Šta je to ako nije dubina, širina jelBrokula je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:38Arsenal nema problema sa dubinom, to postaje vrsta mita koja se provlaci svuda po medijima.
Arsenal ima jednostavan problem, a to je da nemamo zamjenu za Parteya i to je ogroman problem. Sav koncept ige zavisi od njega, a on masala svako malo ima neka istegnuca misica. Naravno da bi se izostanak nekih igraca osjetio, ali izostanak Parteya znaci da smo duplo slabija ekipa i da smo skroz suplji na sredini
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: English Premier League
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako Brokula nije postavio onda tu ništa nije ni biloShategabri je napisao/la: ↑17 okt 2022, 09:27Ne znam, pitam.
Vidjeh da ima neke priče oko nekakvih penala.
Ne na ovom forumu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Arsenal nema snage da se bori za osvajanje lige, ali nakon ovakvog starta završiti izvan top 4 je ravno katastrofi. Moraju, i po meni je to sad imperativ, završit u top 4. Onda pokušat na tome graditi ekipu jer će City uskoro biti zasićen i tu vidim šansu Arsenala, ali to sigurno nije ni ove, a vjerovatno ni iduće godine ali mislim da će ova ekipa imati šansu za prvaka u 24/25 ili ranije ako se stvari baš poklope.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Moze li neko tabelu postaviti? Hvala.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Trippierov start je morao biti pregledan, jer je jasan kontakt i udarac
Ovaj poništeni gol mislim da je ispravna odluka
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Shategabri
Koliko su navijači Uniteda ubijeni u pojam, niko ovo ni ne spominje.
Koševo Zapad
Nismo ubijeni u pojam, već što bi se iko normalan upuštao sa brokulama i sličnima u rasprave oko sudijskih grešaka?
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Znači ipak netko može zaprijetiti Cityju u narednih 5 godinaMarsal je napisao/la: ↑17 okt 2022, 14:26Arsenal nema snage da se bori za osvajanje lige, ali nakon ovakvog starta završiti izvan top 4 je ravno katastrofi. Moraju, i po meni je to sad imperativ, završit u top 4. Onda pokušat na tome graditi ekipu jer će City uskoro biti zasićen i tu vidim šansu Arsenala, ali to sigurno nije ni ove, a vjerovatno ni iduće godine ali mislim da će ova ekipa imati šansu za prvaka u 24/25 ili ranije ako se stvari baš poklope.
Jel se ovo vec znaju prve tri ekipe ove sezone?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:41Znači ipak netko može zaprijetiti Cityju u narednih 5 godinaMarsal je napisao/la: ↑17 okt 2022, 14:26Arsenal nema snage da se bori za osvajanje lige, ali nakon ovakvog starta završiti izvan top 4 je ravno katastrofi. Moraju, i po meni je to sad imperativ, završit u top 4. Onda pokušat na tome graditi ekipu jer će City uskoro biti zasićen i tu vidim šansu Arsenala, ali to sigurno nije ni ove, a vjerovatno ni iduće godine ali mislim da će ova ekipa imati šansu za prvaka u 24/25 ili ranije ako se stvari baš poklope.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Sve je jasnije.Justin je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:44Jel se ovo vec znaju prve tri ekipe ove sezone?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:41Znači ipak netko može zaprijetiti Cityju u narednih 5 godinaMarsal je napisao/la: ↑17 okt 2022, 14:26Arsenal nema snage da se bori za osvajanje lige, ali nakon ovakvog starta završiti izvan top 4 je ravno katastrofi. Moraju, i po meni je to sad imperativ, završit u top 4. Onda pokušat na tome graditi ekipu jer će City uskoro biti zasićen i tu vidim šansu Arsenala, ali to sigurno nije ni ove, a vjerovatno ni iduće godine ali mislim da će ova ekipa imati šansu za prvaka u 24/25 ili ranije ako se stvari baš poklope.
Ali mislim da se Cityju može zaprijetiti jedino ako se budu zajebavali na malim utakmicama.
Ne mogu ni da zamislim šta bi bilo ovdje da se ono desilo nekom drugom klubu juče (čitaj Arsenal
).
Ne vjerujem fakat da se ovo što je rio postavio nije ni pogledalo, a vala i ono na Sanchu je očiti kontakt koji se svirao više puta ove sezone kao penal.
Ne vjerujem fakat da se ovo što je rio postavio nije ni pogledalo, a vala i ono na Sanchu je očiti kontakt koji se svirao više puta ove sezone kao penal.
Moram priznati da ovi moji jesu najveci kmecavci. Neugodno mi nekada bude.
Nego, nigdje tabele jos uvijek.

Nego, nigdje tabele jos uvijek.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Penal ko kucario_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:05Ovaj Trippierov start je morao biti pregledan, jer je jasan kontakt i udarac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
-
Szoboszlai
- Kontakt:
Al' United je slon na drvetu definitivno. Kako su oni peti niko ne zna.
Man City's domestic results since February 26th:
WWWDWW...Drew with Liverpool...Lost to Liverpool...WWWWWDW...Lost to Liverpool...WWDWWDWWW...Lost to Liverpool.
Incredible.
WWWDWW...Drew with Liverpool...Lost to Liverpool...WWWWWDW...Lost to Liverpool...WWDWWDWWW...Lost to Liverpool.
Incredible.
Nije loše što se Arsenal hajmo reći vratio, ali sve preporuke njihovim fanovima da ove slike trenutne tabele slikaju i urame
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
dachodachoni
- Kontakt:
Newcastle dovodi igrace Uniteda jos ih ostavljaju da ih razvijaju 
Daj nemoj me јebati da je izignorisao ovorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:05Ovaj Trippierov start je morao biti pregledan, jer je jasan kontakt i udarac
Jedva čekam objašnjenje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Drzi se farmer lige farmeru, visok je ovo nivo za tebe i tvoj nerazvijeni CNS
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.