NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Moze lahko biti da bude 8000 ljudi na stadionu. Kapacitet zapada je 7000, a prije 3 sata bila objava da je 70% vec prodano. Sto znaci da se zapad moze napuniti sigurno na 6000. Istok je kapaciteta ca. 2500, jug 2300, sjever 2100.
Ako na zapadu vec ima 6000, moze se na ostale tri tribine navuc jos 2000 ljudi da yebe jez jeza. Realna procjena sigurno oko 8000 ljudi. Samo sad je pitanje hoce li se desavati situacije kao npr. protiv bosne, gdje klub proda 2000 karti, a na stadionu bude 4000 ljudi. Ne znam sta se tu desava, pa ne mogu komentarisat dalje.
Kako god, idemo hrabro, likČe je ponovo IN !
Ako na zapadu vec ima 6000, moze se na ostale tri tribine navuc jos 2000 ljudi da yebe jez jeza. Realna procjena sigurno oko 8000 ljudi. Samo sad je pitanje hoce li se desavati situacije kao npr. protiv bosne, gdje klub proda 2000 karti, a na stadionu bude 4000 ljudi. Ne znam sta se tu desava, pa ne mogu komentarisat dalje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Svi koji ne udju, nek dodju sutra, bice repriza.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:2220 hiljadaConvicts je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:01Koliko je ukupno prodato ulaznica za sad?FRLegioen je napisao/la: ↑19 okt 2022, 13:54Super idu karte,a i fan shop odlicno radi!Kakav god bude rezultat pobjednik je Celik.Opet smo na svim sportskim naslovnicama,mnogi ljudi iz okruzenja ce na Areni gledati lijepu sportsku pricu! U gradu se vec osjeti fudbalska atmosfera,sve podsjeca na stara dobra vremena.Trebamo maksimalno podrzati nas Celik,a igrace Sarajeva docekati aplauzom!Svi na Bilino

-
- Kontakt:
Manji je kapacitet zapada, nek bude 5000 na zapadu bicu prezadovoljanredbull93 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:36Moze lahko biti da bude 8000 ljudi na stadionu. Kapacitet zapada je 7000, a prije 3 sata bila objava da je 70% vec prodano. Sto znaci da se zapad moze napuniti sigurno na 6000. Istok je kapaciteta ca. 2500, jug 2300, sjever 2100.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
6000 je kapacitet zapada, u tom trenutku preko 4000 je bilo prodatih. Definitivno ide na 5000 zapad. Ovo ostalo ce se popunjavati kad nestane zapadadinodino2019 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:53Manji je kapacitet zapada, nek bude 5000 na zapadu bicu prezadovoljanredbull93 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:36Moze lahko biti da bude 8000 ljudi na stadionu. Kapacitet zapada je 7000, a prije 3 sata bila objava da je 70% vec prodano. Sto znaci da se zapad moze napuniti sigurno na 6000. Istok je kapaciteta ca. 2500, jug 2300, sjever 2100.

Oko 6800 vam je kapacitet zapada, ja bas sinoc na netu trazio.Ocekujem 5000 min. na zapadu.
-
- Kontakt:
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Bit ce dosta djece ispod 12 za koje je ulaz besplatan.
Postovanje treba zaraditi.
Idemo sigurno preko 6k ulaznica, sad koliko ce djece biti nije ni vazno. Po ovim brojkama klub ce inkasirati preko 30k KM sto je fenomenalno.Zapadna tribina osim što je natkrivena ujedno je i najveća sa 6.871 stolicom, istočna tribina posjeduje 1.757 stolica sa VIP ložom koja ima 463 mjesta, dok južna tribina ima 2.340 a sjeverna 2.001 stolicu.
Hajmo naprijed Ceeeeee

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Imali ikakvog linka za nas vani i nekih solucija... na ovom kodiju rade linkovi gdje nema arene bih
Da li moja tv idalje ima onu opciju da se kupi utakmica?

Da li moja tv idalje ima onu opciju da se kupi utakmica?
BašČelik!
- limvolikce1945
- Kontakt:
Kad počnemo večeras tepati Fudi, do Uskoplja će odjeknuti.
Mora se pohvaliti organizacija utakmice. Prvo na sve nacine utakmica se promovisala, a drugo sto su omogucili vise prodajnih mjesta za karte. Upravo citam da je dostupan i stand kod lamele za prodaju karti, pa eto da znate. Vjerujem i artikli iz fan shopa da ce biti na raspolaganju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Da li se zna koliko gostiju iz sarajevo dolazi veceras i zaista je lijepo vidjeti da Zenica dise za Celik kao nekada.Nisam bio optimista za ovu utakmicu ali sve je moguce uz ovu atmosferu i podrsku navijaca,momcima sretno veceras
Celik Zenica
Kamo srece da trecina od ovih danas gledalaca koji ce biti na tekmi bude protiv Moscanice za vikend!Bitan je kontinuitet,da pratimo svoj klub na svakoj domacoj tekmi,a ne samo kad nam dolaze velikani...
Ma dobro opet lijepo je vidjeti raja da dolazi pa makar to bilo i na derbi jer tesko je motivisati ljude protiv slabijih protivnika cak i u premier ligi mi nemamo tu kulturu kao njemci i englezi gdje je vikend rezervisan za utakmicu i idu na stadion porodicno kao vid zabave i tako podrzavaju klub.Jos plus kod nas je dosta raje vani u dijaspori i mozda uspije pogledati nekad utakmicu na pocetku sezone dok su na godisnjem
Celik Zenica
Re: NK Čelik Zenica
Ima li kakav stream? 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
https://****/match/football/10664211 Arena BH
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Hvala za link, jel ima ton kod tebe?
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 25 gostiju.