Moderator/ica: GracanicaAA
Pazi ovo sad. Moramo. To je najbitnije. To je želja. Sve ostalo je kajmak što kupimo. Znam ja da je ovo phiuuu sexy ali jbg, treba biti realan, vratiti se gdje jesi. Čelik vs Moscanica vikend borba za 1. Ligu Federacije. Kolina se ganja.
Sve stoji, mislim da bi protiv njih bilo i 11.ooo-12.ooo, ali mislim da se utakmica ne bi završila i da bi bilo nereda 100%.
U 1/8 je takodjer jedna utakmica, s tim da mogu nizeligasi u gostima igrati. Tek od 1/4 su su dvije tekme.RubikovaKocka je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:18Sve stoji, mislim da bi protiv njih bilo i 11.ooo-12.ooo, ali mislim da se utakmica ne bi završila i da bi bilo nereda 100%.
Daj neko ime ali lakšeg protivnika tipa Sloboda ili slično. Biti će publike svakako, pogotovo ako prva bude ovdje.
Ma u nedjelju u 17 stavljaj i gotovo nemoj da vas sanjam hahahaavenija je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:59Pa situacija je jasna, nedelja je dan mrtvaca i pustosi u Zenici jer su svi van grada.almir2018 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:39Veceras nisam mogao doci na tekmu ako jos pomjere na ponedjeljak opet necu moci doci tuzit cu klub za dusevnu bol ako pomjereavenija je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:15Na talasima ovoga najaviti iducu utakmicu protiv Moščanice. Mora se ovo iskoristiti barem 3-4 hiljade.
Dobro dobro birati termin. Bolje i ponedeljak nego nedelja. Nedelja svi znamo sta je u Zenici. Cijeli grad je van grada, pustos.
Ustvari ponedeljak mora biti igrači su poginuli, svaki dan odmora je zlata vrijedan.![]()
Subota je previse blizu vec je četvrtak, nakon ove utakmice igračima zaista treba duzi odmor od dva dana.
Ponedeljak 17:00 poslije radnog vremena jedini logican izbor.
Pa dobro, sto me mrzis? Sta sam ti ja uradio?almir2018 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:26Ma u nedjelju u 17 stavljaj i gotovo nemoj da vas sanjam hahaha
Ovo za fenana si upravu, lik se svadja sa svima. Ljudi bacaju novcic na koju ce stranu sutati se penali, on se uhvatio pomocnog hoce se tuci sa njim. Mislim svaka cast na svemu, al ne ide to i svaku utakmicu tako.limvolikce1945 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 23:15Prevazišli su moje očekivanja večeras. Čestitke!!!
Da li ovo znači da samo znamo igrati s ekipama iz višeg ranga, a da s ovim iz nižih nikako da se naviknemo? Šteta što ćemo se mučiti s Mošćanicom...
Da li je Mehić živ, jer pogin'o je večeras...
Ne bih da kvarim sad ovaj štimung, ali samo da kažem za Fenu... pa frajer prigovara sudijama sa zagrijavanja, a još se kači prilikom izvođenja penala s protivničkim igračima. Pod hitno kod psihijatra, i neka nas poštedi sebe u narednom periodu ako ikako može.
I još ono ubacivanje predmeta u teren, pa to je više krkanski i za seoske turnire, hoće li se to kad kod nas promijeniti već jednom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.