Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Maestro
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Maestro » 17 okt 2022, 12:45

Harise je napisao/la:
17 okt 2022, 12:41
Justin je napisao/la:
17 okt 2022, 03:41
marlostanf1eld je napisao/la:
16 okt 2022, 20:26
Huseinbasic je kontaktiran i igrace za nas, prestanite smarati vise sa tim pitanjem. Prepali se da ce nam Njemacka ukrasti rotacionog igraca Kelna
Bas.

A i ovdje se uzdize ko da se radi o ne znam ti kakvom igracu. Farmerligasi su smijesnog kvaliteta. Ovog Kelna je Partizan dobio i kuci i u gostima ove godine. :rol:
I sta sad? To hoces meni napisati da je Moldavska liga jaca od Španske lige, jer je Sheriff dobio Real? Jedini koji je ovdje smiješan si ti. Huseinbasic vec dva puta pogodio i jednom asistirao. Sta radi naš Ronaldo ala Duljevic koji je prekuco našu Premijer ligu. 5 utakmice je bio na tribini kod cvajtaš Hanse iz Rostocka. Sta ocekuješ da igra u Premier League da bi trebao poziv tek dobiti? Ako vec imaju cvajtaši iz Njemacke, Portugal i naravno Madjarske lige mijesto u našu reprezentaciju sto nebi Huseinbasic imao koji je vec zasluzio mijesto medju 11 u našu reprezentaciju.

PS: Huseinbasic bi mogao nastupati za Njemacku u21 oni će naredne godine igrati na Evropsko Prvenstvo.
Hare brate ako zelis da budes dobar forumas ne mozes pasti na fore tog trola.
I ako je moguce da ga ne citirate da ne citam te gluposti. :thumbup:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 17 okt 2022, 18:20

Sve je do Tute. :thumbup:

Said Hamulic:
Da se dotaknemo i one teme koja interesuje sve u našoj zemlji, a to je reprezentacija BiH i eventualni nastup za našu zemlju?
"Ako me budu željeli i ako sam im interesantan kao igrač znaju da me mogu kontaktirati, znaju ko je moj agent. Imam bh. pasoš mnogi su pisali da sam tek predao zahtjev za bh. pasoš, ali ovom prilikom ja vam mogu potvrditi da imam naš pasoš i ostalo je do selektora, nikakvih daljih prepreka za nastup nema i naravno da želim igrati za BiH. To je sve što vam mogu kazati na tu temu".
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 17 okt 2022, 18:56

Imajednabrigada je napisao/la:
16 okt 2022, 17:46
Gol manje vise, bitan je stil modernog veznog igraca, brza rjesenja kao da ima 4 oka, skoro uvijek na pravom mjestu, otvara prostor, puno trci dosta je i agresivan tu se sad vec vidi da se radi o ozbiljnom pptencijalu. Sasvim sigurno vec sad mozemo reci naš najkompletniji igrac u posljeratnom periodu u njegovim godinama a vrlo moguce ...uz Pjanketa naš najkompletniji vezni igrac ikad.
Sta je ovo scholes paul dolazi u repku :D
BašČelik!

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 17 okt 2022, 19:09

Benjamin Tahirovic trenira trenutno u prvu ekipu iz Rome kod Mourinha, poceo karieru u Svedskoj.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 okt 2022, 19:16

Maestro je napisao/la:
17 okt 2022, 18:20

Said Hamulic:
Da se dotaknemo i one teme koja interesuje sve u našoj zemlji, a to je reprezentacija BiH i eventualni nastup za našu zemlju?
"Ako me budu željeli i ako sam im interesantan kao igrač znaju da me mogu kontaktirati, znaju ko je moj agent. Imam bh. pasoš mnogi su pisali da sam tek predao zahtjev za bh. pasoš, ali ovom prilikom ja vam mogu potvrditi da imam naš pasoš i ostalo je do selektora, nikakvih daljih prepreka za nastup nema i naravno da želim igrati za BiH. To je sve što vam mogu kazati na tu temu".

slika
:bih:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 17 okt 2022, 19:39

Sheyi je napisao/la:
17 okt 2022, 19:16
Maestro je napisao/la:

Said Hamulic:

slika
:bih: :thumbup:
Neko je ovdje napisao da je ovaj menadzer prodao Kalajdzica u EPL. Ima sigurno veze da Saida plasira u ligu petice

Tuta Petrov

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 17 okt 2022, 19:39

Zasto taj Hamulic vrijedi samo 600 hiljada na transfermarktu?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 okt 2022, 20:40

Maestro je napisao/la:
17 okt 2022, 19:39
Sheyi je napisao/la:
17 okt 2022, 19:16
Maestro je napisao/la:

Said Hamulic:

slika
:bih: :thumbup:
Neko je ovdje napisao da je ovaj menadzer prodao Kalajdzica u EPL. Ima sigurno veze da Saida plasira u ligu petice
Kalajdzica koji je igrao u Stutgartu, mada opet moze se lako naci u ligi petice po meni to bi i trebao da bude cilj u danasnjem fudbalu te jedna dobra polusezona prodaje, glupo je i razmisljati o Rakowu ili Lechu ako se otvori neka ekipe iz liga petice koja mu moze garantovati sansu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 18 okt 2022, 09:07

Tuta Petrov

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 18 okt 2022, 09:34

Maestro je napisao/la:
18 okt 2022, 09:07
Ovi naši iz Saveza bi bolnicu promašili :mrgreen:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 18 okt 2022, 10:18

Nemojte ocekivati od Huseinbasica da radi ono sto on nije, i onda kad zaigra za repku da se pitate sto to ne radi. On je box to box igrac koji igra vecinom ispred lopte i napada kazneni prostor iz drugog plana. Sto je dobro, jer su nam takvi igraci u sredini falili kroz historiju repke, ali da ocekujete od njega da pokupi loptu od stopera i kreira napad, to se nece desiti. Svakako imamo dosta igraca na tim pozicijama. On je bas ono sto nam fali, a sto su Krunic i Gojak trebali biti.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 18 okt 2022, 11:02

18 okt 2022, 09:34
Maestro je napisao/la:
pa nema dodira s njima, nema naše državljanstvo ni pasoš, ima austrijski i hrvatski, nastupa za u21 austrije, nema razloga da ga posjete (za sada)
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 okt 2022, 11:16

marlostanf1eld je napisao/la:
18 okt 2022, 10:18
Nemojte ocekivati od Huseinbasica da radi ono sto on nije, i onda kad zaigra za repku da se pitate sto to ne radi. On je box to box igrac koji igra vecinom ispred lopte i napada kazneni prostor iz drugog plana. Sto je dobro, jer su nam takvi igraci u sredini falili kroz historiju repke, ali da ocekujete od njega da pokupi loptu od stopera i kreira napad, to se nece desiti. Svakako imamo dosta igraca na tim pozicijama. On je bas ono sto nam fali, a sto su Krunic i Gojak trebali biti.
Takvi što kupe loptu i recikliraju su već postali staromodni, jedan od najvećih razloga zašto je Pjanić propo preko noći.

Danas svaki bek je na tehnički vrhunskom nivou, štoperi također iznose loptu visoko.

Prenos lopte se sada svodi na štopere i bekove.

U reprezentaciji nema ni jednog ball carriera, na bilo kojoj poziciji. Mimo možda Džeke kada krene u neku polukontru sa loptom u nogama.

Dolaskom Hamulića i Huseinbašića bi taj segment na papiru trebali popraviti jer obojica jako dobro trče sa loptom u nogama.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 18 okt 2022, 11:42

baboedindzeko09 je napisao/la:
18 okt 2022, 11:02
18 okt 2022, 09:34
Maestro je napisao/la:
pa nema dodira s njima, nema naše državljanstvo ni pasoš, ima austrijski i hrvatski, nastupa za u21 austrije, nema razloga da ga posjete (za sada)
Samo kazem kako bi to bilo inace...i da ima naš pasos.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 18 okt 2022, 12:10

Malo je kod nas problem sa pouzdanost informacija. Neki dan se pise kako Hamulic ceka BiH pasos, a on juce sam govori da vec ima BiH pasos i nema prepreka da igra za BiH, tj ceka samo poziv. I ovakvih slucajeva ima koliko hoces kod nas. Samo se sjetite da smo cak i Ahmedhodzica zamalo izgubili iskljucivo zbog lose komunikacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 okt 2022, 13:56

Hansestadt je napisao/la:
18 okt 2022, 12:10
Malo je kod nas problem sa pouzdanost informacija. Neki dan se pise kako Hamulic ceka BiH pasos, a on juce sam govori da vec ima BiH pasos i nema prepreka da igra za BiH, tj ceka samo poziv. I ovakvih slucajeva ima koliko hoces kod nas. Samo se sjetite da smo cak i Ahmedhodzica zamalo izgubili iskljucivo zbog lose komunikacije.
To jedino ako misliš na sinanov nedostatak komunikacije sa ljudima koji imaju prave izvore.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 okt 2022, 13:58

Maestro je napisao/la:
U kakvom je on stanju uopšte?

Po ovoj slici mi djeluje ok, kako je sve to prvu izgledalo.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 18 okt 2022, 14:07

ASD je napisao/la:
18 okt 2022, 13:56
Hansestadt je napisao/la:
18 okt 2022, 12:10
To jedino ako misliš na sinanov nedostatak komunikacije sa ljudima koji imaju prave izvore.
Kod nas se sve svodi na cula kazala. Cuo sam sta mu dajdza kaze, cuo sam da tamo ima neki mali koji zna lopte, cuo sam da hoce, cuo sam da nece, cuo sam da ga je Miske vec kontaktirao. Sve je to na jako losem nivou.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 okt 2022, 14:35

Problem je sto se vise ne zna sta je Misketova rola. Bio je nesto angazovan oko Anela, Dennisa i Omeragica ali ovo danas je nekako sve tanko. Opravdanje moze biti u tome sto nikog nije bilo.

U ovom slucaju su ti eksplodirala 2 igraca, 2 anonimusa, prvi je iz 4-e lige otisao direkt u Bundesligasa dok je ovaj drugi igrao amaterski fudbal po Holandiji, sezona u kukuruz ligi u Litvaniji.

Kod ovih za razliku od Austrijanaca i Svicaraca, nema neke prevelike potrebe za zivkanjem. Dovoljan je 1 poziv i dolaze na okupljanje.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

TopRemove
Kontakt:

Post Postao/la TopRemove » 18 okt 2022, 16:39

Po godištu i državljanstvu i Hamulić i Huseinbašić imaju pravo nastupa za Holandiju, odnosno Njemačku na narednom Evropskom prvenstvu mladih reprezentacija 2023. godine. Po kvaliteti definitivno imaju obojica mjesta, konkurencija im i nije nešto.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.