FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Botovi vas loze part4
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kad je čovjek već toliko siguran i samouvjeren ponudio bih mu opkladu ali pošto znam da on to neće ispoštovati ne vrijedi džaba gubiti vrijeme.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Botovi ko klix članci svakih osam mjeseci dodju istu priču vrtiti. Ovaj već osmi put piše isti,a gle čuda poslije teksta klixa. Nema botova ma jok
- lijevapolutka
- Kontakt:
Uprava nista ne čini da stvori uslove za normalan rad kluba. Žive od naših članarina već godinu dana
moSa ljoŽe
- BegovicRamiz
- Kontakt:
halalite na upadu komsije
al da vas nisu zayebali sa datumom jer ne postoji 31.06
Nemoj ga, do tad ćemo imati nije bitno koliko mjesec ima dana,datum xy završila do 31 juna a onda spektakl
Info iz prve noge. Botovi bez mozga. Koliko se ofira mora da brise postove
Do 31.06. 2023 produženo do tada Eldin parkira kamion na zapad
Info iz prve ruke samo da skontam koji sajli da stavim da budem ubjedljiv,mozda
Info iz prve ruke samo da skontam koji sajli da stavim da budem ubjedljiv,mozda

Ti da imaš obraza šta si sve se nalago do danas i dalje pišeš. Ti da se kladis jadan ne bio. Nek ti prelistaju postove od prije godinu koje nisi mogao izbrisati. Mene bi više stid bilo pisati.
- MocMahale444
Vidi sto je nervozan i ljut charaponi
Osmi2 ga raka.

Osmi2 ga raka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
31.06 budi ispred stadiona ponesi baketovu sliku..MocMahale444 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 23:01Vidi sto je nervozan i ljut charaponi![]()
![]()
Osmi2 ga raka.
carapice sutra u zenicu, dočekujete celik. ili ste gosti? sta ste?
moj balo balavi, jel te stid da imaš 526 lica? da mi je vidjet imaš li koga u svom zivotu, provodi li ko vrijeme s tobom? idi malo se socijalizuj, budi s ljudima. svakog kome si se smijao za diglisica je na kraju ispao u pravu, a ti nemaš stida ni srama i opet svoje pises. kakav si ti degenerik od osobe, u zivotu nit sam vidio, nit cu vidjet.
moj balo balavi, jel te stid da imaš 526 lica? da mi je vidjet imaš li koga u svom zivotu, provodi li ko vrijeme s tobom? idi malo se socijalizuj, budi s ljudima. svakog kome si se smijao za diglisica je na kraju ispao u pravu, a ti nemaš stida ni srama i opet svoje pises. kakav si ti degenerik od osobe, u zivotu nit sam vidio, nit cu vidjet.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- MocMahale444
Hulahopka je napisao/la: ↑18 okt 2022, 23:1431.06 budi ispred stadiona ponesi baketovu sliku..MocMahale444 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 23:01Vidi sto je nervozan i ljut charaponi![]()
![]()
Osmi2 ga raka.
Maći idi faćaj tuđi internet.
- Mrcina1921
diglisic nije samo vlasnik kompanije shipex da se razumijemo, vec ima udjela i vlasnickim strukturama nekoliko hotela, vlasnik je nekoliko sportskih centara, jaht kluba u palm beachu na floridi te nekoliko manjih kompanija cije se poslovanje veze za kompaniju shipex
bogatstvo mu se procjenjuje na 500 miliona dolara, a posjeduje i privatni avion bombardier 5000 cija je cijena 40 do 50 miliona dolara
ako ga poredimo sa mirvicem, njegovo bogatstvo se procjenjuje na 200 miliona dolara, ili amirom gros kabirijem cije se bogatstvo procjenjuje na 600 miliona dolara, jasno je sta njegovim ulaskom dobijamo
bogatstvo mu se procjenjuje na 500 miliona dolara, a posjeduje i privatni avion bombardier 5000 cija je cijena 40 do 50 miliona dolara
ako ga poredimo sa mirvicem, njegovo bogatstvo se procjenjuje na 200 miliona dolara, ili amirom gros kabirijem cije se bogatstvo procjenjuje na 600 miliona dolara, jasno je sta njegovim ulaskom dobijamo
Jedini problem je sto frajer kasni par mjeseci, sto mi strepimo sta ce desiti dolaskom nove godine i sto para u klubu nema, a potencijalni investitor je navodno tu. Ja sam vala skeptican jos uvijek, nista ne vjerujem dok ne vidim na sluzbenoj
- MocMahale444
Jasta bas takoMrcina1921 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 23:48diglisic nije samo vlasnik kompanije shipex da se razumijemo, vec ima udjela i vlasnickim strukturama nekoliko hotela, vlasnik je nekoliko sportskih centara, jaht kluba u palm beachu na floridi te nekoliko manjih kompanija cije se poslovanje veze za kompaniju shipex

Prvo skoci pa reci hop

Sablja.Samo preko kupa mozemo u Evropu.Znaci danas na sve ici nema opustanja.Beca ako mora igrat neka ga 2 minute i nek folira da je povrjedjen pa ga zamjeni.Cuvaj Santosa danas jer oni kad vide Brazilca nece se znat ponasat.Danas Haracic odlucuje jer ima iskustva sa ovim federalnim.Ipak ocekujem pobjedu 2-0 i srecu u izvlacenju za daljnji nastavak kupa.O Diglisicima necu jer sam se opeko do sad previse.
-
- Kontakt:
Kad je izvlacenje za 1/8
- NerminFatic
- Kontakt:
E danas bi napokon bio red da se klub oglasi o posjeti Diglisica. Bez euforije, najava, ali reci sta je razlog posjete iima li kakvog dogovora, ili da nas puste na miru!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Grbavica786 i 21 gost.