Pokusat će dat guze pa preko nje nešto rjesit , inače su u velikom problemu .oldschool72 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 10:40a prćin ti isssa ko će tuteeeeka to kabiriju objasniti da rvacki škutorski klub hinjski ne poštuje Europske kulturne vrijednosti ?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kako su se tezgaši s magistrale upalili 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Divljačko ponašanje svog mutavog trenera pravdaju ponašanjem huligana gradskog rivala
Dame i gospodo, to su naše komšije, najveći mitomani i falsifikatori apsolutno svega, glavom i bradom.

Dame i gospodo, to su naše komšije, najveći mitomani i falsifikatori apsolutno svega, glavom i bradom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- oldschool72
- Kontakt:
Jakiroviću po članu 53 pod 1 disciplinskog pravilnika treba ići kazna od 6 mjeseci do godinu dana suspenzije ako bude pravde( a neće nažalost)opalaopala je napisao/la: ↑17 okt 2022, 10:45Pokusat će dat guze pa preko nje nešto rjesit , inače su u velikom problemu .oldschool72 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 10:40a prćin ti isssa ko će tuteeeeka to kabiriju objasniti da rvacki škutorski klub hinjski ne poštuje Europske kulturne vrijednosti ?
Velež do groba
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- oldschool72
- Kontakt:
Zadnja izmjena: oldschool72, dana/u 17 okt 2022, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba
-
- Kontakt:
Hasica suspendovali na godinu i po, ni kriv ni duzan. Onda bi Sergeja i ovog drugog divljaka sa snimka trebali suspendovati na barem 3 godine ako cemo realno.
-
- Kontakt:
Bader lobotomac ne spava od sinoc, pobjeda Zrinjskog!
- oldschool72
- Kontakt:
Velež do groba
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hinjeMrkiMedo je napisao/la: ↑17 okt 2022, 10:32Zanimljivo je kako je ovaj antipolitika sat nakon utakmice na Grbavici poceo ovdje palamuditi kako Grbavicu treba suspendovati zbog politike i poruke na kojoj je pisalo rahmet ti dusi Smite. Poletila gnjida da osudi, a onda kad vidi snimak gdje njihov trener i igraci napadaju jednog igraca Leotara, on to pravda kao dobar potez, ne daju na sebe i sad ih volimo jos vise. Spin majstor i smece
Ispravka1
O gradskom rivalstvu tek kad se metropolitansko područje Mostara proširi na sjever. Do tada je prigradsko-gradsko rivalstvo.
Ispravka2
O rivalstvu tek kad počnete uzimat titule. Do tada je ovo samo prigradsko-gradski dvoboj.
-
- Kontakt:
Ovaj drugi im je kondicioni, IvancicMostarskiSin je napisao/la: ↑17 okt 2022, 10:54Hasica suspendovali na godinu i po, ni kriv ni duzan. Onda bi Sergeja i ovog drugog divljaka sa snimka trebali suspendovati na barem 3 godine ako cemo realno.
+ Hasicu se kazna znala odma ujutro i to je vico saopstio indirektno, a za ovo ce reci da nije bilo u zapisniku i ne mogu ih kazniti. Zna jakir da moze sta hoce kad ih beus stiti ko one cigane vico
-
- Kontakt:
Evo i iskompleksirana dijaspora se javljaoldschool72 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 10:56
Pošto ste ga vi još devedestih proširili na zapad, možemo i mi sa sjevera onda.
Mi vam ustvari dajemo kompliment kada vam kažemo da ste nam rivali. Realno je da su nam stvarni rivali jedino FKS i FKŽ.
Mi vam ustvari dajemo kompliment kada vam kažemo da ste nam rivali. Realno je da su nam stvarni rivali jedino FKS i FKŽ.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sredit će to Vico i Beus ne sikirajte se da je neki od klubova iz Sa, Tz ili Velež bila bi druga priča. Ovako će proći nekažnjeno i gotovo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
NK Hinjski Medjugorje u zanosu poganluka i peksinluka pokazuje svoje pravo lice .
Osim igrača kao sto su bilbija i Jakovljević svoje seljačke manire ovaj put je pokazao glavni trener i kondicioni a nedavno prije to smo mogli vidjet i od pomoćnog Salatovica.
Na ovakav seljakluk je ukazivao Mulalic , pomoćni trener Tuzle , navijači i igrači Slobode , te trener Slovana . Dali su oni svi u krivu a jedino Hinjevci ispravni , samo ocjenite prema videu .
Ajmo gasi ovaj ratno-politički projekat i vracaj gdje mu je mjesto a to je ZABORAV . Hercegovina je vazda bila Velež , u prokletom ratu isplivala sva gov.,na pa i ovaj kvazi klub
Osim igrača kao sto su bilbija i Jakovljević svoje seljačke manire ovaj put je pokazao glavni trener i kondicioni a nedavno prije to smo mogli vidjet i od pomoćnog Salatovica.
Na ovakav seljakluk je ukazivao Mulalic , pomoćni trener Tuzle , navijači i igrači Slobode , te trener Slovana . Dali su oni svi u krivu a jedino Hinjevci ispravni , samo ocjenite prema videu .
Ajmo gasi ovaj ratno-politički projekat i vracaj gdje mu je mjesto a to je ZABORAV . Hercegovina je vazda bila Velež , u prokletom ratu isplivala sva gov.,na pa i ovaj kvazi klub
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 17 okt 2022, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
1. mjesto uz utakmicu manje. Veoma smo nervozni.
Trener im se upravo pobio poslije utakmice ko najobičniji mediokritetni primitivac (kakvi i jesu inače u velikoj većini), a oni se raspadoše pišući o Veležu i šta Veležovi huligani rade.
Komšije su potkapacitirani.

Komšije su potkapacitirani.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Uzeli jučer 3 boda nakon dugo vremena, ali svejedno gledaju preko rijeke. Ono kad se tvoje postojanje množi s ništicom. Pozdrav za Opine, stojte mi zdravo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tužno je da simpatizeri Zrinjskog ne osuđuju ovakve ispade 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa