Trenera s mOOdima koji će odmah reći sabotira me taj i taj. A onda saboteru yebati majku kroz majku, pa makar bio pejgamberov sin.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To nama treba od postojanja klubaMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:17Trenera s mOOdima koji će odmah reći sabotira me taj i taj. A onda saboteru yebati majku kroz majku, pa makar bio pejgamberov sin.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ljudi jel moguce da se neko ovako sprda sa navijacima Sarajeva,kao ovaj covjek,zaboli me **** i za Fedjom i Hadzicem i Mirvicem,mali se popisao po grbu po navijacima po svemu.
Samo Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Ferrante071
- Kontakt:
Cilj je ostvaren.
Gledamo Sarajevo kakvo nikad nismo gledali.
Treba Ćalu postaviti za trenera i vidjeti šta i kako dalje što se tiče igračke križaljke.
Gledamo Sarajevo kakvo nikad nismo gledali.
Treba Ćalu postaviti za trenera i vidjeti šta i kako dalje što se tiče igračke križaljke.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ferencvaros je eliminisan u 1/16 finala Kupa Mađraske od ekipe trećeligaša Ivancsa KSE nakon produžetaka. Nismo jedini.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Prvo smirte dozivljaje. Drugo ne branim nikog, boli me neka stvar da svi redom odu iz Rajvosa. Ali ako cu komentarisati ovaj kadar Belmin se ne smije što ga boli neka stvar za FKS neg se lik nasmijao sam sebi, jer je bio blizu da odbrani mislim tad vec drugi penal al malo mu falilo. A zadnji penal imam osjecaj da ga je i pustio tako mi je izgledalo, al ne volim teorije zavjere ... ne znam
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- JavierBosnia
- Kontakt:

Smijao se i Bega nakon NIgerije pa ne znaci nista
Ne znam u drugoj seriji sta je bilo pa je taj osmijeh, mozda ironican jer je bio blizu lopte
Sa tribina se meni nije cinilo da pusta bilo sta, ne treba osudjivati odma
Ko je bio na stadionu Adilovic i Sahinovic su trcali do svlacionice i tamo vamo prije penala, a Sahinovic na predzadnjem penalu iza gola prosao i saptao Dizdarevicu. Cinili su mi se da rade sve da izvuku situaciju
Problem je sto smo uopste dosli do penala protiv treceligasa. Al haj lakse nam je sad traziti opravdanja u svemu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Treba husrefa ko pomocnog, cisto da hebe majke, preventivno
- siroliver69
- Kontakt:
Zar ne vidite da je celava uš dovela i ispratila sve i jednog trenera u zadnje 4 godine. Znate li da se ugrađuje u ugovore i da sa tim igracima zbog para munta trenere da mu moraju igrati. Kad se treneri usprotive i skontaju ga, on krene na njih sa istim tim igracima s kojima je u talu!
Rak rana kluba je Celava fukara, sve mu mrtvo yebem!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ElCartel11
- Kontakt:
Kancer kluba kojeg je Mirvic vratio iz samo njemu poznatih razloga. Lik ima veze i konekcije ko ja u EU parlamentu.siroliver69 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:30Zar ne vidite da je celava uš dovela i ispratila sve i jednog trenera u zadnje 4 godine. Znate li da se ugrađuje u ugovore i da sa tim igracima zbog para munta trenere da mu moraju igrati. Kad se treneri usprotive i skontaju ga, on krene na njih sa istim tim igracima s kojima je u talu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ni ja ne volim teorije i mahalske, ali obzirom da se i prije ovog pričalo da Belmin ima problem sa Feđom, pogledah opet penale, tri je imao na ruci totalno mekano postavljanje...smrdi opasno.
Tomašević i njegove greške po ko zna koji put, Nardin, Dal..tuga,kad,čemer ... Budu li neke simbolične kazne za igrače , zataškavanje do zimske pauze pa onda opet neki Vasoski , volio bih da ispadnu i ne vrate se nikad u premijer ligu.
Zdravije za nas bolesnike
Tomašević i njegove greške po ko zna koji put, Nardin, Dal..tuga,kad,čemer ... Budu li neke simbolične kazne za igrače , zataškavanje do zimske pauze pa onda opet neki Vasoski , volio bih da ispadnu i ne vrate se nikad u premijer ligu.
Zdravije za nas bolesnike
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Postaviti privremeno trenera do kraja jeseni, pa onda zimus nekoga traziti. Ko god bude, ne bih mu bio u kozi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ako su igraci sabotirali trenera a trener to nevidi ili nema nacina da sazna to treba dobit odkaz..
Takodje ako je znao rekao mirvicu hadzicu taj taj i taj zabusava zelim da treniraju odvojeno ili da im se isplati ostatak ugovora klub mirvic nece to da uradi sazoves konferenciju podneses ostavku kazes to to to nemoras imena spominjat i gotovo..
VAHID ALILHODZIC
MEHO KODRO
SU JEDINI TRENERI KOJI MOGU ZAMJENIT FEDJU U OVOM TRENUTKU I KOJI BI BOLJE MOGLI VODIT..
E sad mi sto vjerovatno prvog nemozemo platit drugi ima dovoljno love da nemora radit do kraja zivita i sto je vec bio ovde zna kako ide
Sve ispod Kodrinog kvaliteta je pucanje u stomak
Baka husref cala itd to su promasaji teski i neznalice
Takodje ako je znao rekao mirvicu hadzicu taj taj i taj zabusava zelim da treniraju odvojeno ili da im se isplati ostatak ugovora klub mirvic nece to da uradi sazoves konferenciju podneses ostavku kazes to to to nemoras imena spominjat i gotovo..
VAHID ALILHODZIC
MEHO KODRO
SU JEDINI TRENERI KOJI MOGU ZAMJENIT FEDJU U OVOM TRENUTKU I KOJI BI BOLJE MOGLI VODIT..
E sad mi sto vjerovatno prvog nemozemo platit drugi ima dovoljno love da nemora radit do kraja zivita i sto je vec bio ovde zna kako ide
Sve ispod Kodrinog kvaliteta je pucanje u stomak
Baka husref cala itd to su promasaji teski i neznalice
Sutra već je sve zaboravljeno,nazalost
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, riki46, skoJaa, Tatamata1946 i 39 gostiju.