I jest vakat bio ... vjerujem da je i njemu dosadilo sjedit na klupi repke k'o sto je i meni dojadilo ga gledat na toj istoj klupi ...

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
I jest vakat bio ... vjerujem da je i njemu dosadilo sjedit na klupi repke k'o sto je i meni dojadilo ga gledat na toj istoj klupi ...
Klasican primjer kad je neko u kosarci samo zbog visine. Talenta bez.
Potpisao za Gostivar.
Koji lik.
Kako ce ga Bosnic isforsirati, da ga dovede u Mons?
I ja sam to primijetio samo na kraju kad je htio sjesti na klupu, pa sam pomislio da ce neko na forumu napisati ako se povrijedio. Bila bi velika steta ako jeste.Unofficialpage je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:26Jel se ovo on povrijedio na kraju? Klecajući je izašao.
Pao je bio žestoko pred kraj, prvo je šepajući krenuo na klupi pa čini mi se da je i malo potrčao, bio je na kraju ugla pa se nije vidjelo. Šteta ti bilo da se povrijedio.Ghuraba je napisao/la: ↑18 okt 2022, 22:25I ja sam to primijetio samo na kraju kad je htio sjesti na klupu, pa sam pomislio da ce neko na forumu napisati ako se povrijedio. Bila bi velika steta ako jeste.Unofficialpage je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:26Jel se ovo on povrijedio na kraju? Klecajući je izašao.
Nema tu puno pametovanja, momka treba odmah ubaciti u roster umjesto Muse. Nemamo ni boljeg, a ni perspektivnijeg. Dobio je idealnu ulogu u Borcu i sad je sve na njemu. Isto vazi i za ove Sparsovce. Ako i Gataric nastavi ovako, odmah ga prikljuciti seniorskom timu. Neodoljivo podsjeca na Gordica, i vodjenje lopte, i zavrsavanje na obrucu, i pas s dvije ruke iznad glave... Ako se njih dvojica razviju kako treba, mogli bismo vec u narednim kvalifikacijama popuniti te rupe gdje trenutno najvise skripi.
Sad vidim ovu sliku da se deleko najvise radovao prilikom slavlja na kraju utakmice, tako da ne bi trebalo biti nista ozbiljno.marlostanf1eld je napisao/la: ↑18 okt 2022, 23:45Ma samo udarac u koljeno, momentalna bol i to prodje za par minuta. Okej je izgledao na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.