Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sad ce uci ona mrcina da siluje gomeza i trenta ccc
-
- Kontakt:
Gomez je danas bas los
Fabinho brate sta ti igras nocas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
TAA je u ovom drugom napravio 3 odlicne prilike, jedna je moral biti gol

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hendo Fab I Milner ne mogu drzati posjed protiv Celika
Auuu sreće
Odnosno Alisson
Odnosno Alisson

-
- Kontakt:
Milner
Fabinho za pola sata pokazao sto je najgori igrac u klubu. Lik je postao smece.

Fabinho za pola sata pokazao sto je najgori igrac u klubu. Lik je postao smece.
Prerano se Klopp povukao, rekoh. Nisi imao 3-0, nego minimalac.
Tri boda, čista postelja. Meni dosta. Ali loše drugo poluvrijeme. Propuh u vezi nakon izmjena.
Za vikend Forrest da se nanizu tri pobjede u nizu.
Za vikend Forrest da se nanizu tri pobjede u nizu.
Dobro je, prezivili smo. Nunez gol, 3 bobe, CS za Gomezovu statistiku za WC. Sve super.
-
- Kontakt:
Trent danas meni najbolji uz Alissona
Ne znam et ovo drugo poluvrijeme bas ko Burnley, sreca nas je nosila. Cini mi se da ovakav sistem godi jedino nasoj odbrani, veznjacima koji ne mogu vise trcat i Nunezu a sve ostalo stagnira. Cim izadje Thiago nama posjed padne na 30ak %. Cak smo bolje izgledali kad je Klopp tek dosao s 4231 ali smo tad imali dosta zdravih i mladih igraca koji su mogli preorat teren.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lose drugo, nemg protiv vrbanjuse diktirati tempo s onom postavom.
Firmino 3 sanse i jones jednu, trent je gurao naprijed a nazad solidan uz opet onu nerazumnu odluku da pokrije drugog igraca kad je lopta isla direktno prema njemu i benrama je imao otvoren sut s 5m
Hendo dobar blok za 3 boda i slagirani talijan su zasluga za ovih 1:0
Firmino 3 sanse i jones jednu, trent je gurao naprijed a nazad solidan uz opet onu nerazumnu odluku da pokrije drugog igraca kad je lopta isla direktno prema njemu i benrama je imao otvoren sut s 5m
Hendo dobar blok za 3 boda i slagirani talijan su zasluga za ovih 1:0
Gledao nekog komentatora na Engleskom, nije pohvalio nijednu njegovu loptu za one 3 prilike I samo spominje ga kao loseg odbrambenog igraca.
Ne znam šta su Jones i Elliott igrali kad su ušli. Od izlaska Thiaga je sve izgledalo loše. West Ham se dosta lakše branio, pogotovo jer nema ni Nuneza. Jedina prava opasnost je ostao Salah, a onda noćas opet izvan pozicija.
Ipak, kao i takvi smo uspjeli da stvorimo par šansi i uz malo sreće je moglo biti 2:0, ali i bez sreće 1:1
U ovom trenutku nemamo dubinu u napadu, a veza nema kvalitet bez Thiaga. Fabinho od povrede protiv Ville nije isti igrač, Jones - ne znam šta o njemu da napišem. Tu je, postoji.
Al' ajde, tri boda su najbitnija i za vikend lak protivnik na papiru. Malo smo se digli na tabeli i hvatamo kakav takav zalet. Odbrana je solidno izgledala veliki dio meča, pogotovo u prvom poluvremenu.
Nakon Forresta ide Leeds, pa Tottenham u gostima i pred SP Southampton. Nekih 10 bodova iz ta četiri meča je minimum ako hoćemo ostati u trci za LP.
Ipak, kao i takvi smo uspjeli da stvorimo par šansi i uz malo sreće je moglo biti 2:0, ali i bez sreće 1:1

U ovom trenutku nemamo dubinu u napadu, a veza nema kvalitet bez Thiaga. Fabinho od povrede protiv Ville nije isti igrač, Jones - ne znam šta o njemu da napišem. Tu je, postoji.
Al' ajde, tri boda su najbitnija i za vikend lak protivnik na papiru. Malo smo se digli na tabeli i hvatamo kakav takav zalet. Odbrana je solidno izgledala veliki dio meča, pogotovo u prvom poluvremenu.
Nakon Forresta ide Leeds, pa Tottenham u gostima i pred SP Southampton. Nekih 10 bodova iz ta četiri meča je minimum ako hoćemo ostati u trci za LP.
-
- Kontakt:
3 boda me jedino zanimaju. Prezadovoljan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.