NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Zenca1988
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Zenca1988 » 19 okt 2022, 22:05

Kakva noc, kakva utakmica. Necu nista puno da pisem. Reci cu samo Durmo :bow: Karic :bow: Isakovic :bow: Durmis :bow: itd... Samo mi smeta vala ovo konstantno pjevanje Hordama, pitarima, Sarajevu. Jug sa igracima slavi pobjedu sa "gazi pitare". Nidje veze, toliko lijepih navijackih pjesama, ali da ne gledam dlaku u jajetu, mora se imat na umu i naboj i rivalitet i sve. Savrsena noc! Samo aBd u ligi iskoristit ovaj momenat pa napravit seriju pobjeda do kraja polusezone.⚫🔴⬛🟥

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 okt 2022, 22:09

Da nas potrefi Željo na Bilinom iducu to bi bila fantazija..

Tu bi bez obzira na cijene ulaznica(dignuti obavezno) bio full kapacitet.

Ali fokus svih fokusa, odmor, priprema za Moščanicu i zadrzavanje dijela publike od večeras.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 19 okt 2022, 22:10

tareizo je napisao/la:
19 okt 2022, 21:43
me moramo ni uc u prvu ligu federacije ,srce ko zenca velko hahahaah
Pazi ovo sad. Moramo. To je najbitnije. To je želja. Sve ostalo je kajmak što kupimo. Znam ja da je ovo phiuuu sexy ali jbg, treba biti realan, vratiti se gdje jesi. Čelik vs Moscanica vikend borba za 1. Ligu Federacije. Kolina se ganja.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 okt 2022, 22:14

Jos jedna dobra stvar 1/8 kupa je sto se igra na proljece, za vikend, 7 dana prije pocetka druge polusezone. Tako da nema rizika od potrosnje, cuvanja za kup i ostalo.

Ma ne znam ni ja sta vise pisem, ne mogu vam opisati koliko sam sretan veceras. Volim te Celik!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 19 okt 2022, 22:15

Trebali bi nam sad protivnici izaci u susret i odgoditi utakmice...Ipak smo mi jedini predstavnik Lige u Kupu :D :D :D

Mi letimo u nebo, MI ZNAMO SVOJ PUT.... Sad jos vise, sad jos jace.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 19 okt 2022, 22:18

avenija je napisao/la:
19 okt 2022, 22:09
Sve stoji, mislim da bi protiv njih bilo i 11.ooo-12.ooo, ali mislim da se utakmica ne bi završila i da bi bilo nereda 100%.
Daj neko ime ali lakšeg protivnika tipa Sloboda ili slično. Biti će publike svakako, pogotovo ako prva bude ovdje.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 okt 2022, 22:23

RubikovaKocka je napisao/la:
19 okt 2022, 22:18
avenija je napisao/la:
19 okt 2022, 22:09
Sve stoji, mislim da bi protiv njih bilo i 11.ooo-12.ooo, ali mislim da se utakmica ne bi završila i da bi bilo nereda 100%.
Daj neko ime ali lakšeg protivnika tipa Sloboda ili slično. Biti će publike svakako, pogotovo ako prva bude ovdje.
U 1/8 je takodjer jedna utakmica, s tim da mogu nizeligasi u gostima igrati. Tek od 1/4 su su dvije tekme.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 19 okt 2022, 22:25

Čestitam braćo!

Prelijepo večeras.. zaslužili ste!
The saddest thing in life is wasted talent.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 19 okt 2022, 22:25

Durmo - odlican. Kako je samo u prvom izvadio sut glavom Nardina. Odlican!

Isakovic - kapitenski.

Vardo na steroidima! Ljudina kad ima motivacije je strasan ugrac.

Bekovi su nam vec odavno za PL (najbolji dio ekipe)

Ja imam suprotno misljenje za Sijerkica, ljudina je danas pretrcao kao 3 igraca, po meni odlicno odigrao. :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 19 okt 2022, 22:26

avenija je napisao/la:
19 okt 2022, 21:59
almir2018 je napisao/la:
19 okt 2022, 21:39
avenija je napisao/la:
19 okt 2022, 21:15
Na talasima ovoga najaviti iducu utakmicu protiv Moščanice. Mora se ovo iskoristiti barem 3-4 hiljade.
Dobro dobro birati termin. Bolje i ponedeljak nego nedelja. Nedelja svi znamo sta je u Zenici. Cijeli grad je van grada, pustos.

Ustvari ponedeljak mora biti igrači su poginuli, svaki dan odmora je zlata vrijedan.
Veceras nisam mogao doci na tekmu ako jos pomjere na ponedjeljak opet necu moci doci tuzit cu klub za dusevnu bol ako pomjere 🤣🤣
Pa situacija je jasna, nedelja je dan mrtvaca i pustosi u Zenici jer su svi van grada.
Subota je previse blizu vec je četvrtak, nakon ove utakmice igračima zaista treba duzi odmor od dva dana.
Ponedeljak 17:00 poslije radnog vremena jedini logican izbor.
Ma u nedjelju u 17 stavljaj i gotovo nemoj da vas sanjam hahaha

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 19 okt 2022, 22:29

almir2018 je napisao/la:
19 okt 2022, 22:26
avenija je napisao/la:
19 okt 2022, 21:59
almir2018 je napisao/la:
19 okt 2022, 21:39

Veceras nisam mogao doci na tekmu ako jos pomjere na ponedjeljak opet necu moci doci tuzit cu klub za dusevnu bol ako pomjere 🤣🤣
Pa situacija je jasna, nedelja je dan mrtvaca i pustosi u Zenici jer su svi van grada.
Subota je previse blizu vec je četvrtak, nakon ove utakmice igračima zaista treba duzi odmor od dva dana.
Ponedeljak 17:00 poslije radnog vremena jedini logican izbor.
Ma u nedjelju u 17 stavljaj i gotovo nemoj da vas sanjam hahaha
Pa dobro, sto me mrzis? Sta sam ti ja uradio? :D Covjek fino rekao ponedeljak, i svima nam odgovara samo ti nedelja pa nedelja

:D :D :D :D

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 19 okt 2022, 22:34

ČESTITKE MOMCIMA NA PROLAZU,STRUČNOM ŠTABU I UPRAVI! Momci su me totalno pozitivno iznebadili BORBENOŠU,TRKOM,ŽELJOM,SVAKA ČAST! Sarajevo je bilo bolje,to stoji al naša trka i želja sve je nadoknadila! Sarajevo je ipak naš jedini klub koji je gospodski ispao prema nama kad nam je najteže bilo! Ko žali za 3 boda u Ilijašu nek mi poliže čmar majmuni jedni ebo vas više Ilijaš krezuba kockoglava stoko! PUBLIKA JE POKAZALA I DOKAZALA DA JE UZ ČELIK! Ovu tekmu je gledala cijela BIH i Srbija a vi žalite za Ilijašom i Batonima degenerici glupi! OVA TEKMA JE VIŠE ZARADE DONJELA KLUBU U KARTAMA,PROMOCIJI MOMAKA ,TIMA,KLUBA VEČ SVE TEKME ZAJEDNO U KANTONU I 3 LIGI! Za Durmiša je nočas čulo sigurno milion ljudi u Bosni i regionu! Ne očekujte veču posjetu protiv Moščanice,al predlažem klubu i raji da se nahajca utakmica protiv Koline pa da tu bude makar 5000 ljudi...
::::SAMO ČELIK::::

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 19 okt 2022, 22:42

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

nickiZe88
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la nickiZe88 » 19 okt 2022, 22:59

Tek sam sad dosao kuci, popila se koja slavljenicka :D

Placem, sretan sam, emocije su proradile mozda kao nikad do sad. Prelijepo je bilo veceras, molim Boga za ulazak u federalnu, ovo veceras dokazuje da je vrijeme za povratak.

O kako volim teeeee :ljepota: :ljepota:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 19 okt 2022, 23:15

Prevazišli su moje očekivanja večeras. Čestitke!!!
Da li ovo znači da samo znamo igrati s ekipama iz višeg ranga, a da s ovim iz nižih nikako da se naviknemo? Šteta što ćemo se mučiti s Mošćanicom...

Da li je Mehić živ, jer pogin'o je večeras...

Ne bih da kvarim sad ovaj štimung, ali samo da kažem za Fenu... pa frajer prigovara sudijama sa zagrijavanja, a još se kači prilikom izvođenja penala s protivničkim igračima. Pod hitno kod psihijatra, i neka nas poštedi sebe u narednom periodu ako ikako može.
I još ono ubacivanje predmeta u teren, pa to je više krkanski i za seoske turnire, hoće li se to kad kod nas promijeniti već jednom!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 19 okt 2022, 23:21

limvolikce1945 je napisao/la:
19 okt 2022, 23:15
Prevazišli su moje očekivanja večeras. Čestitke!!!
Da li ovo znači da samo znamo igrati s ekipama iz višeg ranga, a da s ovim iz nižih nikako da se naviknemo? Šteta što ćemo se mučiti s Mošćanicom...

Da li je Mehić živ, jer pogin'o je večeras...

Ne bih da kvarim sad ovaj štimung, ali samo da kažem za Fenu... pa frajer prigovara sudijama sa zagrijavanja, a još se kači prilikom izvođenja penala s protivničkim igračima. Pod hitno kod psihijatra, i neka nas poštedi sebe u narednom periodu ako ikako može.
I još ono ubacivanje predmeta u teren, pa to je više krkanski i za seoske turnire, hoće li se to kad kod nas promijeniti već jednom!
Ovo za fenana si upravu, lik se svadja sa svima. Ljudi bacaju novcic na koju ce stranu sutati se penali, on se uhvatio pomocnog hoce se tuci sa njim. Mislim svaka cast na svemu, al ne ide to i svaku utakmicu tako.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 19 okt 2022, 23:24

Uh! Sačekao sam da mi se emocije malo slegnu. Kakva utakmica ljudi moji, bravo momci svaka vam čast.

Atmosfera kao nekada u Premijer ligi, samo sto je sada i ona slika na terenu mnogo bolja. Lijepo je veceras bilo biti navijač Čelika.

Momci su dali sve od sebe. Duvnjak je sve objasnio poslije tekme. Prvo poluvrijeme smo se svjesno povukli i dopustili im da igraju, a odmah na početku drugog poluvremena vidjela se zelja kod nasih, znao sam da ce pasti gol jednostavno kad onako pocnes poluvrijeme vratiti ce ti se negdje.

Ne znas koga izdvojiti kao najboljeg. Isaković doktor kapitenski odradio to, Durmo odličan, Sivac i Honda isto standardni, Vardo po meni odigrao najbolju tekmu od pocetka sezone, Mehić se na svaku loptu bacao, ma svi su dobri bili na svoj način..

Nadam se da ce ovo sada probuditi Zeničane, da protiv Moscanice ne bude opet 500 ljudi max

A sto se Kupa tice ne bih volio Zrinjskog odmah, oni neka stoje za finale :D

Zna li se kad je zrijeb ili je i on na proljeće nekad?

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 19 okt 2022, 23:24

Ljudi moji mogo sam vam krepat kolko mi je srce lupalo kad sam vidio da smo prosli

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 19 okt 2022, 23:26

Durmisu kuac ti ljubim. Dabogda za Real zaigrao. Svaka cast od mene za muda. Sijerkic je trcao ko ludak . Kapiten dobar. Durmo igrac utakmice. Grdio sam ih samo iz razloga da im inat proradi.
O kako volim te...

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 19 okt 2022, 23:26

cestitke od pitara, pisao sam i na nasoj temi ali tek sad i ovu vidim. Bio sam na zapadu kamufliran s nekom rajom, vrhunska atmosfera, ali bez neke agresive bespotrebne i mrznje.

vidi se da ste pozeljeli dobar fudbal i grehota je da Celik ne igra premijer ligu, ali i to ce se valjda promijeniti. Zasluzena pobjeda, momci su preorali teren u drugom poluvremenu, vidjeli da mogu igrati i isplatilo im se to. Sretno u daljem takmicenju!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.