S dvogledom sad pratite utakmice i trazite informacije iz kluba i oko kluba

sad ce vas uzeti na zub, imat ce te rtv hb i klupsku facebook stranicu da vas prate, kukat ce te ko sto dodik kuka na medije iz sarajevatutankamon1905 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:49Udruženje sportskih novinara Zrinjskom: Zaustavite hajku na medije
![]()
![]()
S dvogledom sad pratite utakmice i trazite informacije iz kluba i oko kluba![]()
To nije moguce, novinari moraju dobiti pristup stadionu. A i vi bezveze dizete hajku neku, mogu vas i razumiti jer ste krivi, pa time pokusavate ublaziti posljedice. Sta god da se desi, jedan trener, igrac ili bilo ko u klubu ne smije da krene u fizicki sukob prije, u toku ili poslije same utakmice. Imaju institucije za takvo sto, nismo divljaci u pm. Ocekujem da sve jednog aktera na obe strane kazne zabranom obavljanja posla od najmanje 6 mjeseci, u suprotnom veci nivo ima treca amaterska liga gdje je Čelik sada, nego PL. Apsurd.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:49Udruženje sportskih novinara Zrinjskom: Zaustavite hajku na medije
![]()
![]()
S dvogledom sad pratite utakmice i trazite informacije iz kluba i oko kluba![]()
Čekaj, ti misliš da ova priča sa foruma ima neke veze sa životom u Mostaru?
Paljenje auta, napadanje igraca Borca pri ulasku u tunel i ganjanje sa palijom, paljenje stolica, kamenovanje, tuca od strane fudbalera i trenera su samo prica na forumu i nema veze sa zivotom? Ne znam d a se sa ostalim klubovima desavaju ovakve stvari frekventnoShategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:15Čekaj, ti misliš da ova priča sa foruma ima neke veze sa životom u Mostaru?
Pa ljudi normalno žive, nema to nikakve veze sa navijačkim svijetom.
Što se "disciplinovanja" tiče mi smo vas disciplinirali prije ravno deset dana na vašem terenuMrcina1921 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:59tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:49Udruženje sportskih novinara Zrinjskom: Zaustavite hajku na medije
![]()
![]()
Nema ti nista od onog u zapisniku, a na osnovu zapisnika se odredjuju kazne. Sve sto nije napisano kao da se nije ni desilo, mozda budu nekakve minimalne kazne ali nista onako kako bi ustvari bilo realno.redbull93 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:05To nije moguce, novinari moraju dobiti pristup stadionu. A i vi bezveze dizete hajku neku, mogu vas i razumiti jer ste krivi, pa time pokusavate ublaziti posljedice. Sta god da se desi, jedan trener, igrac ili bilo ko u klubu ne smije da krene u fizicki sukob prije, u toku ili poslije same utakmice. Imaju institucije za takvo sto, nismo divljaci u pm. Ocekujem da sve jednog aktera na obe strane kazne zabranom obavljanja posla od najmanje 6 mjeseci, u suprotnom veci nivo ima treca amaterska liga gdje je Čelik sada, nego PL. Apsurd.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:49Udruženje sportskih novinara Zrinjskom: Zaustavite hajku na medije
![]()
![]()
Ja ti opet kažem, nemoj miješati svakodnevnicu sa navijačkim miljeom.Demi je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:22Paljenje auta, napadanje igraca Borca pri ulasku u tunel i ganjanje sa palijom, paljenje stolica, kamenovanje, tuca od strane fudbalera i trenera su samo prica na forumu i nema veze sa zivotom? Ne znam d a se sa ostalim klubovima desavaju ovakve stvari frekventnoShategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:15Čekaj, ti misliš da ova priča sa foruma ima neke veze sa životom u Mostaru?
Borcu su prvom i raskopali. Sarajevo, Velez i tuzlanski klubovi su bar odigrali par utakmica u svom gradu u ovoj sezoni, za razliku od Borca koji nije igrao kuci od maja prosle sezone i koji je propustio evropske utakmice, kako prve ekipe tako i juniora (svi igrali u Modrici).
Tacno tako.Ali neki i dalje misle da vico namjesta ne znam ni ja sta Borcu, a najveci nam je neprijateljSuvorov je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:40Borcu su prvom i raskopali. Sarajevo, Velez i tuzlanski klubovi su bar odigrali par utakmica u svom gradu u ovoj sezoni, za razliku od Borca koji nije igrao kuci od maja prosle sezone i koji je propustio evropske utakmice, kako prve ekipe tako i juniora (svi igrali u Modrici).
Borac je najvise i ostecen ovim cirkusom sa terenima (za sad).
LeonProfessional je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:22Ima li slika sa stadiona u BL?
Evo rekose da je sve gotovo i da se vracaju u BL.
Sukob u Olovu je cisto klasicna navijacka stvar. Osim paljenja stolica sve ovo ostalo nema narocite veze sa ultra mentalitetom niti su za sve krivi sami navijaci.Shategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:35Ja ti opet kažem, nemoj miješati svakodnevnicu sa navijačkim miljeom.Demi je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:22Paljenje auta, napadanje igraca Borca pri ulasku u tunel i ganjanje sa palijom, paljenje stolica, kamenovanje, tuca od strane fudbalera i trenera su samo prica na forumu i nema veze sa zivotom? Ne znam d a se sa ostalim klubovima desavaju ovakve stvari frekventnoShategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:15
Čekaj, ti misliš da ova priča sa foruma ima neke veze sa životom u Mostaru?
To je bilo taj dan i ako ćemo mak na konac, 90% stvari se desilo van Mostara.
Isto kao kad bi onu tuču Pitara i Manijaka kod Olova rekao kako je nesigurno živjeti u Sarajevu i baš te zanima kako je tamo uopšte živjeti.
Pa nije sigurno ni prosječan Mostarac, to ti hoću reći.Demi je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:46Sukob u Olovu je cisto klasicna navijacka stvar. Osim paljenja stolica sve ovo ostalo nema narocite veze sa ultra mentalitetom niti su za sve krivi sami navijaci.Shategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:35Ja ti opet kažem, nemoj miješati svakodnevnicu sa navijačkim miljeom.Demi je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:22
Paljenje auta, napadanje igraca Borca pri ulasku u tunel i ganjanje sa palijom, paljenje stolica, kamenovanje, tuca od strane fudbalera i trenera su samo prica na forumu i nema veze sa zivotom? Ne znam d a se sa ostalim klubovima desavaju ovakve stvari frekventno
Isto kao kad bi onu tuču Pitara i Manijaka kod Olova rekao kako je nesigurno živjeti u Sarajevu i baš te zanima kako je tamo uopšte živjeti.
To da, ne treba generalizovati ali kakav se utisak moze steci kad se sagledaju cinjenice i vidis da se cesto nesto ovakvog tipa desava u zadnje vrijeme oko ta dva mostarska klubaShategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:47Pa nije sigurno ni prosječan Mostarac, to ti hoću reći.Demi je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:46Sukob u Olovu je cisto klasicna navijacka stvar. Osim paljenja stolica sve ovo ostalo nema narocite veze sa ultra mentalitetom niti su za sve krivi sami navijaci.Shategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:35
Ja ti opet kažem, nemoj miješati svakodnevnicu sa navijačkim miljeom.
Nema nikakve atmosfere u tom smislu koje nema u Sa recimo kad je derbi i tako to.
Shategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:44LeonProfessional je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:22Ima li slika sa stadiona u BL?
Evo rekose da je sve gotovo i da se vracaju u BL.
Nije jos to gotovo. Vidis da pise "privedeni su kraju", ali jos nije kraj. Nije gotovo ni prosivanje, treba i linije iscrtati itd. Treba se i nova atletska staza postaviti, zato je i uslikano iz ovog ugla da se malo toga vidi.LeonProfessional je napisao/la: ↑18 okt 2022, 14:07Shategabri je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:44LeonProfessional je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:22Ima li slika sa stadiona u BL?
Evo rekose da je sve gotovo i da se vracaju u BL.![]()
E bas da vidimo na sta ce liciti, jer ne vidi se na ovoj slici nesto posebno (iz ovog ugla i Tusanj izgleda isto)
Mogli su staviti koju sliku.![]()