Samo upravi i Robiji skidam kapu...Igra toliko oscilira da to nije normalno.Od vrhunske igre do ocaja!Mi smo ko BiH repka u najbolje dane.Imamo prvih 11 odlicnih i max jos 2-3 igraca koji mogu zamijeniti koliko toliko ove standardne.Ovo ostalo nista!Pojacanja koja su dovedena nista posebno!
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Mene je nekako do sad Karic najvise razocarao, ogromno iskustvo al do sad nista.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ovi eksperimenti i rotacije nam nisu trebali, ali je.bi ga sad. Kazem jos jednom jeb.es ovaj kiks ako se izvuku pouke. Samo mi nije jasno kuknjava od pocetka sezone kako imamo puno povreda, fali nam igraca i onda kad su svi na raspolaganju, izmislja se topla voda.
Ne vjerujem da nam trebaju "pojacanja", za pocetak nek igraju najbolji i to je to. Onako od oka gdje najvise skripimo, jeste play, tj. kad nema Salkica. Uz to jos kriminalna forma Karalica pa nam i na desnoj strani skripi. Ne svidja mi se sto se Ali zrtvuje tu, puno je bolji iza spica. Jos gore je kad vidim Sehica da igra, igrac manje, kantonalac. Ono sto bi trazio na zimu je neko desno da igra uz Sivca, krilo ili bek, nije bitno i takodjer jednog veznog playa, da pojaca konkurenciju, ako je vec odlucio da Vardu koristi na stoperu.
Idemo pregazit Moscanicu u najjacem sastavu
Ne vjerujem da nam trebaju "pojacanja", za pocetak nek igraju najbolji i to je to. Onako od oka gdje najvise skripimo, jeste play, tj. kad nema Salkica. Uz to jos kriminalna forma Karalica pa nam i na desnoj strani skripi. Ne svidja mi se sto se Ali zrtvuje tu, puno je bolji iza spica. Jos gore je kad vidim Sehica da igra, igrac manje, kantonalac. Ono sto bi trazio na zimu je neko desno da igra uz Sivca, krilo ili bek, nije bitno i takodjer jednog veznog playa, da pojaca konkurenciju, ako je vec odlucio da Vardu koristi na stoperu.
Idemo pregazit Moscanicu u najjacem sastavu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Slazem se u potpunosti stvarno sam za to da se uvijek da podrska da se istrpi da se sve uklopi i da krene igra na bolje Ali realno ili mi stvarno Imamo amatere i nekoliko solidnih igraca koji igraju toplo hladno ili Imamo trenera koji nezna da izvuce maximum iz njih i nemoze da motivise igrace dovoljno ili opet u drugu ruku Nema nikakvo takticko znanje da bi mogao na taj nacin promjeniti tok utakmice.Mada realno Koliko ti znanje i treba u ovoj odron ligi da bi bio trener trebaju Samo igraci da se ne bune protiv tebe i da te postuju i da imas fizicku spremu i prvi siFRLegioen je napisao/la: ↑16 okt 2022, 21:37Samo upravi i Robiji skidam kapu...Igra toliko oscilira da to nije normalno.Od vrhunske igre do ocaja!Mi smo ko BiH repka u najbolje dane.Imamo prvih 11 odlicnih i max jos 2-3 igraca koji mogu zamijeniti koliko toliko ove standardne.Ovo ostalo nista!Pojacanja koja su dovedena nista posebno!
Celik Zenica
Re: NK Čelik Zenica
sarajvo ce nas u kupu demolirat
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Sve nas bole ovakvi porazi, ali yebaji ga nije sve gotovo. U zimskom prelazu probati dovesti bar 2 igraca i ponoviti proljece od prosle sezone. Kolina ima isto tako 2 puta sa nama da igra, a i kiksat ce i oni negdje.
Sve u svemu, idemo utakmicu po utakmicu. Sad docekati sarajevo, napuniti stadion koliko je moguce i ispasti iz kupa na gospodski nacin.
Sve u svemu, idemo utakmicu po utakmicu. Sad docekati sarajevo, napuniti stadion koliko je moguce i ispasti iz kupa na gospodski nacin.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Pa, nismo se cuvali da ispadnemo iz kupa !? 

Ako ista valja jest da nema dodatne euforije i jedni i drugi ulazimo popisani u ovaj okrsaj

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Zamka za skaute sarajeva, Sehic i Karalic na ljevoj straniRubikovaKocka je napisao/la: ↑16 okt 2022, 22:14Ovo su naši danas taktički odradili, da malo spuste tenziju i euforicnost pred Sarajevo![]()

Golem si Duvnjace

Pogubio konce ko i brat mu zuti hamanTruhlo je napisao/la: ↑16 okt 2022, 22:17Zamka za skaute sarajeva, Sehic i Karalic na ljevoj straniRubikovaKocka je napisao/la: ↑16 okt 2022, 22:14Ovo su naši danas taktički odradili, da malo spuste tenziju i euforicnost pred Sarajevo![]()
![]()
Golem si Duvnjace![]()

-
- Kontakt:
Ne poredi Armina i Jasmina pusti se tih gluposti i usmjeri se na sportzaim1945 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 22:22Pogubio konce ko i brat mu zuti hamanTruhlo je napisao/la: ↑16 okt 2022, 22:17Zamka za skaute sarajeva, Sehic i Karalic na ljevoj straniRubikovaKocka je napisao/la: ↑16 okt 2022, 22:14
Ovo su naši danas taktički odradili, da malo spuste tenziju i euforicnost pred Sarajevo![]()
![]()
Golem si Duvnjace![]()
![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

dinodino2019 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 22:45Ne poredi Armina i Jasmina pusti se tih gluposti i usmjeri se na sport

Treba gledati sportski segment i ljudi Ako su bolji neka nas nabiju 20-0 opet su dobro dosli da igraju na Bilinom Nije Sarajevo krivo sto nas strucnjak nezna postaviti ekipu protiv ilijasa i ostalih mega timova iz 3 lige.Sarajevo ce nas dobiti u i ne treba se niko nadati nicemu tu Jesu ljudi u krizi Ali nisu u krizi da Nemogu dobiti ekipu koja ilijasu nemoze meda
Celik Zenica
- BatistutA19
- Kontakt:
Ohladilo je se malo ali opet me drzi neka ljutnja i zal za 3 boda ,meni samo nije jasno Duvnjak ok hoces odmorit Durmisa trenutno najboljeg igraca ali trebo ga je ostavit na klupi i ako zatreba da ga ubacis u igru u njeg i ostale a trebalo je .
Sta si dobio nista ,nisi pobijedio i ispadas iz nebitnog kupa za nas ,umjesto da igras sa prvim sastavom povedes 3-0 i uvedes te zamijene i docekas Sarajevo raju zadovoljnu napunis stadion i igras pa kakv god rezultat bio aplauz ces dobit.Ovako prosuo si obe utakmice ,splasnula euforija i ja sad mislim plafon 5000 nit smo mi nit Sarajevo obradovali navijace pred Kup utakmicu u Srijedu nit njih ide a i mi igramo toplo hladno.
Za danasnji remi glavni krivac je Duvnjak zbog sastava,drugi krivac je sami klub puno su forsirali pricu o Sarajevu a treci i najmnji su krivac igraci koji jednostavni nisu mogli podnijet sve ovo psihicki i plus ovo sa sastavom a i teren je cista nula ,tribine za 10 ali travnjak ma gore od obicne livade.
Bez obzira na sve idemo dalje 4 boda su nista ima puno do kraja i vjerujem u 1 mijesto i naravno svi ce kiksat polahko i puna podrska i Duvnjaku i igracima ali Duvnjak nema neki roster sirok i dobar da bi nesto odmaro igrace a nemas koga stavit da igra i moro ih je na klupi ostavit ali lahko je bit pametan sad.
Sta si dobio nista ,nisi pobijedio i ispadas iz nebitnog kupa za nas ,umjesto da igras sa prvim sastavom povedes 3-0 i uvedes te zamijene i docekas Sarajevo raju zadovoljnu napunis stadion i igras pa kakv god rezultat bio aplauz ces dobit.Ovako prosuo si obe utakmice ,splasnula euforija i ja sad mislim plafon 5000 nit smo mi nit Sarajevo obradovali navijace pred Kup utakmicu u Srijedu nit njih ide a i mi igramo toplo hladno.
Za danasnji remi glavni krivac je Duvnjak zbog sastava,drugi krivac je sami klub puno su forsirali pricu o Sarajevu a treci i najmnji su krivac igraci koji jednostavni nisu mogli podnijet sve ovo psihicki i plus ovo sa sastavom a i teren je cista nula ,tribine za 10 ali travnjak ma gore od obicne livade.
Bez obzira na sve idemo dalje 4 boda su nista ima puno do kraja i vjerujem u 1 mijesto i naravno svi ce kiksat polahko i puna podrska i Duvnjaku i igracima ali Duvnjak nema neki roster sirok i dobar da bi nesto odmaro igrace a nemas koga stavit da igra i moro ih je na klupi ostavit ali lahko je bit pametan sad.
Dobro ljudi, mi sad kao da smo udaljeni 20 bodova od prvog. Jos je previse utakmica u igri da bi se dizao neki panic mode. 4 boda od prvog, koji ti dolazi za nekoliko kola, a onda jos cijela polusezona za odigrati...Malo vjere u momke, kiksevi se desavaju.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakve sve nebuloze covjek procita ovdje.
Ne odmara niko igrace da prodjemo Sarajevo, nego da se ne povrijede. Sad serete kako vam je svejedno za Sarajevo, a mogu misliti kakve bi bile reakcije da tu utakmicu igraju Sehic i Karalic po lijevoj strani.
Onaj pise kako je Ilijas bio jednak nama, mislim ne znam sta je gledao, Celik - Ilijas nije.
Mozda je vrijeme da navijaci Celika malo postanu objektivni. Previse se leti, a onda se previse pada nakon jednog kiksa. I tako svaku utakmicu. Ovako svaki put odjednom svi zabrinuti za posjetu, za narednu sezonu, za interes. Dajte ba popustite vise.
Momcima svaka cast na zalaganju, nije islo, idemo dalje. Trener neke stvari mora da sam ispravlja jer ocigledno da neke stvari ne funkcionisu.
Ne odmara niko igrace da prodjemo Sarajevo, nego da se ne povrijede. Sad serete kako vam je svejedno za Sarajevo, a mogu misliti kakve bi bile reakcije da tu utakmicu igraju Sehic i Karalic po lijevoj strani.
Onaj pise kako je Ilijas bio jednak nama, mislim ne znam sta je gledao, Celik - Ilijas nije.
Mozda je vrijeme da navijaci Celika malo postanu objektivni. Previse se leti, a onda se previse pada nakon jednog kiksa. I tako svaku utakmicu. Ovako svaki put odjednom svi zabrinuti za posjetu, za narednu sezonu, za interes. Dajte ba popustite vise.
Momcima svaka cast na zalaganju, nije islo, idemo dalje. Trener neke stvari mora da sam ispravlja jer ocigledno da neke stvari ne funkcionisu.
Celik!3,2,2.
Cuva igrace u bitnoj utakmici za promociju da se ne povrijede za utakmicu koja nam Nema nikakav rezultatski znacaj u kupu Nema Sta zajebo je Mourinha sa Tom taktikom Dudic na aparatima Ima da uzmemo sarajevo 15-0 u srijedu bravo Duvnjak klanjam ti seAllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2022, 00:19
Ne odmara niko igrace da prodjemo Sarajevo, nego da se ne povrijede.
Celik Zenica
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.