Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Auu koja steta za Jotu, mozda i kljucni igrac ove nove formacije
Previse povreda ove sezone nesto stvarno ne stima 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nemaš druže koga otjerati, skoro Ornstein pisao da nemaju doktora u klubu

Medicinske tretmane odrađuje neka klinika na ugovor valjda, a klupski doktor se još uvijek traži. Šta, lagano.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da nam Stevie nije obnavljao godine sad smo mogli imati insajdera u klubu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Štedimo na doktorima onda , klasično američki

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Sutra vjerovatno opet 4-4-2 samo pitanje da li Darwin lijevo a Firmino u napadu ili sto mislim da je vjerovatnije Carvalho lijevo a Darwin u napadu, da se Bobby odmori.
Alisson
Tsimikas-VvD-Gomez-Milner/Trent
Carvalho/Nunez-Thiago-Hendo/Fab-Elliott-Trent
Darwin/Bobby-Salah
Alisson
Tsimikas-VvD-Gomez-Milner/Trent
Carvalho/Nunez-Thiago-Hendo/Fab-Elliott-Trent
Darwin/Bobby-Salah
A svega ti kako obrnes lijevu i desnu stranu
-
- Kontakt:
Ma i meni je odma Carvalho pao na pamet čim sam vidio ovo za Jotu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Veliki Flanagan zavrsio karijeru u 29oj godini. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nasilnik i kreten

-
- Kontakt:
Alisson Trent Gomez Virgil Tsimikas Henderson Thiago Salah Firmino Nunez Carvalho
Po ovom Salah desno, ja se ipak nadam da je Salah u spicu desno, da je Nunez lijevo, a Carvalho desno
Po ovom Salah desno, ja se ipak nadam da je Salah u spicu desno, da je Nunez lijevo, a Carvalho desno

TAA od prve, Fabinho na klupi, a tu je i Ox.
-
- Kontakt:
Vi bi novog veznog a Ox spreman
Cuuj zar moze Thiago igrati ovoliko
-
- Kontakt:
Na grafici Nunez lijevo, Carvalho desno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.