Koga boli karna kad je lik taraba teska
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa realno brate, kako da ne ohladiš? Meni je više svega preko glave. Kontam na početku sezone, evo ga nešto novo - igrači na vrijeme, autoritativan trener, sklonjen škart, krenulo fino sezona i hop, kurko po ko zna koji put. Svake ebene godine isti scenario, sve po šablonu svega mi. Također, ove sezone su dobili strašnu podršku, kao nikad do sada i opet ništa.
Mene najviše nervira što sezona odmiče, a ništa se ne mijenja i ne radi na tome da se preokrene situacija.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nije on taraba, prvih 4-5 kola dijelio lopte ko Kroos, onda se utopio u sivilo. Ili i on nece. Podsjeca me na Pejovica, ovako je i Aco na jesen slao lopte ko rukom, na proljece nije mogao pas na 2 metra dati. Cirjak je najbolji vezista kojeg smo imali jos od Crepulje, samo treba otkrit sto igra ovako.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma brate yebat ih vise, za mene je taraba svako ko to na terenu pokazuje, a te suplje da moze ali nece nek okace macku o repnapoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 16:45Ma nije on taraba, prvih 4-5 kola dijelio lopte ko Kroos, onda se utopio u sivilo. Ili i on nece. Podsjeca me na Pejovica, ovako je i Aco na jesen slao lopte ko rukom, na proljece nije mogao pas na 2 metra dati. Cirjak je najbolji vezista kojeg smo imali jos od Crepulje, samo treba otkrit sto igra ovako.
Ova viber grupa FK Sarajevo taman kontam svaki puta kada dodje notifikacija da je lik dao otkaz i vazda kurko 
Stručnjaci su uspjeli od Drobarova koji je imao jednu povredu, neku manju prošle sezone, da naprave da lik igra pod injekcijama i samo strepimo kada će pod nož.
Da Bog dragi sačuva!
Stručnjaci su uspjeli od Drobarova koji je imao jednu povredu, neku manju prošle sezone, da naprave da lik igra pod injekcijama i samo strepimo kada će pod nož.
Da Bog dragi sačuva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Neće ići do zimske pauze najranije jedino ako bude neki teški blam (opet)Senner je napisao/la: ↑18 okt 2022, 17:25Ova viber grupa FK Sarajevo taman kontam svaki puta kada dodje notifikacija da je lik dao otkaz i vazda kurko
Da Bog dragi sačuva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja sam siguran nasa u19 ( ako budemo sampioni) nece opet igrati LS zbog ove liste.
Eno sad ni Čirjak ne valja, hhahahaha najjači smo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trako je taraba živa.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 okt 2022, 13:59Sahinovic
Mulalic Drobarov Trako Tomasevic
Djokanovic Mustafic
Ikic Varesanovic Suljic
Mulahusejnovic
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ista stvar kao i Sećerović, prvi par kola dao odlične pasove, asistencije. Kasnije jednostavno upao u sivilo ostatka ekipe, tačnije ta njegova svježina prošla. Ne može jedan veznjak držat cijelu ekipu pogotovo u ovoj ligi. Obojicu su na početku prema navijačima odlični bili, poredilo ih se sa Crepuljom, kao nismo od njega imali boljeg veznog, dijele lopte Adnan i Frane kao rukom itd.. Dva nastupa slabiji ili ta svježina njihova pala i nisu više oni mogli dizat momčad, pa i dijelom što te je protivnička ekipa skautirala pa zatvara sad taj jedini način koji si ugrozio prethodnike, te dobre lopte njih dvojice koji su bili. Pa onda Adnan postade najgori ikad, krenu se obraćat pažnja na njegov fizički izgled i to kako kao ima stomak, kako je debel itd. ili Frane koji postade taraba, poredi ga se sa Pejovićem kako sputava ekipu i kako bojkotira. A Frane je prvi po izgaranju na terenu, ima ga svugdje, zatvara greške Đokanovića, Tomaševića, zatvara.Suljićevo šetanje u fazi odbrane.
Takvi smo navijači. Svi se kao razumiju, a ustvari su likovi koji su čuli dvojicu likova ispred kafane u selu kako razgovaraju da oni nešto znaju o fudbalu i da bi bili bolji igrači od Safeta Sušića u ono vrijeme samo da su im roditelji dali trenirat ili novije malo da nisu imali povredu koljena.
Isto tako se sad Mustafić brani i diže, a ustvari je igrač isti kao i Rustemović. Ali, eto za 3-4 kola ide drvlje i kamenje i neki novi nadimci za Mustafića.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kome da napravi šansu, pogledaj traktora u ofanzivnoj liniji
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Cestitke vama na prolazu a mi cemo se ligi okrenuti.
You are someone else I am still right here
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne pamtim goru atmosferu oko kluba. Uzima nas celik definitivno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolje i odma napustit Kup(izgubit)nego rizikovat povrede doc do polu ili finala i svakako ispast.Mi svakako ove godine smo taraba da bi na dva fronta isli.Probat kroz ligu izac u evropu i to je na zalost maximum.
Atmosfera bas katastrofa sreca pa se radi Kosevo po Dudica i igrace naslusali bi se svega
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, hz35, kontra i 49 gostiju.