AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

HzBvB
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la HzBvB » 16 feb 2011, 15:23

Jest jeste sjecam se da je bila najjaca i danas ima igrace bolje generalno kad se pogleda od igraca koji igraju u bundes...ali imate samo 2 kluba koja lice na nesto, to je Milan i Inter ( s time da je i Milan 2-3 god. zandje slab)
Roma ---- nikad nece nista uradit u LP
Juve----- davno su prosle 90-te ( i danas Juve nema neke igrace -realno dokaz tome je da nisu u 6 . utakmica u Europa ligi dobili niti jednu)
Ostalo---manje vise prosjek

Meni je malo interesantno sto se svi loze na ovu situaciju oko 4. prestavnika sto je dobila Bundesliga sa pitanjima tipa kako to ? cime su zasluzili ? :lol: sve lajici a nesto bi oni sad diskutovali mislili su do juce da je bogom dato da iz Italije ide 4... :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 feb 2011, 15:24

JuveSissoko je napisao/la: da ima malo gotivniji karakter, Ibra bi daleko vise postigao a i ovako je sjajan, ne znam koji je to igrac osvojio svako nacionalno prvenstvo u kojem je igrao a kako izgleda i ove godine ce, to je uspio jer je krs :mrgreen:
Upravo tako. A sam je donosio titule Interu i Ajaxu. Ni veceg igraca, ni vise kritika na njegov racun. Zamerio se svima jer nema dlaka na jeziku i ne glumata nista.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 feb 2011, 15:26

JuveSissoko je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Pitanje je bilo za LP a u LP spada i grupna faza. A zabio je gol u konockout fazi samo ne zabija cesto kao u grupnoj ili u ligi pa ovako strucnjaci (glupani i provokatori) poput ovog iznad umanjuju njegovu igracku kvalitetu.
da ima malo gotivniji karakter, Ibra bi daleko vise postigao a i ovako je sjajan, ne znam koji je to igrac osvojio svako nacionalno prvenstvo u kojem je igrao a kako izgleda i ove godine ce, to je uspio jer je krs :mrgreen:
IBRA JE GOSPODAR ZNACII NEMA DALJEE, OVO SAM GOVORIO DOK JE IGRAO I U OSTALIM KLUBOVIMA
Njegov problem je sto uviijek zakaze u najvaznijim utakmicama :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 feb 2011, 15:32

HzBvB je napisao/la:Jest jeste sjecam se da je bila najjaca i danas ima igrace bolje generalno kad se pogleda od igraca koji igraju u bundes...ali imate samo 2 kluba koja lice na nesto, to je Milan i Inter ( s time da je i Milan 2-3 god. zandje slab)
Roma ---- nikad nece nista uradit u LP
Juve----- davno su prosle 90-te ( i danas Juve nema neke igrace -realno dokaz tome je da nisu u 6 . utakmica u Europa ligi dobili niti jednu)
Ostalo---manje vise prosjek

Meni je malo interesantno sto se svi loze na ovu situaciju oko 4. prestavnika sto je dobila Bundesliga sa pitanjima tipa kako to ? cime su zasluzili ? :lol: sve lajici a nesto bi oni sad diskutovali mislili su do juce da je bogom dato da iz Italije ide 4... :lol:
ma taj koeficijent je njemacka zasluzila preko UEFA kupa al eto dobice to mjesto zasluzeno,nije to problem, kako UEFA kaze tako je, al vidjecemo koliko ce jedan Levercusen ili Borussia dogurat u LP kad je izbore,Fiorentina je kao devetoplasirana ekipa lijepo i ravnopravno igrala sa prvakom njemacke lige, toliko, al opet, svi cemo mi da govorimo po svom ukusu, ko navija za italinaske klubove ,Italija je jaca, njemacki navijaci , Njemacka i tako dalje, ovdje vise dolazi do izrazaja ukus i preferencije od stvarne slike, i pomalo je zamorno sto je taj koeficijent UEFE sveto pismo,to mi je slicno kad onaj IHFFS ili kako se vec pise, donese statistiku kako je Werder 4 ili 5 tim nekoj godini na svijetu, a to sam znao citat i smijat se ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2011, 15:39

1 – Raul – 69 Goals
2 – Ruud van Nistelrooy – 60 Goals
3 – Thierry Henry – 50 Goals
4 – Andriy Shevchenko – 48 Goals
5 – Filippo Inzaghi – 46 Goals
6 – Alessandro Del Piero – 42 Goals
7 – Fernando Morientes – 33 Goals
8 – Didier Drogba – 32 Goals
9 – Lionel Messi – 31 Goals
10 – David Trezeguet – 29 Goals.....ne sumljam u Ibrine kvalitete no cinjenica je da je ocajan u LP...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 16 feb 2011, 15:41

ma taj koeficijent je njemacka zasluzila preko UEFA kupa al eto dobice to mjesto zasluzeno,nije to problem, kako UEFA kaze tako je, al vidjecemo koliko ce jedan Levercusen ili Borussia dogurat u LP kad je izbore,Fiorentina je kao devetoplasirana ekipa lijepo i ravnopravno igrala sa prvakom njemacke lige, toliko, al opet, svi cemo mi da govorimo po svom ukusu, ko navija za italinaske klubove ,Italija je jaca, njemacki navijaci , Njemacka i tako dalje, ovdje vise dolazi do izrazaja ukus i preferencije od stvarne slike, i pomalo je zamorno sto je taj koeficijent UEFE sveto pismo,to mi je slicno kad onaj IHFFS ili kako se vec pise, donese statistiku kako je Werder 4 ili 5 tim nekoj godini na svijetu, a to sam znao citat i smijat se [quote][/quote]

Pa Borussia i Leverkusen ce se ponasati ovako kao Roma ili Schalke ili Fiorentina --nece oni nista spektakularno napraviti ali eto..

Evo i Schalke je 10. pa je igrao igrao nerijeseno u Spaniji i vjerujem da ce proci 4 ekipu u Primeri tako da je to relativno sve , ja sticem utisak da je Bundes potcijenjena ali eto svako ima svoje ....

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 feb 2011, 15:43

Saurman je napisao/la:1 – Raul – 69 Goals
10 – David Trezeguet – 29 Goals.....ne sumljam u Ibrine kvalitete no cinjenica je da je ocajan u LP...
Igrac je ocajan ako nije u TOP 10 najboljih strijelaca svih vremena. Zanimljivo. A nema veze sto 8 od ovih 10 igraca igraju bar 5 sezona duze od njega ovo takmicenje. Al eto. A vjeruj da ce brzo prestici Trezegeuta i uci ce u TOP 10. Fale 3 gola sto ce zabit u iducoj sezoni. Al on je ocajan u LP. Nemos vjerovat.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 16 feb 2011, 15:46

Fiorentinu su protiv Bayerna sudije ofirno izbacile...........
A ovo poredjenje BL i Serie a nema smisla,mislim da je Serie A puno teza za igraca da igra u njoj nego BL,eh sad moglo bi stosta o tome pisati ali nije ovo ta tema ovo je tema o Milanu kojeg njemacki prvak Bayern cim vidi u ligi prvaka odma spakuje kofere i fala i zivio stari vidimo se,znaci taj isti Milan ih dere al NON STOP!!!!!!
A sad veazno za ovu utakmicu,desilo se sto sam se ja licno pribojavao Vezni red zakazao postavka sa 3 defanzivca i mrtvim Seedorfom nas su nas kostale,Totenham dosao da ne izgubi i igrali vrlo disciplinovano i uspjeli su cak i pobijediti,sad pricati da je Totenham kvalitetnija ekipa od Milana to je smijesno i zalosno,nas je kostao nas Trener jer nismo ni igrali prov poluvrijeme u drugom poluvrremenu je Tottenham igrao bunker i cekao priliku za kontra napad sto se nazalost po nas Milaniste i desilo i to je to,da je kojim slucajem usla jedna od one Yepesove dvije pitao bih vas ja sta bi bilo do kraja,nije sve gotovo to je sigurno,nama je bitno da se Prince oporavi,i Zambrotta bi trebao biti spreman mislim da Milan moze do prolaza dalje!
Forza MIlan!!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 feb 2011, 15:47

HzBvB je napisao/la:ma taj koeficijent je njemacka zasluzila preko UEFA kupa al eto dobice to mjesto zasluzeno,nije to problem, kako UEFA kaze tako je, al vidjecemo koliko ce jedan Levercusen ili Borussia dogurat u LP kad je izbore,Fiorentina je kao devetoplasirana ekipa lijepo i ravnopravno igrala sa prvakom njemacke lige, toliko, al opet, svi cemo mi da govorimo po svom ukusu, ko navija za italinaske klubove ,Italija je jaca, njemacki navijaci , Njemacka i tako dalje, ovdje vise dolazi do izrazaja ukus i preferencije od stvarne slike, i pomalo je zamorno sto je taj koeficijent UEFE sveto pismo,to mi je slicno kad onaj IHFFS ili kako se vec pise, donese statistiku kako je Werder 4 ili 5 tim nekoj godini na svijetu, a to sam znao citat i smijat se
Pa Borussia i Leverkusen ce se ponasati ovako kao Roma ili Schalke ili Fiorentina --nece oni nista spektakularno napraviti ali eto..

Evo i Schalke je 10. pa je igrao igrao nerijeseno u Spaniji i vjerujem da ce proci 4 ekipu u Primeri tako da je to relativno sve , ja sticem utisak da je Bundes potcijenjena ali eto svako ima svoje ....
eto sam si rekao da je relativno pa i taj koeficijent, na koji se lozite vi "njemci" pa jel neka italijanska ekipa izgubi eto vas da raspravljate, a raspravljate o istom sto puta, koeficijent koeficijent stadioni stadioni i drzi te se toga, iskreno mene taj koeficijent interesuje kao lanjski snijeg, jer je vec njemacka liga preko toga prestigla italiju, a kroz koju godinu ce italijanska njemacku, kako bude koja liga gubila tj,brisala se ona godina ,mislim 5 godina unazad pa kako bude se gubila ta jedna od uspijesnijih godina tako ce to da varira, meni je to nikakav pokazatelj,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 feb 2011, 15:49

A_d_0 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:1 – Raul – 69 Goals
Igrac je ocajan ako nije u TOP 10 najboljih strijelaca svih vremena. Zanimljivo. A nema veze sto 8 od ovih 10 igraca igraju bar 5 sezona duze od njega ovo takmicenje. Al eto. A vjeruj da ce brzo prestici Trezegeuta i uci ce u TOP 10. Fale 3 gola sto ce zabit u iducoj sezoni. Al on je ocajan u LP. Nemos vjerovat.
mislim da je Maradona najocajniji igrac, nema ga u LP medju top strijelcima :mrgreen:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 feb 2011, 16:00

DAJ BA KOJI VAM JE DJAVO ???
VIDITE LI VI NASLOV OVE TEME ???

Smarate ! slika

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 16 feb 2011, 16:08

realno,milan je trenutno na nivou blackpoola..onakvo silovanje neke ekipe na domacem terenu nisam vidio jos od utakmice sunderland-chelsea ;)
-PAJA Fan Club!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 16 feb 2011, 16:21

Realno nije.

Ove godine smo u ligi odigrali odlicne utakmice, sa odlicnom pas igrom, ko je gledao utakmicu protiv Udinesea kod kuce 4-4, zna o cemu govorim. Kazu Tottenham bolja ekipa od Milana i jos 4,5 u Engleskoj ima jacih pored Chelsea, manche, Arsenala. :lol:

Najbolje da vam onda sva mjesta u Champion Leaguea damo i da igrate medjusobno.

Ovoj ekipi je sinoc falio jedini pravi kreator koji igra u Milanu i jednostavno pola ekipe, Pirlo, falio je jedan od najbojih bocnih igraca u protekloj deceniji Zambrotta koji bi 200% bolje odigrao od kloceva Abatea i Antoninia, ruku na srce Abate je sinoc solidan bio, ali opcenito igrac koji nije za Milana. Nedostajao je jedan Boateng koji je do povrede igrao u formi zivota i zna dati loptu naprijed za razliku od sinocnjeg defanzivnog trojca. Cassano koji je od dolaska podjelio 5,6 asistencija uz dva gola u samo 4,5 utakmica, Emanuelson koji je mogao zamjeniti Abatea desno i dosta brzine dodati ekipi.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 feb 2011, 16:22

Ja sam poprilicno razocaran sinocnom igrom Milana.Ispostavilo se tacnim ono da bi veoma nekreativni vezni red Milana mogao biti prevaga za los rezultat,ali nisam ocekivao da ce biti ovako nemocni na sredini terena.Bekovi su takodje bili veoma losi Antonini je isao napred ali nista znacajno nije uspeo da uradi,dok Abate prvo poluvreme mislim da nije ni imao akcije na polovini Tottenhama.Mislim da je greska Allegria bila i stavljanje Silve na zadnjeg te ostavljanje Pata na klupi,ali ko zna i sta bi tada bilo.
Milan moze da bude sretan sto je uspeo da zavrsi mec sa 11 igraca jer i Flamini a i Gatuso su trebali da dobiju crvene ranije,ali Lanoy to nije pokazao.
Naravno imao je i Milan svoje neke sanse,narocito dva puta Yepes ali nisu onde imali ni srece.
No nista ovde nije gotovo Milan je preiskusna ekipa i imala je ona ovakvih situacija i ranije,i imaju oni snage za preokret na White Harte Laneu i videcemo da li ce uspeti da se vrate.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 feb 2011, 16:44

Milan je dobra ekipa kao i vecina u Seria A ,medutim ako se javi kriza par godina pa sta ces brate ,osvojilu su skoro 2007 + sest titula ,Ibrahimovic je kralj i Igracina i rijetko koja ekipa ima ovakog napadaca ,bayern dovede olica i kurCe se ko da je to neki igracina ...a govore nesto za milan i italijanske clubove ,ribery i robben sjajna krila -samo krila ,a tim cini 11 igraca ,znaci omjer bi bio oko 4:1 po igracima za ITALIJANE...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 feb 2011, 16:58

Hajde dosta vise o sinocnoj tekmi,svi smo vidjeli sta je i kako je tako da bez veze vam je rasprava...

Nego zanima me pa gdje je vise Prince,jbt ko da je bez noge osto pa ga nema ovako dugo,zna li ko kad ce se vratiti?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 feb 2011, 17:08

Milan je sinoc osramotio fudbal kao pojam. Gdje su sad oni sto su govorili kako ste sjajna pojacanja doveli, kako ste prehebali neke klubove za neke igrace, Robinho velemajstor i to. Gdje su oni sto su pricali kako je Pato velemajstor koji vrijedi 60 miliona, a momak nikad nista konkretno jos uvijek nije pokazao itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 feb 2011, 17:12

scudetto je napisao/la:Hajde dosta vise o sinocnoj tekmi,svi smo vidjeli sta je i kako je tako da bez veze vam je rasprava...

Nego zanima me pa gdje je vise Prince,jbt ko da je bez noge osto pa ga nema ovako dugo,zna li ko kad ce se vratiti?
danas je trenirao punom parom i skroz je spreman, ne brini bit ce u prvoj za sljedecu tekmu, a kad je uzvratna ba ?? :roll:

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 16 feb 2011, 17:24

Ja mislim da igramo revans 9. marta,nisam siguran ali mislim da je tako..a to data mogu se svi oporaviti i onda ce mo imati vise sanse za prolaz,kao i Pato i Robinho da dobiju malo Forme jos,sa Ibrom nisam zadovoljan zbog sinosnje greske na sredini,kad je pukla kontra,sve u svemu nismo losi ;)
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 16 feb 2011, 18:06

9. Marta je revans. Za nadati se da do tada nece biti jos povreda.

Nego sta je sa Didacom iz Espanyola, dosao i nije jos zaigrao, jel on prijavljen za Ligu Prvaka?
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []