Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 16 okt 2022, 22:28

feniksptica je napisao/la:
16 okt 2022, 22:11
O cemu pricate jeste l vi normalni. Nije 5 rang u drzavi. Ako prem liga nema uslove da se igrac istusira toplom vodom sva daljna prica pada u vodu. Hladnu. Pustite vi losa podjebavanja jos gore fore i prelos humor. Ovo je jadno ako je istina da nije bilo tople vode
Nije to razlog da yebe ljudima mrtve majke. I to baš Bilbija od toliko igrača, koji je od ranije poznat po yebavanju tuđih majki. Kako to da ne smeta drugima.
Ponašaju se kao zadnji primitivci, ne poštuju domaćine, prošlo kolo Jakirović nece zajedno na pressicu za Mulalićem, ovaj papak psuje ljudima mrtve majke u svlačionicama...to se opasno pahasilo i prokurchilo, sila udarila u glavu...tačno traže Marisol, i to u nekoliko djelova.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 16 okt 2022, 22:30

Malograđanštvo izbija iz ove ekipe .
Evo sto su navijači sljegli i pobjegli iz Medjugorja u grad ,ali nažalost to se odrazuje na ekipu.
Možete vi pobjeći iz Medjugorja al ne može ono iz vas .
Sreća pa mnogi sportski radnici ukazuju kako se radi o prgavoj , podloj i peksinoj ekipi .
Još malo pa ih gasit , kupat ćeš se opet u catrnji gdje si navikao u onom kršu . Nego seljaci u ratu došli u grad i brzo se naviki na bojler i zaboravili da se bojler može ispraznit , opet ćeš u catrnju se mocit seljacino
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 16 okt 2022, 22:32

tutankamon1905 je napisao/la:
16 okt 2022, 22:23
BegovicRamiz je napisao/la:
16 okt 2022, 22:18
feniksptica je napisao/la:
16 okt 2022, 22:11
O cemu pricate jeste l vi normalni. Nije 5 rang u drzavi. Ako prem liga nema uslove da se igrac istusira toplom vodom sva daljna prica pada u vodu. Hladnu. Pustite vi losa podjebavanja jos gore fore i prelos humor. Ovo je jadno ako je istina da nije bilo tople vode
zdravije se tusirati hladnom vodom
bolje malo smrditi do Mostara al biti covjek
nego istusiran a biti ortodoksna seljacina
Al ako bude smrdio do Mostara, mislit ce netko da igra ili navija za velez..to je vec problem
sad ce ti svrakindolac odgovoriti sa
hercegovacki prc :urnebes: :urnebes: :urnebes:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 okt 2022, 22:32

Ma ko yebe Nemanju i Tamaru.

Onako kad covjek cuje da nema dovoljno tope vode razocara se dodatno a kontas ne mozes te nista vise razocarat oko MTELPLBIH
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 okt 2022, 22:33

Golemo je da su se pojedini navijaci kluba iz medjugorja ogradili od svog kapitena, jer kako rekose, on nije iz medjugorja. U prevodu "nije nas, on je njihov iz banjaluke". :facepalm:
#musvdg

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 16 okt 2022, 22:40

1922VFC1981 je napisao/la:
16 okt 2022, 22:33
Golemo je da su se pojedini navijaci kluba iz medjugorja ogradili od svog kapitena, jer kako rekose, on nije iz medjugorja. U prevodu "nije nas, on je njihov iz banjaluke". :facepalm:
Ti si iz bafo naselja, barem ga ti mozes razumit kako je to kad nema tople vode, nemoj zajebavat.

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 16 okt 2022, 22:45

I bošnjački, a i hrvatski komentari na ovom forumu su jako glupi. Svađate se oko gluposti, ispadate žestoki debili. Bilbija kao fudbaler fenomenalan za naše prilike, kao čovjek nije neki. To mi je lično potvrdila masa ljudi koji ga poznaju, ali to ne smije biti razlog da se ovdje vrijeđa i podjebava.

Fejk Mostarci, originalni Mostarci, ovi, oni, takve priče samo dodaju ulje na vatru u ovom hercegovačkom loncu, a budite svjesni i jedni i drugi da vam je živjeti jedni s drugima u ovoj BiH vjerovatno do kraja vaših života.

Spustite loptu, ne budite ograničeni.
bošnjanin

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 16 okt 2022, 22:49

Vredzanje djeca u tribini na strane Dudica, psovke mrtve ljude i rasisticke uvrede na strane Bilbije. Marš na Drinu i noz zica Srebrenica na strane navijace od Borca. Pa mi smo najgori ljude u Evropi! Nisu ništa Hrvate i Sebe kap i Bošnjaci. A neke se ovdje uporedi "Evropski vrijednosti" a zivi u neku iluziju. Masovno od njih ode jer nemože glupe nacionaliste podnit i na kraju od frustraciju
jer nemaju nikakav ponos u svom zivotu postane onaj koji je vani otišo još veći nacionalosta. Cijeli svijet se šprda sa nama jer smrad od ljudi. Kako ćemo mi napredak napraviti ako smo mi iz bivše Jugoslavije pokvareni narod gdje se svaki drugi rjec sa jbg upotrebi? Mi nemamo kulture, mi smo minimalisticni narod, nama fali dosta obraza. Mi imamo vjeru umjesto odgadjamo naš obraz koristimo vjeru sa nacionalni interes. Ako ovako ostane neće se ništa mijenati do sudnjeg dana.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 16 okt 2022, 22:52

Harise je napisao/la:
16 okt 2022, 22:49
Vredzanje djeca u tribini na strane Dudica, psovke mrtve ljude i rasisticke uvrede na strane Bilbije. Marš na Drinu i noz zica Srebrenica na strane navijace od Borca. Pa mi smo najgori ljude u Evropi! Nisu ništa Hrvate i Sebe kap i Bošnjaci. A neke se ovdje uporedi "Evropski vrijednosti" a zivi u neku iluziju. Masovno od njih ode jer nemože glupe nacionaliste podnit i na kraju od frustraciju
jer nemaju nikakav ponos u svom zivotu postane onaj koji je vani otišo još veći nacionalosta. Cijeli svijet se šprda sa nama jer smrad od ljudi. Kako ćemo mi napredak napraviti ako smo mi iz bivše Jugoslavije pokvareni narod gdje se svaki drugi rjec sa jbg upotrebi? Mi nemamo kulture, mi smo minimalisticni narod, nama fali dosta obraza. Mi imamo vjeru umjesto odgadjamo naš obraz koristimo vjeru sa nacionalni interes. Ako ovako ostane neće se ništa mijenati do sudnjeg dana.
Ja se slagala s tobom, je.bala im mater svima

held9
Kontakt:

Post Postao/la held9 » 16 okt 2022, 23:02

Cesc44 je napisao/la:
16 okt 2022, 21:45
slika

slika

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 16 okt 2022, 23:14

vedranbadjun je napisao/la:
16 okt 2022, 22:45
I bošnjački, a i hrvatski komentari na ovom forumu su jako glupi. Svađate se oko gluposti, ispadate žestoki debili. Bilbija kao fudbaler fenomenalan za naše prilike, kao čovjek nije neki. To mi je lično potvrdila masa ljudi koji ga poznaju, ali to ne smije biti razlog da se ovdje vrijeđa i podjebava.

Fejk Mostarci, originalni Mostarci, ovi, oni, takve priče samo dodaju ulje na vatru u ovom hercegovačkom loncu, a budite svjesni i jedni i drugi da vam je živjeti jedni s drugima u ovoj BiH vjerovatno do kraja vaših života.

Spustite loptu, ne budite ograničeni.
Da, slazem se, isto to sam čuo od x ljudi za njega, pokazao je to u par izjava, a i na terenu kad ga vidis uvijek nesto žvače, žuga, galami, sjećam se situacije lani, msm protiv Slobode kad je zagalamio igrača pred kamerama sto mu ovaj nije loptu gurno, iako je gol bio, nastavio zugati, al **** za nase prilike fantastičan igrač. Bespotrebno podignuta tenzija

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 16 okt 2022, 23:16

Mostarwolf1981 je napisao/la:
16 okt 2022, 22:52
Harise je napisao/la:
Ovdje treba nikog drugog j.ebati mater vec da svaki Balkanac mimo bivši Jugoslovenac naucit šta je obraz i poštivanje, jer veceg napredka neće nazalost biti. Ko god ovdje umire neće umrit kao Bošnjak, Srbin ili Hrvat vec kao Covjek!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 16 okt 2022, 23:18

slika
Kako ih prca Mirvic Allaha mi :rol: a prije ove slike objavio akademce kako su pobjedili u svim uzrastima

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 16 okt 2022, 23:26

Harise je napisao/la:
16 okt 2022, 23:16
Harise je napisao/la:
Ovdje treba nikog drugog j.ebati mater vec da svaki Balkanac mimo bivši Jugoslovenac naucit šta je obraz i poštivanje, jer veceg napredka neće nazalost biti. Ko god ovdje umire neće umrit kao Bošnjak, Srbin ili Hrvat vec kao Covjek!
O čemu pričaš ti? Aj u Klagenfurt mani se moralisanja matere ti. Ti nam reci šta znači biti čovjek

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 16 okt 2022, 23:30

Sami su sebi krivi. Pogrešna transfer politika. Ne možeš u sezonu krenuti sa 3 štopera (od toga jedan sklon povredama, drugi U-21) i bez pravih alternativa na bekovskim pozicijama.

Dudić jeste dijelom kriv, ali ni blizu onoliko koliko ga se pljuje. Jedino što mi nije kod njega jesno jeste zašto ne starta sa Ćatakovićem na poziciji napadača? Ostalo ga se ne može puno kriviti za "izmišljanje" pozicija jer izgleda od početka sezone nije imao važne igrače na raspologanju.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 16 okt 2022, 23:40

JimmyPage je napisao/la:
16 okt 2022, 23:26
Harise je napisao/la:

O čemu pričaš ti? Aj u Klagenfurt mani se moralisanja matere ti. Ti nam reci šta znači biti čovjek
Sto u svakom kontekstu mora biti majka spomenuto?

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 16 okt 2022, 23:41

Utakmica između Leotara i Zrinjskom, koja je završena bez pobjednika - 1:1, imala je i treće, odnosno četvrto poluvrijeme.
:kafa:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 okt 2022, 23:41

16 okt 2022, 23:18
slika
Kako ih prca Mirvic Allaha mi :rol: a prije ove slike objavio akademce kako su pobjedili u svim uzrastima
a vlasnik kluba , sta je sutrosnji story ak se bum naljutil bil im napisao na storyu nema plata :urnebes: :urnebes:

koja komedija od kluba , od najdominantnijeg kluba na balkanu po izjavama, dosli smo do najdominantnijeg storya na balkanu od fudbalskih klubova :mrgreen:

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 16 okt 2022, 23:50

Harise je napisao/la:
16 okt 2022, 23:40
JimmyPage je napisao/la:
16 okt 2022, 23:26
Harise je napisao/la:

Sto u svakom kontekstu mora biti majka spomenuto?
Spomenuta je žargonski i nema ništa loše u rečenici. Matere ti ili majke ti, zavisi od podneblja, neko kaže oca ti, tita ti, sviju ti, Boga ti i slično.
Mani se pisanja gluposti, oči mi krvare od tvojih tekstova. Ovo nije niti politički podforum niti obdanište da drugima soliš pamet. Dođeš, vidiš i živiš sa fašistima pa mi onda držiš predavanja o moralu. Ostale varijante su licemjerne.
Nisi loš dečko al kolješ za oči

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 okt 2022, 23:52

h1a2s3o4 je napisao/la:
16 okt 2022, 23:41
Utakmica između Leotara i Zrinjskom, koja je završena bez pobjednika - 1:1, imala je i treće, odnosno četvrto poluvrijeme.
:kafa:

Znamo li sta se desilo, ko je koga za vrat uhvatio

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Beli98, Combattente87, laszlo, Mostarska i 35 gostiju.