FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 18 okt 2022, 11:47

Treba opravdati to najveći.
Ovo što radimo posljednjih godina je daleko od toga.
Uglavnom se brukamo i prije da smo goli prosjek nego najveći.
Koševo Zapad

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 18 okt 2022, 12:09

"U prvenstvu smo napravili kikseva, to se sve brzo stigne" :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 okt 2022, 12:24

Istog sam mišljenja da je u pitanju nešto drugo a ne nekvaliteta igrača i Dudića zbog ovakvih rezultata.

Prosto je nemoguće promašiti sve ono što smo mi promašili u nekoliko utakmica. Jaran bio u Modriči protiv Sloge odmah iza naše klupe, kaže frajera ne yebu ni 2%. Igrače na zagrijavanju 14 puta zove da ubrzaju i da se spreme za ulazak, momci mrtvi hladni, zayebavaju se i pričaju.

Sve i da je istina to, kako je moguće da se uvijek nama dešavaju bojkoti i takve gluposti ?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 okt 2022, 12:30

ajdohordas je napisao/la:
18 okt 2022, 12:24
Istog sam mišljenja da je u pitanju nešto drugo a ne nekvaliteta igrača i Dudića zbog ovakvih rezultata.

Prosto je nemoguće promašiti sve ono što smo mi promašili u nekoliko utakmica. Jaran bio u Modriči protiv Sloge odmah iza naše klupe, kaže frajera ne yebu ni 2%. Igrače na zagrijavanju 14 puta zove da ubrzaju i da se spreme za ulazak, momci mrtvi hladni, zayebavaju se i pričaju.

Sve i da je istina to, kako je moguće da se uvijek nama dešavaju bojkoti i takve gluposti ?
Zato i čekamo trenera sa mudima, da prvom prilikom kaže imenom i prezimenom igrača koji to radi, sve bi drugačije bilo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 18 okt 2022, 12:34

Gotovo sad, mora se otjerati Dudić radi mira u svlačionici i to odmah, ne čekati zimu. A sa igračima obaviti razgovor i poduzeti sve legalne mjere da se nikakvi bojkoti ne ponove u budućnosti, jer me niko ne može ubijediti da nemamo najbolji tim u ligi po imenima, uz zrinjski eto. Mi nakon trećeg kola nismo ni 20% ekipe koja smo bili na pripremama i u prva 3 kola. Hej uvalili smo Iskri koja je igrala Evropu 7 komada, a GOŠKu koji je ubjedljivo prvi u federalnoj 6, a da se sad patimo sa novim premijerligašima Slogom i Igmanom, da igra odjednom ne postoji, nešto ne štima.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 18 okt 2022, 12:38

mnon46 je napisao/la:
18 okt 2022, 12:30

Zato i čekamo trenera sa mudima, da prvom prilikom kaže imenom i prezimenom igrača koji to radi, sve bi drugačije bilo.
Bas tako.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 18 okt 2022, 12:39

Bit ce yebeno protiv celika. Pogotovo ako izadju na teren
NEMA NAZAD

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 okt 2022, 12:40

SarajevoForza je napisao/la:
18 okt 2022, 12:34

Gotovo sad, mora se otjerati Dudić radi mira u svlačionici i to odmah, ne čekati zimu. A sa igračima obaviti razgovor i poduzeti sve legalne mjere da se nikakvi bojkoti ne ponove u budućnosti, jer me niko ne može ubijediti da nemamo najbolji tim u ligi po imenima, uz zrinjski eto. Mi nakon trećeg kola nismo ni 20% ekipe koja smo bili na pripremama i u prva 3 kola. Hej uvalili smo Iskri koja je igrala Evropu 7 komada, a GOŠKu koji je ubjedljivo prvi u federalnoj 6, a da se sad patimo sa novim premijerligašima Slogom i Igmanom, da igra odjednom ne postoji, nešto ne štima.
Nigdje u svijetu nisam upratio da trener u nekom klubu javno imenuje one igrače koji ga bojkotuju i stvaraju klanove.
To treba da odgovorni ljudi u klubu riješe sa igračima, kroz razgovore ili sankcije. Da se stane iza trenera.

Zbog toga smo potrošili Kodru, ne ide da trošimo i Dudića.
Dok je bio u Veležu ovdje se pisalo da je moderan trener koji igra brzo, atraktivno i na visoki presing. Tako i jesmo izgledali u početku, kako onda odjednom da sve padne u vodu a da samo on bude kriv ?

Ljudi su ovdje kontradiktorni, od domaćih treners prizivao se Dudić, a sad je ubleha. Na prelazni rok svršavali svi, a sad odjednom ne valjaju ni igrači. Ybg ko će nam ugodit.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 okt 2022, 12:41

mnon46 je napisao/la:
18 okt 2022, 12:30

To ti nece nikad niko uradit, realno. I treneri u svijetu se suocavaju s bojkotima, veliki Ancelotti je imao problema u Bayernu, sad Tuchel u Chelseaju... Svi sute, a vjerujem da se nagode sa upravom kluba da sute. Evo da sad Dudic kaze "mene minira 7 igraca", tih 7 nece niko otjerat jer bi bilo preskupo, tener ce svakako letit iz kluba prije nego svi.oni, a i novi trener nece htjeti da dodje radit u takvu sredinu.
Jbg, pretesko je vratit svlacionicu jednom kad je izgubis.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 18 okt 2022, 12:49

Pa vjerujte mi ja sam ubijeđen u to da igrači bojkotuju, samo ne znam iz kojeg razloga. Znam samo da sam cuo kad je skoro i pocela sva ova nasa patnja da ih je Feđa baš ubijao na treningu, eh jedino da se nase balerine ne zale na to pa da je tu pocela i on prica oko klanova u klubu kojih kao nema ne znam
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 okt 2022, 12:51

I kod Kodre im je smetala disciplina i treninzi poslije utakmica. Zato Dzenu nikad nisu bojkotovali, poslije tekme Dzeno vodi na tocenu a Kodro na trening. Bosnjo mentalitet.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 18 okt 2022, 13:02

SarajevoForza je napisao/la:
18 okt 2022, 12:34

U prva 3 kola u ligi si bio sretniji od protivnika, osim utakmcie sa Slogom, to si zasluženo pobjedio, to nam je i jedina utakmica koju si pošteno odigrao. Ostalo je sve bilo jalovo i tanko, osim kasnije Leotara koji je baš lošo bio. Dobio si Borac u prvoj utakmici na 2 greške njihovog golmana i jednu grešku njihovog zadnjeg veznog, kao što su i oni dali gol na grešku naše odbrane, vrlo lako je ta utakmica mogla završiti i na stranu Borca, da je recimo branio Pavlović njima, nikakav igra nije bila, niti jedne niti druge momčadi. Protiv Posušja je bilo na snagu, patnja isto, iako je to najgora utakmica Posušja ove sezone, nismo iskoristili njihove greške i onda na guranje Merso zabije. Kasnije, sve gori i gori nastupi, protivnik nas je u 70% utakmica nadvladao na sredini terena. I ovu utakmicu što si Borca dobio, dobio si ni iz čega, Tatar maši ono što je prije godinu i po glat davao, pored njega igrao im je još jedino Jurilj, ostali pogubljeni bili i opet Borac imao u drugom poluvremenu posjed lopte 80:20 u svoju korist, žalosno je to. Sramotno. Loše igramo cijelo vrijeme, ne samo od Tuzle i te blamaže, već cijelo vrijeme. Borba je jedino bila portiv Želje u drugom poluvremenu.

Taj GOŠK nije mjerodavan, prvo niti im je igralo par nosilaca ekipe iz prošle sezone, niti je igralo par nosilaca iz ove sezone, plus njima bili prvi dani priprema. Smješno je bilo graditi nešto na toj pobjedi kao i na pobjedi protiv Iskre. Koja nije došla u svom sastavu koji je izborio tu Europu,a ni u sasatvu koji je igrao ligu, jer je bilo 10tak momaka na Koševu koji su bili na probi iz 2. lige CG i dalje, ljudi gradili ekipu protiv nas za sezonu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 okt 2022, 13:10

Chony533 je napisao/la:
18 okt 2022, 12:49
Pa vjerujte mi ja sam ubijeđen u to da igrači bojkotuju, samo ne znam iz kojeg razloga. Znam samo da sam cuo kad je skoro i pocela sva ova nasa patnja da ih je Feđa baš ubijao na treningu, eh jedino da se nase balerine ne zale na to pa da je tu pocela i on prica oko klanova u klubu kojih kao nema ne znam
Pa sa obzirom na broj povreda koje su dozivjeli mizda ima i smisla da su mu skrenuli paznju da onaj grmalj pretjeruje...
You are someone else I am still right here

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 okt 2022, 13:14

Samo dok Sabrina ode, sve ce se posloziti...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 okt 2022, 13:20

Vaš odnos sa Elvisom Keljmendijem?

3. Ja još uvijek ne vjerujem da se moj kum Elvis Keljemendi dovodi u vezu sa narkotičkim sredstvima. Takvog ga ja ne poznajem i mislim
da pojedini mediji trenutno provode linč protiv njega, a da ne raspolažu potpunim i tačnim informacijama. Njegov iskaz meni nije dostupan, tako da ja ne mogu znati šta je pričao sa Tužilaštvom. Moje mišljenje je da je Tužilaštvo procijenilo da Elvis nema ulogu narko-dilera, već da je uvučen u ovu priču zbog nekih drugih razloga.

Povezuju vas sa Osmanom Mehmedagićem?

4. Ja jesam sa direktorom OSA agencije Osmanom Mehmedagićem u dobrim odnosima. Sa mojim ocem je branio našu državu i to je više od običnog prijateljstva. Mislim da je Vasković gledao sa pogrešne strane kada je zaključivao koja sam direktorova desna ruka.

GLEDAJ KOME JE KLUB SPONZOR ?! KLUUUB, NE MIRVIC, NE TAN, NE HUSO IZ BULJAKOVA, NAS KLUB !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 18 okt 2022, 13:23

fera je napisao/la:
18 okt 2022, 13:10
Chony533 je napisao/la:
18 okt 2022, 12:49
Pa sa obzirom na broj povreda koje su dozivjeli mizda ima i smisla da su mu skrenuli paznju da onaj grmalj pretjeruje...
Upravo to, dodje ti igrac koji nije imao problema sa povredama godinama i povrijedi se poslije svega par treninga i onda belaj. Ja znam sigurno da su im treninzi jaki i na pocetku sezone bili i ne znam kakva je sad situacija al ima tu greski Feđe sa pretjerivanjem nekim a i ima do igraca sigurno koji malo hoce malo nece.
Mi generalno vjecno imamo problem s tim sto imamo te igrace koji se jednostavno ne bi dali maksimalno radi uspijeha kluba vec gledaju da sebe postede maksimalno a plata je tu svakako. Zato i jesam za opciju guranja akademaca pa makar i na silu, jer ne mozes porediti volju njega i nekog malo starijeg igraca koji zna da moze najdalje do Turske dogurat a ne u neku jacu ligu. OGRANICEN SMO NAROD
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 okt 2022, 13:24

koji god igrac bojkotuje sveti dres da bog da se ne probudio iduce jutro. Fedja je jedino kriv sto je izgubio konce u ekipi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 18 okt 2022, 13:27

https://mozzart sport.com/fudbal/vesti/intervju-marko-marin-i-mi-u-zvezdi-vidimo-sta-nam-je-potrebno-mlai-igraci-i-nova-energija/433674

Evo besplatna edukacija ljudima iz kluba, a zašto ne i navijačima
Samo spojit ****.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 18 okt 2022, 13:32

Najveći problem je taj što su odnosi **** u svlačionici i što se počeo opet cirkus praviti s trenerom. Ja i dalje tvrdim da je ovo klasični bojkot. Feđa ima svojih mana, ali nije jedini krivac za ovo. Najgore je što ide vrijeme, ništa se ne mijenja, a potrebne su hitne reakcije.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 18 okt 2022, 13:35

treba tužit savez za teren kad se Borčev uradio trebali su se i ostali dosad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987, Hajdeee i 19 gostiju.