Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ako je milner desni bek a eliot desni vezni primit ce petardu minimalno.
Jebni salah je beskoristan kad je zakucan uz liniju.
Zasto je jbni tesko igrat s 2 napadaca i jednim poluspicem( firmino/jota). Pa nunez nikad formu uhvatit nece dok ga ovaj drka
Jebni salah je beskoristan kad je zakucan uz liniju.
Zasto je jbni tesko igrat s 2 napadaca i jednim poluspicem( firmino/jota). Pa nunez nikad formu uhvatit nece dok ga ovaj drka
-
- Kontakt:
Smiri se uzimamo ovo
Ma budi qrac smiren, sa porazom imamo dva boda više od 18. Southamptona

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa s obzirom na Fabinhovu formu mislim da ga je manja šteta gledati na stoperu nego u vezi, manja šteta. Gomez hoće možda ispadati ali ni približno ko Milner na beku. Deduka neka polomi nekog 2-3x u sredini i od njega dosta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I ovog Curtisa obavezno nabiti na nogu čim krene ljetni prelazni rok.
Nauči više sutati, **** ga ja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fkt uvijek je sjebao ovakvu sansu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zabiće ga Darwin ovdje, samo da na vrijeme uđe.
Nevjerojatno koliko nam je napad off. Nikako zadnji pas da dobro uradimo.
Kakva nam je sezona, ovih 45 minuta smo sjajno odigrali.
Šteta za šut Robertsona i ovaj loš pas Fabinha do kraja.
Al ajde, makar ne gubimo.
Šteta za šut Robertsona i ovaj loš pas Fabinha do kraja.
Al ajde, makar ne gubimo.
Zestoka borba za jedan bod. Jao vidi tabele, na -16 za arsenalom poslije 10 kola

Nije loše. Ubacio bi Darwina što prije, imao bi posla.
Dobra stvar je da nismo primili gol a ovo ostalo manje vise
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Gomez i Firmino najgori. Ova Fabinhova reakcija u napadu je odraz niske inteligencije, salje loptu gdje nikog nema. Salah odlican, bas kao i Jota i Milner. Robertson takodjer jako dobar
Meni je Robbo nazad los bio. Milner ne moze bolje nije do njeg, daje maksimum.
-
- Kontakt:
Nije Robbo los nazad nego Thiago u odbrani danas dosta los i onda ovaj ostaje sam na KdB i Cancela.
Da nismo ovako traljavi u zadnjoj trecini vodili bi 3 razlike.
Kako je Elliott us.ro onu sansu
Primamo ga sigurno do kraja, bilo bi grehota da ga ovako smijesnoj odbrani City ne damo
Da nismo ovako traljavi u zadnjoj trecini vodili bi 3 razlike.
Kako je Elliott us.ro onu sansu

Primamo ga sigurno do kraja, bilo bi grehota da ga ovako smijesnoj odbrani City ne damo
E u ****
Oooo jbt dan
-
- Kontakt:
Sam jota otac te yebo sebicni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.