Jusuf Gazibegovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Jusuf Gazibegovic
Gle mu maskice za telefon 

Imali sve u svojim rukama da prođu u eliminacionu fazu Evropa lige, na kraju završili zadnji u grupi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Na njegovoj poziciji svakako bih preferirao Dedica. Gazibegovic mi dosta napamet igra u ofanzivi, imao je danas nekoliko nepotrebnih i pogresnih dodavanja.
Danas je i cist gol spasio. ali nakon toga odbrana spava i dali ga ipak.
Asistencija Gazibegovica. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Fina asistencija, mogla je jos jedna biti da je napadac zabio. Volio bi momka vidjeti u D Bundesligi. Na ljeto mu istice ugovor.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- unitarista
- Kontakt:
Glupost.. moze on itekako do liga petice ... vec drugu godinu zaredom je standardan I igra euro takmicenja ... igra za dobar klub u solidnoj ligi sa kojim mu je evropa zagarantovana.. tako da I ako ostane u sturmu sljedecu sezonu to uopste nece biti lose ni za njeg ni za reprezentaciju...
Tacno tako.gruezi je napisao/la: ↑11 dec 2022, 21:41Glupost.. moze on itekako do liga petice ... vec drugu godinu zaredom je standardan I igra euro takmicenja ... igra za dobar klub u solidnoj ligi sa kojim mu je evropa zagarantovana.. tako da I ako ostane u sturmu sljedecu sezonu to uopste nece biti lose ni za njeg ni za reprezentaciju...

Solidan igrac koji nam moze posluziti iduci 12-13 godina. Tu ce se vrtigi oko 12-15 pozicije u ekipi. Prva zamjena za Dedica kada isti bude imao kartone itd. A mozes ga bez problema i u prvih jedanest staviti kad treba. Nadam se da ce na ljeto u Bundesligu. U Mainzu je Svensson trener koji ga je trenirao u Lieferingu. Bila bi prava sredina za njega. A ima tu jos klubova iz sredine gdje moze igrati.
A kad se sjetim pojedinaca sto su ovdje ismijavali Sturm i ligu Austrije. Isto kao nasa liga ovo ono.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kako sam ja cuo ide on iz Sturma na ljeto. sada dolazi Mitja Ilenic iz Domzala za njega.
Gdje ide?

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prati ga jedan klub iz Italije.
Jel realno ocekivati transfer u taj klub?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- bavariapivo
- Kontakt:
Ako Jusko dalje bude radio na sebi, moze on bolje od austrijske lige. Vidi eno Juranovica, mislim da su njih dvojica tu negdje, znaci malo srece, nek ostane konstantan na dobrom nivou i eto ga u boljoj ligi od austrijske...
Pogodak ljevicom s vrha 16-erca i to nakon laznjaka u 1/4finalu kupa protiv Salzburga. Doduše odbila se lopta od protivničkog igrača i promijenila smjer, ali koga briga.
Edit: vratio mu Dedic još ljepšim golom.
Edit: vratio mu Dedic još ljepšim golom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gazibegovic je u vrhunskoj formi, on ce poslije ove sezone sigurno transfer u liga 5 napraviti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.