NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Jbg nisam uspio izganjat sutra da budem na tekmi ali zato akobogda ako bude sve uredu za vikend sam protiv Moscanice na BP
Sto se tice sutra rezultata samo da nebude neki tezak poraz a ostalo treba biti realan ljudi su jaci a mi smo svoj cilj ispunili napunit cemo kasu to je najvaznija stvar
Sto se tice sutra rezultata samo da nebude neki tezak poraz a ostalo treba biti realan ljudi su jaci a mi smo svoj cilj ispunili napunit cemo kasu to je najvaznija stvar
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Malo je potrebno za sretno Bilino...
Re: NK Čelik Zenica
Uživajte sutra. Ovo je nagrada za sve utakmice kroz kantone. Već sutra u ova doba nastaviti našim putem.
#samoČelik
#samoČelik
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Vidi druže, meni bas nije. Iako ne gotivim Isakovica zbog epizoda I krkanskog ponasanja dok je igrao za Mladost DK, ovaj njegov stav mi je jedini ispravan.Truhlo je napisao/la: ↑18 okt 2022, 20:09Razumijem "euforiju" kod navijaca, nakon 3 godine derbi utakmica, ali danas na presu je bilo bas preseravanja od strane kapitena. Samo da ne bude hladan tus sutra, da nam ne zabiju petardu, mogli bi se mnogi razocarat.
Kako god bude, vec nas za vikend ceka liga i nadam se da ce se ovaj blagi trend vracanja publike na stadion nastaviti.
Sutra ako ima igrač koji ne vjeruje da moze da pobijedi ne bi trebao ni da pocinje tekmu. Mozda bude I 0:5 na kraju ali nasi igrači na Bilinom moraju da idu protiv bilo kojeg tima na pobjedu.
- Robijas007
- Kontakt:
Vuces mi malo na Fudinog bota, drug. Popljuva ti sve, nevalja ti toIronside je napisao/la: ↑17 okt 2022, 04:12Cuva igrace u bitnoj utakmici za promociju da se ne povrijede za utakmicu koja nam Nema nikakav rezultatski znacaj u kupu Nema Sta zajebo je Mourinha sa Tom taktikom Dudic na aparatima Ima da uzmemo sarajevo 15-0 u srijedu bravo Duvnjak klanjam ti seAllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2022, 00:19
Ne odmara niko igrace da prodjemo Sarajevo, nego da se ne povrijede.
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Sutrašnja utakmica nam moze dosta pomoci, prije svega finansijski kroz ulaznice. Zatim da se trend rasta publike nastavi, ako momci ostave srce na terenu i odigraju muški. Ali i za njih individualno, jer mogu zapasti za oko nekom od većih klubova.
U svakom slučaju, sutra u 18:00 svi na Bilino, i svi na Jug
U svakom slučaju, sutra u 18:00 svi na Bilino, i svi na Jug

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj "kao da su im djeca" , pa ovo i jesu nasa djeca i zasluzuju nasu podrsku. A ako nisu za prvog tima ili uopste za Celik, opet im treba dati podrsku dok ne nadjemo bolje.
Celik!3,2,2.
Zbog takvih kao sto si ti nam i jeste drzava kita mlohava bez prosirenih vidika bisage kao u konja (plemenita zivotinja Nije uvreda) i cim malo neko Ima drugaciji pogleda na nesto je bot ili fudin ili ko zna ciji.Kupi Celik sebi pa da je Samo tvoj i da mi drugi nemamo pravo na misljenje i pravo na slobodan govorRobijas007 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 23:31Vuces mi malo na Fudinog bota, drug. Popljuva ti sve, nevalja ti toIronside je napisao/la: ↑17 okt 2022, 04:12Cuva igrace u bitnoj utakmici za promociju da se ne povrijede za utakmicu koja nam Nema nikakav rezultatski znacaj u kupu Nema Sta zajebo je Mourinha sa Tom taktikom Dudic na aparatima Ima da uzmemo sarajevo 15-0 u srijedu bravo Duvnjak klanjam ti seAllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2022, 00:19
Ne odmara niko igrace da prodjemo Sarajevo, nego da se ne povrijede.![]()
Celik Zenica
Ajde ajmo svi u napaaad
Dosao je i taj dan, sta god bude, mi te volimo likČee
Borba, borba i samo borba veceras pa sta Bog dadne

Dosao je i taj dan, sta god bude, mi te volimo likČee

Borba, borba i samo borba veceras pa sta Bog dadne

Opasno tebe nagriza mrznja i negativa. Lijeci se covjece. Sad u ovim danima svi pricamo o Sarajevu radujemo se spektaklu ti pricas nebulozeIronside je napisao/la: ↑19 okt 2022, 01:39Zbog takvih kao sto si ti nam i jeste drzava kita mlohava bez prosirenih vidika bisage kao u konja (plemenita zivotinja Nije uvreda) i cim malo neko Ima drugaciji pogleda na nesto je bot ili fudin ili ko zna ciji.Kupi Celik sebi pa da je Samo tvoj i da mi drugi nemamo pravo na misljenje i pravo na slobodan govorRobijas007 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 23:31Vuces mi malo na Fudinog bota, drug. Popljuva ti sve, nevalja ti to![]()
-
- Kontakt:
Danas igra Čelik, daj da napunimo stadion i da svi zajedno u glas pjevamo
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- limvolikce1945
- Kontakt:
Trebamo nešto naučiti npr. od Ilijaša: kako se boriti protiv nadmoćnijeg protivnika.
Što bi rekao Kemo kada smo igrali protiv Genta: "Jesu dobri, ali ni oni ne lete..." A nemaju ni Mehića da promaši loptu.
Meni je uspjeh večeras ako ne bude neki incident, pa da moramo sve što zaradimo platiti na kazne. Posebno je rizik jer su velike šanse da ga popušimo, a tada krenu i provokacija s druge strane, a mi smo poznati kao "saburli" grad... sekunda nam fali.
Što bi rekao Kemo kada smo igrali protiv Genta: "Jesu dobri, ali ni oni ne lete..." A nemaju ni Mehića da promaši loptu.

Meni je uspjeh večeras ako ne bude neki incident, pa da moramo sve što zaradimo platiti na kazne. Posebno je rizik jer su velike šanse da ga popušimo, a tada krenu i provokacija s druge strane, a mi smo poznati kao "saburli" grad... sekunda nam fali.
Tako je kralju. Ja sam ubjeden u vrhunsku atmosferu i 8-10 hiljada ljudi. Malo ljudi znam koji nece doci na ovaj spektakl. Samo jos da momci poginu na terenu. Rezultat nebitanlimvolikce1945 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 07:59Trebamo nešto naučiti npr. od Ilijaša: kako se boriti protiv nadmoćnijeg protivnika.
Što bi rekao Kemo kada smo igrali protiv Genta: "Jesu dobri, ali ni oni ne lete..." A nemaju ni Mehića da promaši loptu.![]()
Jedno se trazi, a to je borba za Čelikov grb. Bez pardona! Nek ostave srce na terenu, crno-crveni dres mora biti natopljen znojem. Zenicki do kosti!
S takvim nacinom razmisljanja sve je moguce i onda bice sta mora biti... Sljedeci vikend ionako vec slijedi Moscanica!
SVI NA BILINO!
S takvim nacinom razmisljanja sve je moguce i onda bice sta mora biti... Sljedeci vikend ionako vec slijedi Moscanica!
SVI NA BILINO!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Otvorite kapije stadiona 2h prije utakmice.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Zapad bi mogao da bude pun ko šibica
Igrajte za Robiju, Čelik i Zenicu !
Gazi pitare !

Igrajte za Robiju, Čelik i Zenicu !
Gazi pitare !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.