Sloboda vs Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Sloboda🔴⚫ vs Tuzla City🔴⚫
Ma oni ce probit i taj rok 10.11 100%.
Previse su nesposobni da urade teren za tako kratko vrijeme.Yebo ih Vico.
Imam osjecaj da se nece igrat na Tusnju do nove sezone
Previse su nesposobni da urade teren za tako kratko vrijeme.Yebo ih Vico.
Imam osjecaj da se nece igrat na Tusnju do nove sezone
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Re: Sloboda vs Tuzla City
Ne zna se ko je u tezoj situaciji a ide nam taj susret. Fukare bojkotuju vas a i naših navijača zbog igre toplo - hladno, gotovo da nema. Utakmica prevazna i za vas i za nas.
A koji smo mi ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Valjda znaš. Vi ste prezadnji samo zahvaljujući boljoj gol razliku. A nakon Banovica možete biti i zadnji. Nisam ti ovo htio pisat al eto ako si navalio.
-
- Kontakt:
Kaže mi poznanik iz Tuzle da sve više raje počinje pratiti City te odustaje od Slobode. Da li je to istina? Razumijem ih svakako.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jeeeeebbbeeeemmmmmm,,,,,,, ttiiiiiii pooooozzzznnnnnaaaannnikkkkaaaa,,,,,,,, uuuu pppppoooo ppppiccccckkkeeeeesaaaaSzoboszlai je napisao/la: ↑17 okt 2022, 18:34Kaže mi poznanik iz Tuzle da sve više raje počinje pratiti City te odustaje od Slobode. Da li je to istina? Razumijem ih svakako.
-
- Kontakt:
Ne preskači terapiju nikad. Dakako da bi sve bilo drugačije da Sloboda jednu sezonu izgura bez strepnje i patnje. Cvajta je sigurna.tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑17 okt 2022, 18:43jeeeeebbbeeeemmmmmm,,,,,,, ttiiiiiii pooooozzzznnnnnaaaannnikkkkaaaa,,,,,,,, uuuu pppppoooo ppppiccccckkkeeeeesaaaaSzoboszlai je napisao/la: ↑17 okt 2022, 18:34Kaže mi poznanik iz Tuzle da sve više raje počinje pratiti City te odustaje od Slobode. Da li je to istina? Razumijem ih svakako.
Naravno da pocinje 50 gledalac imaju prosjek po utakmice a delegat napise 100 vjerovatno racuna igrace i klupu.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjjjjjjjjeeeesssbbbbbbbeeeeesmnnnnn mmmm. iiiuiiii ,,,,,,,, tttttteeeevvvvvbbbbvvveeeee uuuu ,,,,,,,,,pppppppooooo pppppiiiicccckkkkeeeettttiiiinnnneeeeee,,,,,,Szoboszlai je napisao/la: ↑17 okt 2022, 18:47Ne preskači terapiju nikad. Dakako da bi sve bilo drugačije da Sloboda jednu sezonu izgura bez strepnje i patnje. Cvajta je sigurna.tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑17 okt 2022, 18:43jeeeeebbbeeeemmmmmm,,,,,,, ttiiiiiii pooooozzzznnnnnaaaannnikkkkaaaa,,,,,,,, uuuu pppppoooo ppppiccccckkkeeeeesaaaaSzoboszlai je napisao/la: ↑17 okt 2022, 18:34
Kaže mi poznanik iz Tuzle da sve više raje počinje pratiti City te odustaje od Slobode. Da li je to istina? Razumijem ih svakako.
-
- Kontakt:
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
iiiiiiiiddddddiiiiiji oodddddaaaavvvvdddddeeee,,,,,,,,,, jjjjeeeebbbbooooo ttttttteeeeeee ,,,,,,, kkkkaaaapppooossssssvvvvvaaaarrrriii uuuuuuu ppppppiiizzzdddduuuuSzoboszlai je napisao/la: ↑17 okt 2022, 20:09Pa zar toliko Fukara dođe? Dobra cifra s obzirom na igre.
-
- Kontakt:
Čestitam crvenom dijelu grada.
Nije bilo lako pod imperativom čupati se baš protiv Sarajeva, ali vi ste nekako uspjeli i lakše dišete.
Nije bilo lako pod imperativom čupati se baš protiv Sarajeva, ali vi ste nekako uspjeli i lakše dišete.
hvala,i vama sretno protiv LeotaraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:11Čestitam crvenom dijelu grada.

Jel to 51 ili 49%Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:11Čestitam crvenom dijelu grada.

-
- Kontakt:
Sretno vam sutra u Posušju i pobjedite ove što se takmiče u ovoj "tvorevini tzv BiH ". Nek ispadnu i nek se ganjaju dole po kamenjaru.
Ide vam u prilog jer nema prijenosa na TV, a i poslali su Gigovića msm jer ni savez ne miriše baš ove "****".

Ide vam u prilog jer nema prijenosa na TV, a i poslali su Gigovića msm jer ni savez ne miriše baš ove "****".

Sretno i vama protiv Zrinjskog isto tako...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 nov 2022, 15:24Sretno vam sutra u Posušju i pobjedite ove što se takmiče u ovoj "tvorevini tzv BiH ". Nek ispadnu i nek se ganjaju dole po kamenjaru.
![]()
![]()
![]()
Valjda se izvucemo iz ovih situacija trenutno.. Nesto u fudbalu u Tuzli ozbiljno nije kako treba... Nadajmo se boljim vremenima...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Iskreno saučešće Eldaru i porodici kao i svim navijačima Slobode.
Eldare, želim ti sve najbolje u budućnosti
Eldare, želim ti sve najbolje u budućnosti
Kamiondžija u klubu p.ičke na tribini, nikad nece biti na našoj visini !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.