogu hvala nitko se nije ozlijedio za bitnih iducih 5 utakmica.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta ovo bi u Trebinju
Jel ovo kiksa strasni Zrinja
Pa momci Leo je Leo
Kad se sjetim onomad kako su nas Tuzlaci napali sto smo izgubili u Trebinju a oni ispali iz lige
Pa momci Leo je Leo
Kad se sjetim onomad kako su nas Tuzlaci napali sto smo izgubili u Trebinju a oni ispali iz lige
- Antipolitika3
- Kontakt:
Frustrirani ste losom sezonom opet i razumjem frustracije.robertkosar je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:09Ujko idi ocnom ljekaru obaveznoAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:46Jesi gledao utakmicu?FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:17Šta rade sudije u Trebinju, zanima me hoće li se "gospodin" Jakirović buniti na ovo kasapljenje Leotara
Pogodak koji je Leotar postigao iz sumnjivog igranja rukom ,pa da je htio odstetit domacina nebi u zoni udarca svirao diskutabilne odluke![]()
Lopta da je mjeriti vrijeme vise bila u zraku nego na zemlji i Bogu hvala nitko se nije ozlijedio za bitnih iducih 5 utakmica.![]()
Nisam ljut na vas.
Plus ponisten cist gol Ticinovicu ali eto pokrali smo Leotar jadni.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:58Frustrirani ste losom sezonom opet i razumjem frustracije.robertkosar je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:09Ujko idi ocnom ljekaru obaveznoAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 16:46
Jesi gledao utakmicu?
Lopta da je mjeriti vrijeme vise bila u zraku nego na zemlji i Bogu hvala nitko se nije ozlijedio za bitnih iducih 5 utakmica.![]()
Nisam ljut na vas.

- Bazinga12345
- Kontakt:
Do terena jesvrakino1921 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:47Sta ovo bi u Trebinju
Pa momci Leo je Leo

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Sta je,opet isto? Cuj skandirali im lopovi u Trebinju..
Hdz sudijski lobij jaci i od Vicinih iz rsa. Leotara postenog i sa sudijama ne dobise..

Hdz sudijski lobij jaci i od Vicinih iz rsa. Leotara postenog i sa sudijama ne dobise..

#musvdg
- oldschool72
- Kontakt:
U Trebinju podjela bodova između kluba s tradicijom i onog bez.
Prozvani će replicirati
Prozvani će replicirati

Velež do groba
Ali kako kukaju na teren u Trebinju kao da je pod BB najmanje Wembley, a ustvari isto sranje... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Odvojimo trenutak svoga vremena i prisjetimo se da su se tuzlanski mutanti ovdje čoporativno zahvaljivali što smo im "ukrali" Osima. Kakvi imbecili

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jesam ja ovo dobro upratio da se onaj redikul i potpuni intelektualni mediokritet smije brojci od 800 ljudi na tuđem stadionu u tuđem mjestu?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Combattente87, MostarReds22, svemalim1, Vorovus i 39 gostiju.