Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Najvise mi Se to svidja kod Pottera sto rotira igrace i kada vidi da nesto ne ide odmah mijenja. Tuchel obicno oko 70te nesto promijeni a rotacije stran pojam.
Potter koristi full squad iskreno ocekivao sam da ce losije startati pozitivno sam iznenadjen.
Potter koristi full squad iskreno ocekivao sam da ce losije startati pozitivno sam iznenadjen.
Ne kazem da nije tako u vezi Pottera, ali ovo je jos uvijek daleko od dobre igre i onoga sto mi ocekujemo..wadethegreat je napisao/la: ↑17 okt 2022, 21:22Najvise mi Se to svidja kod Pottera sto rotira igrace i kada vidi da nesto ne ide odmah mijenja. Tuchel obicno oko 70te nesto promijeni a rotacije stran pojam.
Malo jaca ekipa kad nam dodje u ligi prvaka izbit ce nas iz cipela
Ponosni smogovac!
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa ne znam bas ima dosta pozitivinih stvari.
Osim prvog poluvremena protiv Ville protivnike smo dominirali.
Presing odlican napadaci poceli davati golove brze dolazimo u sanse.
Odbrana izuzev tog prvog poluvremena sigurno djeluje.
Koristi puno vise igraca nego Tuchel nekako su se svi digli.
Nije to naravno Potterball niti ja to ocekujem uskoro opet kazem covjek nema vremena sa ekipom raspored je brutalan pa ide svjetsko.
Mozda tek sljedece sezone budemo gledali neki atomski fubal ova sezona je po meni sto dalje u LP i kupovima i top 4 i polako instalirati svoju filozofiju.
Krenuo je odlicno pad je neminovan kad tad ali do tada jahati ove dobre rezultate.
Osim prvog poluvremena protiv Ville protivnike smo dominirali.
Presing odlican napadaci poceli davati golove brze dolazimo u sanse.
Odbrana izuzev tog prvog poluvremena sigurno djeluje.
Koristi puno vise igraca nego Tuchel nekako su se svi digli.
Nije to naravno Potterball niti ja to ocekujem uskoro opet kazem covjek nema vremena sa ekipom raspored je brutalan pa ide svjetsko.
Mozda tek sljedece sezone budemo gledali neki atomski fubal ova sezona je po meni sto dalje u LP i kupovima i top 4 i polako instalirati svoju filozofiju.
Krenuo je odlicno pad je neminovan kad tad ali do tada jahati ove dobre rezultate.
Kante mora na operaciju. Nema ga 4 mjeseca
- wadethegreat
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja bih kanteu podigao platu na 350k i ugovor na jos 3 godine.wadethegreat je napisao/la: ↑19 okt 2022, 13:03Pustit ga na kraju ugovora. Nema smisla covjek nece ispod 290k platu a nema ga na terenu.
takav kao kante se jednom radja.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sve je manje i manje na terenu ne vidim svrhu da produzimo ugovor.
Sve ja to kontam strasan igrac ali ne igra jednostavno previse povreda zadnje dvije godine za tu cifru posebno.
Kakav god Jorgan bio makar je dostupan.
Kante ove sezone je odigrao 2 meca.
Sve ja to kontam strasan igrac ali ne igra jednostavno previse povreda zadnje dvije godine za tu cifru posebno.
Kakav god Jorgan bio makar je dostupan.
Kante ove sezone je odigrao 2 meca.
Svi bi mu to dali da nije postao sinonim za povredu i izostanak. Ybg, na emocije se ne dobija 350k sedmično ni u jednom klubu.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑19 okt 2022, 17:23ja bih kanteu podigao platu na 350k i ugovor na jos 3 godine.wadethegreat je napisao/la: ↑19 okt 2022, 13:03Pustit ga na kraju ugovora. Nema smisla covjek nece ispod 290k platu a nema ga na terenu.
takav kao kante se jednom radja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne toliku platu ali da mu smanje i ugovor na bar 2 god,kakve vucibatine su se vukle i uzimale pare vredi imati kantea pa makar na pola sezone zdravog.
I ja mislim da mu trebaju produziti ugovor na 2 god max i smanjiti malo platu jer sad ce ga oni svakako izlijeciti i da ode dzaba nema smisla
Kakve koristi sto je Zorzinjo bio dostupan kad je doprinio igri kao i Kante povrijedjen
Kakve koristi sto je Zorzinjo bio dostupan kad je doprinio igri kao i Kante povrijedjen
- wadethegreat
- Kontakt:
Diego Armando Broja pocinje.
Jbt kao da protiv Barcelone 2008-2012. igraju. Stisli ih, ne mogu disati.
Još se jedan za drugim povređuju ko na traci, ko da su od šećera. Ne smiješ ih ružno pogledati, odmah povreda.
Još se jedan za drugim povređuju ko na traci, ko da su od šećera. Ne smiješ ih ružno pogledati, odmah povreda.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jos da Zorzinja zakuje za klupu i sve pet
Ovaj Broja je ubjedljivo najsporiji igrač lige..pa on dok napravi prvi korak,dok postigne radnu temperaturu prođe 5 minuta..ovako više mi liči na nekog građevinskog radnika,viljuškaristu.
Sta igra ovaj kukurelja bas je los.
Jao Kepe sta radi
- wadethegreat
- Kontakt:
Cucurella jedan od boljih defanzivno…
Kepa u zivotnoj formi. Opet prelose prvo poluvrijeme.
Kepa u zivotnoj formi. Opet prelose prvo poluvrijeme.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa daj loptu Mountu covjece sta radis.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako nasi pojedini igraci nisu svjesni gdje su I’m kolege u nekim situacijama meni ne ide u glavu. Najmanje 3 situacije su mogle dovesti do gola da ovi ne spuste glavu I gledaju u pod…