FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prije si imao hinje i evo otisli su pa opet imamo neke druge hinje. Bas nemamo srece sa izborom. kad si prije imao Rahmana koji je autoritet,**** si mogao bojkotovati. I dALJE govorim nama treba lider pravi vođa u svlacionici
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ocekujem minute za Mulalica, Alisaha, Ramica
Od prve Suljic jer je suspendovan za ligu
Ahmo na klupi
Bez Hamze na krilu?
Jel konacno Avram spreman da pocne utakmicu
Ahmo na klupi
Bez Hamze na krilu?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
nemoj avrama ,mesari ce ga odvojiti sa terena opet 2 mjesecaJavierBosnia je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:38Ocekujem minute za Mulalica, Alisaha, Ramica
Ahmo na klupi
Bez Hamze na krilu?
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sahinovic
Mulalic Drobarov Trako Tomasevic
Djokanovic Mustafic
Ikic Varesanovic Suljic
Mulahusejnovic
Mulalic Drobarov Trako Tomasevic
Djokanovic Mustafic
Ikic Varesanovic Suljic
Mulahusejnovic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa kad se vec brukamo na terenu kao nikad i primamo petarde, onda je cisto obrazli da se brukamo i van terena. Ne valja jedno bez drugog, kolega.NazorUso je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:20Vaš odnos sa Elvisom Keljmendijem?
3. Ja još uvijek ne vjerujem da se moj kum Elvis Keljemendi dovodi u vezu sa narkotičkim sredstvima. Takvog ga ja ne poznajem i mislim
da pojedini mediji trenutno provode linč protiv njega, a da ne raspolažu potpunim i tačnim informacijama. Njegov iskaz meni nije dostupan, tako da ja ne mogu znati šta je pričao sa Tužilaštvom. Moje mišljenje je da je Tužilaštvo procijenilo da Elvis nema ulogu narko-dilera, već da je uvučen u ovu priču zbog nekih drugih razloga.
Povezuju vas sa Osmanom Mehmedagićem?
4. Ja jesam sa direktorom OSA agencije Osmanom Mehmedagićem u dobrim odnosima. Sa mojim ocem je branio našu državu i to je više od običnog prijateljstva. Mislim da je Vasković gledao sa pogrešne strane kada je zaključivao koja sam direktorova desna ruka.
GLEDAJ KOME JE KLUB SPONZOR ?! KLUUUB, NE MIRVIC, NE TAN, NE HUSO IZ BULJAKOVA, NAS KLUB !!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
NazorUso je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:20Vaš odnos sa Elvisom Keljmendijem?
3. Ja još uvijek ne vjerujem da se moj kum Elvis Keljemendi dovodi u vezu sa narkotičkim sredstvima. Takvog ga ja ne poznajem i mislim
da pojedini mediji trenutno provode linč protiv njega, a da ne raspolažu potpunim i tačnim informacijama. Njegov iskaz meni nije dostupan, tako da ja ne mogu znati šta je pričao sa Tužilaštvom. Moje mišljenje je da je Tužilaštvo procijenilo da Elvis nema ulogu narko-dilera, već da je uvučen u ovu priču zbog nekih drugih razloga.
4. Ja jesam sa direktorom OSA agencije Osmanom Mehmedagićem u dobrim odnosima. Sa mojim ocem je branio našu državu i to je više od običnog prijateljstva. Mislim da je Vasković gledao sa pogrešne strane kada je zaključivao koja sam direktorova desna ruka.
GLEDAJ KOME JE KLUB SPONZOR ?! KLUUUB, NE MIRVIC, NE TAN, NE HUSO IZ BULJAKOVA, NAS KLUB !!!
Predlažem da se igraci krenu sa dandarom da se lupaju ,samo tako možemo progledati i ubrzati tempo,bar da imamo neke koristi od ovog sponzorstva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Eki to, ovdje na forumu pišu da je on sportista sa izuzetnom karijerom!NazorUso je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:20Vaš odnos sa Elvisom Keljmendijem?
- napoleon72
- Kontakt:
Ma fin je to covjek, sportista, sta fali. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakav je ovaj Celik sad imamo li kakve sanse sutra
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakvi smo suteri od 5 mi bi 3 precke imali
- Burberry46
- Kontakt:
Ma sutra maksimalno ozbiljno i hladne glave, nece biti lako, nabrijan domacin, ali trebali bi proci
Kakva je atmosfera i dokle su raju doveli najbolje vidis za ovu vijest da Cirjak ide na operaciju a na to nemas nikog da se okrene na tu vijest kamoli komentar da dadne,ono u fazonu ma koga boli k.urac realno. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
860 autobusa "zglobnih"

Daj ba kao da ćeš na forumu imati kakve informacije koliko navijaca dolazi, a moja procjena ako već hoćeš, ne vise od 200, 300 ljudi, a k'o da je to i bitno. Neka protekne sve fer i sportski kako na terenu tako i na tribinama.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, relativizam i 56 gostiju.