FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovaj lik se sprda s nama Gospodara mi. Da hoce pokupit svoju lovu i otic, bolje ostat bez primanja nego bez ugleda. Sedmi na tabeli mozemo bit i bez ijedne marke sa strane.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta je sa story-em
o cemu se radi
o cemu se radi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa kao, slike svih selekcija juniora, pobjedničke iz svlačionice iz ovog kola. I onda na kraju objavio, prvi tim: nema slika
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Lik isto 13-godisnjak neki
- BegovicRamiz
- Kontakt:
tobejarabiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 23:05Pa kao, slike svih selekcija juniora, pobjedničke iz svlačionice iz ovog kola. I onda na kraju objavio, prvi tim: nema slika
Mirvic prca malo al neka.
Ma iskreno pola ih treba rastjerat i u prvi tim akademce gurnut sve, pa makar ne usli u Evropu iduce 3 godine, nasa bi djeca igrala a znamo da imaju kvaliteta, vrijeme je da se gurnu u vatru, upravo kao sto je Sahinovic igrom slucaja uletio i pokazao se kao otkrice sezone.
Iskreno se nadam da bi mogli nesto biti od malog Jovasevica, ne znam da li je neko pratio kako igra dole na posudbi trenutno
Ma iskreno pola ih treba rastjerat i u prvi tim akademce gurnut sve, pa makar ne usli u Evropu iduce 3 godine, nasa bi djeca igrala a znamo da imaju kvaliteta, vrijeme je da se gurnu u vatru, upravo kao sto je Sahinovic igrom slucaja uletio i pokazao se kao otkrice sezone.
Iskreno se nadam da bi mogli nesto biti od malog Jovasevica, ne znam da li je neko pratio kako igra dole na posudbi trenutno
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sad ne valja ni sto ih prcA
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma i treba da prca, on se iskeširo realno za sve, bar kolko mi znamo da jest vecinom a po prikazanom mu se nikako ne vraca. Pa ja da sam on sasjeko bi plate i kazne uvest odma, al znam ja da od toga nema nista zbog ugovora kojih imaju svi...
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- napoleon72
- Kontakt:
Sta ba prca, pa jel on influenser i analiticar s istoka il.PREDSJEDNIK kluba i investitor?? Gdje su sankcije, gdje je otkaz Kodri zbog onog seljakluka, gdje je razgovor s igracima, sa trenerom, gdje su neki ultimatumi, gdje je IKAKVA reakcija na sve?? Naravno, kad kazem reakcija, mislim na konkretan potez a ne instagram story. Mirvicu pukla guma a on vozi i dalje i place sto syeba felgu, umjesto da zaustavi auto i zamijeni yebenu gumu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
**** Sablic ima bolji omjer u 14 kola sa onom karnom od ekipe, dan te ****.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prvotimci mu se smiju na ovo i cekaju prvi u mjesecu da naplate svoje.Cuj prca ih preko storya
. Prcate vi nas svi je.bem vam majku u pic.ku.
Udje se mangupe u svlacionicu i j.ebe im se rod i porod za ovo sto rade.Ovako debil ispadas.Al ok zaradit ces koji folow jer ce portali svi prenjeti "pogledajte sta je Mirvic porucio prvotimcima"

Udje se mangupe u svlacionicu i j.ebe im se rod i porod za ovo sto rade.Ovako debil ispadas.Al ok zaradit ces koji folow jer ce portali svi prenjeti "pogledajte sta je Mirvic porucio prvotimcima"

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 okt 2022, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da svakome Mozes zbog rezultata smanjiti plate bez obzira na ugovor
FC United Of Manchester !
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa ovo Mirvic pljuva sam sebe. On je taj koji drži sve konce u klubu, a mi nikad gori.
Neka se ugleda malo po Evropi kako prave gazde to rade.
Uyebes 2,3 tekme gdje si morao fakticki pobjediti i odmah noga cao. Kod nas se fol ceka zimska pauza pa mu onda dati otkaz kao Sablicu lani.
Neka se ugleda malo po Evropi kako prave gazde to rade.
Uyebes 2,3 tekme gdje si morao fakticki pobjediti i odmah noga cao. Kod nas se fol ceka zimska pauza pa mu onda dati otkaz kao Sablicu lani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bas tako, cuj on prca sa instagram storya, jel se ovo neko zajebava!? Koja smo mi smijurija u svakom smislu postali majko draganapoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 23:31Sta ba prca, pa jel on influenser i analiticar s istoka il.PREDSJEDNIK kluba i investitor?? Gdje su sankcije, gdje je otkaz Kodri zbog onog seljakluka, gdje je razgovor s igracima, sa trenerom, gdje su neki ultimatumi, gdje je IKAKVA reakcija na sve?? Naravno, kad kazem reakcija, mislim na konkretan potez a ne instagram story. Mirvicu pukla guma a on vozi i dalje i place sto syeba felgu, umjesto da zaustavi auto i zamijeni yebenu gumu.

1946-1987
Tacno imam osjecaj ko sto neki brat gore napisa da on ovo radi da ga sto vise raje zaprati na instagramu jer mu je profil otvoren. Brate rezi plate yebi im majke yebo te objave svake druge sedmice
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ja fkt ne vjerujem sta citam cuj Mirvih IH prca, ko da je mirvic predsjednik zelje jbt ili tamo neko nebitan.
Halo ba, prvi si covjek kluba, i samim tim najodgovornija osoba za sve u klubu pa tako i za rezultate.
Ma i sve mi je jasno vala sto smo tu gdje smo kad ovo vidim da objavi predsjednik kluba, sto neko rece isto 13godisnjak. I kaze neko real madrid smo u bosni. Zamisli da Perez objavi ovo kad real izgubi.
Halo ba, prvi si covjek kluba, i samim tim najodgovornija osoba za sve u klubu pa tako i za rezultate.
Ma i sve mi je jasno vala sto smo tu gdje smo kad ovo vidim da objavi predsjednik kluba, sto neko rece isto 13godisnjak. I kaze neko real madrid smo u bosni. Zamisli da Perez objavi ovo kad real izgubi.
-
- Kontakt:
Mahalci, nestručni ljudi i žene u klubu. Recept za neuspjeh.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ako misli da ce neko od igraca pomisliti "Joj sta Ismir stavi na story, sad cemo da proigramo", nije dobar.
Vise nego neozbiljno za predsjednika i vlasnika kluba. Pa poduzmi konkretne poteze. Kao sto rece gore covjek, prvo nogiraj onog seljaka za pljuvanje sudije. Dno dna. Drugo, od tvog dolaska, gotovo nikako nismo imali prilike da se radujemo, ali si zato ti objavio 100 postova na instagramu, gdje bi neko neupucen pomislio da gazimo sve pred sobom. Nikakvu odgovornost nisi preuzeo za ocite i neocite greske.
Ulozio si toliko sredstava u pogresne ljude i igrace, 7. si na tabeli, prosla sezona najgora u poslijeratnoj historiji. Budzet ubjedljivo najveci u ligi, gdje bi bilo koji drugi klub napravio cuda s tim sredstvima. Mislim da izjava Sergeja Jakirovica najbolje opisuje ovu sramotu. Covjek otvoreno kaze da nisu mogli dovesti igrace ispred nas, jer ne mogu financijski parirati. Zrinjski je prosle sezone imao 38 bodova vise od nas. Ove godine imaju 9 vise s utakmicom manje.
Vise nego neozbiljno za predsjednika i vlasnika kluba. Pa poduzmi konkretne poteze. Kao sto rece gore covjek, prvo nogiraj onog seljaka za pljuvanje sudije. Dno dna. Drugo, od tvog dolaska, gotovo nikako nismo imali prilike da se radujemo, ali si zato ti objavio 100 postova na instagramu, gdje bi neko neupucen pomislio da gazimo sve pred sobom. Nikakvu odgovornost nisi preuzeo za ocite i neocite greske.
Ulozio si toliko sredstava u pogresne ljude i igrace, 7. si na tabeli, prosla sezona najgora u poslijeratnoj historiji. Budzet ubjedljivo najveci u ligi, gdje bi bilo koji drugi klub napravio cuda s tim sredstvima. Mislim da izjava Sergeja Jakirovica najbolje opisuje ovu sramotu. Covjek otvoreno kaze da nisu mogli dovesti igrace ispred nas, jer ne mogu financijski parirati. Zrinjski je prosle sezone imao 38 bodova vise od nas. Ove godine imaju 9 vise s utakmicom manje.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 17 okt 2022, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐