FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlazi fedja majku vam **** klosarsku i vodi tu bagru sa sobom, **** vam boga 100 puta svima, sta nam uradiste , **** vam sveeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Imatel neki izgovor opet? Jel smeta istok? Istok je iz raja,Dzeneta izasao hebem im pleme,treba ih polomit,ko god ih vidi u gradu da im hebe mater
Cestitao bi Zenicanima al da se ne ponavljam jer sam to odradio vec prije 2 dana.
Ako Fedja i ovo prezivi izdrzljiviji je od Sulje Domca. Nema mu smrti dok ga neko ne zapali.
Ako Fedja i ovo prezivi izdrzljiviji je od Sulje Domca. Nema mu smrti dok ga neko ne zapali.
You are someone else I am still right here
Nepravda prema belminu hahahahha druga mrtvog yebem i kup osvojen
Dizdarevic pustio svaki penal...Bogami dragog!!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ovo je jadno da jadnije ne moze, koliko veceras sve uposlenike kluba, od vrha do dna otjerat. Mater im je.bem na sta su nas doveli
1946~
log out
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Uspjeli su popusti sezonu u Oktobru, svakako čast debili, Dudicu i Mrivicu, hebali vas vaši milioni.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jel dao ostavku debeli?
Belmine **** ti sve sto imas do majmuna! Prvo njega i igrace, pa onda Duduka. Oni su nas prodali!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sahinovic bi odbranio ona 3 penala. Sramota, ili udariti na plate ili ostavke.
- napoleon72
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 nov 2022, 21:21, ukupno mijenjano 3 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- skullcrusher
- Kontakt:
Belmin je siguran sam pustio znaci ne postoji neko da me moze drugacije ubijediti ... nmg vjerovat
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Dinamo za sirotinju 
Mirvicu ubleho neizivljena!! Ubleho ona, yebo ti Sejo Brajlovic zenu fildzanom!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako stvarno bojkotuju sve do jednog otjerat i igrat sa kadetima a Dudica ostaviti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sezona je za nas gotova. Dudic out, dovesti trenera da valja, i proljetni dio remont ekipe i uigravanje za narednu sezonu. Ako se iscupa kakve Evrope dobro i jest, ako ne nikom nista.
Cestitke Dudicu na najgoroj sezoni u zadnjih 30 godina ako ne i vise !!!!
Cestitke Dudicu na najgoroj sezoni u zadnjih 30 godina ako ne i vise !!!!
U novi boj ...
Feđa Dudlić
Najgori trener u historiji Sarajeva
A Belminu želim Famos iz Hrasnice, to je za njega mjera.

Najgori trener u historiji Sarajeva

A Belminu želim Famos iz Hrasnice, to je za njega mjera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, DzemoSmjecanin, EastMadness, feniksptica, Google [Bot], insimadop, ledesma, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, Tarapi i 139 gostiju.