NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Celicni
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Celicni » 16 okt 2022, 17:21

zicer je napisao/la:
16 okt 2022, 17:17
Ljudi, pricamo o amaterskom fudbalu. Igraci igraju volonterski bukvalno. Tek u federalnoj mozemo oplesti ozbiljnije o igri i zalaganju. Svi igraju zato sto vole ovaj klub prije svega. Bice uspona i padova, to je neminovno. Cilj je visi rang i siguran sam da cemo to i ostvariti. Ocigledno je da su nam potrebna 2-3 pojacanja iz ovog nivoa nogometa.
Idemo dalje, zaboraviti Ilijas i okenuti se Sarajevu. Zao mi je sto smo, poznacajuci nas mentalitet, sigurno izgubili milju publike u srijedu....
Hocemo jarane ostvarit cemo ako dovedemo 2-3 kvalitetna pojacanja a ne 2-3 oslabljenja i uz to da ti Kolina ili ostali kiksaju.Zavrsit cemo 2. ili 3. kao prosle sezone,pogotovo sto je sad sve veci i veci pritisak.Pa oni se protiv rudara pate na misice ih dobise.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 16 okt 2022, 17:24

Celicni je napisao/la:
16 okt 2022, 17:21
zicer je napisao/la:
Ljudi, pricamo o amaterskom fudbalu. Igraci igraju volonterski bukvalno. Tek u federalnoj mozemo oplesti ozbiljnije o igri i zalaganju. Svi igraju zato sto vole ovaj klub prije svega. Bice uspona i padova, to je neminovno. Cilj je visi rang i siguran sam da cemo to i ostvariti. Ocigledno je da su nam potrebna 2-3 pojacanja iz ovog nivoa nogometa.
Idemo dalje, zaboraviti Ilijas i okenuti se Sarajevu. Zao mi je sto smo, poznacajuci nas mentalitet, sigurno izgubili milju publike u srijedu....
Hocemo jarane ostvarit cemo ako dovedemo 2-3 kvalitetna pojacanja a ne 2-3 oslabljenja i uz to da ti Kolina ili ostali kiksaju.Zavrsit cemo 2. ili 3. kao prosle sezone,pogotovo sto je sad sve veci i veci pritisak.Pa oni se protiv rudara pate na misice ih dobise.
Pričamo o **** seoskoj ekipi, a ne o Man Cityu. Ako se bojimo Koline, bolje da odmah ugasimo klub.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 okt 2022, 17:27

dinodino2019 je napisao/la:
16 okt 2022, 17:13
Smetljari odvadite malo nemojte ni protiv Sarajeva doci kako znate pljuvati nastavite za tastaturama to jedino znate i smijete
Gdje si stručnjak, onaj koji govori kakva psiha i sportski psiholog, bitan je samo dug itd itd. sta mislis ko ce ti vratiti dug ? Da ti ga grad nece vratiti ili kanton ili država ? Vratit ce ti opet navijaci i simpatizeri ja bili derby navijaci ili ne i rezultat ce ti ga vratiti,gdje ti živiš ? Od drveta ne vidiš šumu i zato jesi samo za ovog ranga da pratis nogomet.

flash84
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la flash84 » 16 okt 2022, 17:27

Truhlo je napisao/la:
16 okt 2022, 17:12
flash84 je napisao/la:
16 okt 2022, 17:00
Od Goska I svrsavanja do Ilijasa I pljuvanja. Mentalitet Zenica. Polako ljudi, mladi su momci.
Isakovic 38, Karic 35, Sehic 30, Sijerkic 27, Vardo 24, Sivac 23, Skols 24, Zuna 22. Durmo, Ali i Karalic su mladi, ostalo djuturumi. Po toj logici sve ekipe u ligi su mlade, jer imaju 3 u21 igraca.

Protiv goska svrsavanje jer je igrao najjaci sastav. Od pocetka sezone se vidi kad nam fali 1 igrac, a tek 3, 4 onda raspad sistema.

Jel to kup prioritet pa da se cuvamo za kup? Je.bo ga kup i "derbi" kad se posrase na ligu!
Eto imamo 3 djuturuma kao sto kazes, ostatak su relativno mladi igraci. Nervira me ta krajnost zenickih navijača, gdje od tima, igrača pravimo Real Madrid pa u iducoj tekmi nisu ni za koride.

Osim toga pogledaj I rezultate Ilijasa, iako su zadnji niko ih nije nabio, sve su tekme bile na 1 gol razlike.

Kup nije I ne treba biti prioritet al eto opet pogledaj prosjecnog zeničkog navijača I vidjet ces da ce protiv Sarajeva doci 6-7 milja a na iducoj domacoj nece biti ni 1000.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 okt 2022, 17:30

JonSnow je napisao/la:
16 okt 2022, 17:24
Celicni je napisao/la:
16 okt 2022, 17:21
zicer je napisao/la:
Pričamo o **** seoskoj ekipi, a ne o Man Cityu. Ako se bojimo Koline, bolje da odmah ugasimo klub.
E pa pogledaj sta nam seoske ekipe rade patiš se gledas im u leđa,umjesto da mi bježimo mi se seremo ne od Koline nego od Bosne i Borca ko da je Man City.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 16 okt 2022, 17:31

Svako samo iznosi realne komentare kako jest i ne treba niko nikog vredjat a to je da je igra nisacim danas bila ,da psihicki nisu bili u utakmici nego glavama sa Sarajevom i dobijes danas sto si dobio ne pobijedis zadnji Ilijas.
Gresaka ima prvo od kluba sto je puno forsiro prico o Sarajevu,imas gresku za odmaranje igraca cuvajuci ih za kup i dobijes katastrofalnu igru danas i rezultat
Realno splasnut ce euforija izgubio si 1000 ljudi za Srijedu i zaostatak na tabeli na 4 boda .
Sta dalje naravno puna podrska treneru i igracima pocevsi od Sarajeva i nastavak u ligi a kikseva ce bit od svakog jos ,nije ovdje niko dominantan da nece krenit sa losim rezultatima i opet vijerujem u 1 mijesto na kraju nije 4 boda toliki zaostataka a ni pola utakmica nije odigrano.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 okt 2022, 17:34

flash84 je napisao/la:
16 okt 2022, 17:27
Truhlo je napisao/la:
16 okt 2022, 17:12
flash84 je napisao/la:
16 okt 2022, 17:00
Od Goska I svrsavanja do Ilijasa I pljuvanja. Mentalitet Zenica. Polako ljudi, mladi su momci.
Isakovic 38, Karic 35, Sehic 30, Sijerkic 27, Vardo 24, Sivac 23, Skols 24, Zuna 22. Durmo, Ali i Karalic su mladi, ostalo djuturumi. Po toj logici sve ekipe u ligi su mlade, jer imaju 3 u21 igraca.

Protiv goska svrsavanje jer je igrao najjaci sastav. Od pocetka sezone se vidi kad nam fali 1 igrac, a tek 3, 4 onda raspad sistema.

Jel to kup prioritet pa da se cuvamo za kup? Je.bo ga kup i "derbi" kad se posrase na ligu!
Eto imamo 3 djuturuma kao sto kazes, ostatak su relativno mladi igraci. Nervira me ta krajnost zenickih navijača, gdje od tima, igrača pravimo Real Madrid pa u iducoj tekmi nisu ni za koride.

Osim toga pogledaj I rezultate Ilijasa, iako su zadnji niko ih nije nabio, sve su tekme bile na 1 gol razlike.

Kup nije I ne treba biti prioritet al eto opet pogledaj prosjecnog zeničkog navijača I vidjet ces da ce protiv Sarajeva doci 6-7 milja a na iducoj domacoj nece biti ni 1000.
Dobar si momak i cijenim tvoje misljenje. Problem je sto se ne uci na greskama. Protiv Breze se vidjelo da steka sa miksanim sastavom, a zna se vaznost ove utakmice i Duvnjak opet zajebancija. Salkic nam pola ekipe, nema ga ni u zapisniku! Direktor na zenitu prica kako su svi 100% spremni, cemu onda ova zajebancija?

Kasno ce biti kad nam se odljepe na tabeli, pa ti pravi onda nizove od 50 pobjeda, kad si usrao i sefa i stanicu!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 16 okt 2022, 17:35

Ma treba biti realan ljudi i shvatiti da necemo preletiti ovu ligu kao sto smo mislili na pocetku I ja sam prvi smatrao nakon one forme sa kraja prosle sezone da cemo ove godine ovu ligu preci bez poraza Ali jbg realnost je drugacija i vrlo je moguce da mi ostanemo jos jednu sezonu ovdje
Celik Zenica

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 okt 2022, 17:40

Ironside je napisao/la:
16 okt 2022, 17:35
Ma treba biti realan ljudi i shvatiti da necemo preletiti ovu ligu kao sto smo mislili na pocetku I ja sam prvi smatrao nakon one forme sa kraja prosle sezone da cemo ove godine ovu ligu preci bez poraza Ali jbg realnost je drugacija i vrlo je moguce da mi ostanemo jos jednu sezonu ovdje
Podcjenili su ligu a ostali se jos neki pojacali, a da ne kazem da se naši samo seru na Bilinom na derby utakmici.

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 16 okt 2022, 17:42

Taman kad treba da se jos vise digne atmosfera, odigrase ocajno i izvukose samo bod.Sa ovakvim rezultatom najmanje 500 ljudi su odbili koji su se kolebsli...Realno ako nam neko fali iz prvih 11 tesko se to moze nadomjestiti...Sirina ekipe nam je problem.Bas usrase kad ne treba ....Idemo dalje,ovo nek nam bude lekcija da nama opustanja!SRIJEDA 18.00 USTANI ZENICO,MOBILIZACIJA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 okt 2022, 17:46

Pojedini ne znaju kad treba stati. Onaj je do sad 10 postova napisao i tako svaki put kad kiksamo. I to sve neka izgovor prica "mi smo Celik", pa sta? Svi igraju fudbal.

Bas me zanima koliko je ljudi odavde sad bilo u Ilijasu da vide kakav je teren i sta smo promasili zbog tog. Ali sam na 11 metara lopta radi terena prolazi kroz noge. Kolic je ne moze primiti jer odskace kao ragbijaska lopta. Gurnes loptu ona odskace, slome se da je prime.
Celik!3,2,2.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 okt 2022, 17:53

Svi na Bilino!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 okt 2022, 18:04

Ne znam kud glavom udaram evo radi Čelika, ne znam jesam li pošao ili došao.Otiša da dođem.Najvise mi krivo radi atmosfere sad, nako bas sa pobjedom bi docekali pravo utakmicu i sto ce psihicki sad pasti i sto nas moze sarajevo nabit.Uhhh

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 okt 2022, 18:09

Nadam se da će se popraviti atmosfera do srijede :yawn:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 16 okt 2022, 18:09

Do kraja pobjedit sve i na zimu probat dovest 2 kvalitetna igraca i narednu polusezonu dobit i Kolinu i Bosnu u gostima sto da ne, ove sezone moramo uci i tu nema.price
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 16 okt 2022, 18:14

Nemamo luksuz nazalost da odmaramo igrace. A ovdje je to bio cilj. Cim nema nekog standarnog igra nam se raspada. Zalosno, ali takva nam je realnost. Ima jos do kraja, treba igrat pa sta bude, a protiv Sarajeva se nadat da nas ne obrukaju i ne uvale 8 komada.

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 16 okt 2022, 18:21

dinodino2019 je napisao/la:
16 okt 2022, 18:09
Do kraja pobjedit sve i na zimu probat dovest 2 kvalitetna igraca i narednu polusezonu dobit i Kolinu i Bosnu u gostima sto da ne, ove sezone moramo uci i tu nema.price
Jednostavno ne vjerujem da ce dovoditi bilo kakva kvalitetna rijesenja bilo Gdje dok ne krenemo dobijati uplate od grada redovno za prostore i dok nam ne uplate Sta nam duguju.I dalje je najveci fokus na vracanju dugova i cisto sumnjam da ce biti troskova na igrace dok Ne odblokiramo racun.Treba biti realan i prihvatiti cinjenicu da smo mi bili na dnu I da ovi momci i Uprava rade sto je moguce bolje.Duvnjaku bi Samo porucio da igra sa najboljim sastavom Ako smo svi zdravi i spremni ne razumijem Sta ocekuje od utakmice sa sarajevom pa ljudi su Real Madrid za nas on fola cuva igrace za tu utakmicu hebo te Kup neces ga osvojiti svakako
Celik Zenica

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 16 okt 2022, 18:23

Ma odigrali su grozno, doduše prvo poluvrijeme nisam ni vidio, drugo e bilo katastrofa. Kao da su se pribojavali da se neko ne povrijedi pa propusti Sarajevo. Teren je stvarno užasan bio, boljih livada ima okolo Ilijaša, činilo mi se da je pomoćni teren bolji od ovog glavnog. Na kraju krajeva, ponovo čim se malo euforije napravi odmah dođe hlađenje, slično je bilo i protiv Bosne Visoko na početku prvenstva. Čestitke Robijašima na navijanju, ova ekipa danas nije zaslužila ovakve navijače. Vidimo se u srijedu.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 okt 2022, 18:23

Ako uprava hoće u pohod na rang više, na polusezoni će MORATI dovesti 2-3 pojačnja koji su za veceg ranga, a ako misle da sa ovim igrackim kadrom mogu uci,pa onda oni žele preko k.urca ući na guzove ili pokušat na mišiće a onda ce bogami dosta gledati Kolini u leđa pa možda i Bosni opet.Pa igra ti igrač u prvoj postavi koji nebi mogao ni na bajramskom turniru igrati.Nemas ba kvalitetnu zamjenu kakav ba Sehic,Vardo,Karalic evo i Kolic se pridruzuje toj skupini nemas umjesto njih koga ubaciti, da ne govorim Šabić nekakav Muslić i pi.cka materna koji nema minutaze.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, BosnianRahatluk, nebeskasila i 17 gostiju.